- Konu Yazar
ulen lütfü(pardon gene kaçırdımguzel yerler gezmissiniz , emeginize saglik... ( benzini nerden aliosunuz her hafta her hafta merak ettim hani :cherry:)
gursel abi bu fotoda yengem war neden fotoyu duzeltmeden upload ediosun:silent: yoksa caninami susadinseni bu fotoda gosteremedigin ilgi ve alakandan oturu kiniyorum :farao: :farao: :farao:
![]()
Adem abiyi tek kapili yaris arabami kendince karistirip farkli yorumlayip dalga gectigi icin bir kez daha kiniyor :farao: :farao: :farao:ve elinde bu pembe seyle poz verdigi icin cooooook tesekkur ediyorum :queen: :queen: :queen: yakismis hani bide![]()
![]()
Muzaffer abiyide es gecmeyelim
Adam karizma yaaaaa ( bi gursel abiye bak bide muzaffer abiyee )
![]()
ahmet abi sen adanalı deyilmisin, gelseydin ya:cat:Helal Adanalılar. Yine güzel bir gezi yuapmışsınız.
yağmuru az yedik latif dönüşte biraz, oda durup sohbet etmemize bahane oldu:cat: yani iyi dahi oldugüzel gezi olmuş ellerinize sağlık yağmutruda yemi,şsiniz
sağolasın ali, teşekkür ederim, benim gezi olarak son birkaç haftam, o yüzden boş geçmiyorum:cat:ya kardeşim bir haftada oturun yerınız de olmaski her hafta her haftayine güzel bir gezi yine adana mt
gürsel kardeşim döktürmüşsun yine fotoları yorumları eline saglik bu arada yengenın kaskı da hayırlı olsun gözum den kaçtı sanma
GAZİAANTEP den selamlar :rendeer::rendeer::rendeer:
veyis hocam hata etmişsin, yani hiç ıslanmadık desem abartı olmazBen meterolojiye kanıp (gökgürültülü sağanak diyordu) geziye katılmadım. Ama havanın böyle olacağını bilseydim gelirdim. Ellerinize sağlık, güzel gezi olmuş. Ayrıca fotolar için de Gürsel arkadaşımıza teşekkürler.
sağol yusuf görüşmek üzeregürsel abi ellerine sağlık resimler süper olmuş. yeni arkadaşlar yeni dostlar herşey çok güzeldi tşk ediyorum.
Yine çok güzel, ve herzamankinden fazla katilimla çok eglenceli geçmise benzeyen bir gezi olmus. Bora Abi'nin israr ettigi kadar varmis, aranizda olmadigima üzüldüm ve sizleri çok kiskandim.r:
r:
r:
Gürsel'im, meteoroloji heryerde yagmur gösterirken siz de çok hazirliksiz yakalanmissiniz be birader, sizinki de bile bile lades olmus ...![]()
böyle ladese can kurban murat :cat: senin resimlerde bekliyoruz