Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
bodrumdan sonra milas selimiye ve bafagölü yoluyla kuşadasına geçtim ve çadırı hemen kurdum.
ben yarın extra bir iş için çalışmam gerekiyor akşam üzeri çıkabilirim ancak istersen ararım birlikte çıkarız istersen bekir ile irtibata geç oda gelmek istiyordu siz erken çıkın yada pazar günü direk sabahtan gelin
mekan;ÖNDER KAMPİNG
YER TARİFİ;kuş adası yat limanı karşısı :cat:
muğla mt selamlar mes bizden sonra ümmet abiyi güzel ağırlamışsınız keşke bizimde yolumuz o taraflara düşsede görüşsek tekrar diyorum
ümmet abi sanada hayırlı yolculuklar yolun herzaman açık olması dileğiyle selamlar
çok istedim murat ama zamandilimi denk gelmedi ama dediğingibi tekrar geldiğimde kesin yanındayım yalçın ustaya birlikte gideriz:cat:Yolun açık olsun Ümmet Abim...:rendeer:
Gelmedin ya buraya..Neyse...:wiinkk:
Bir daha ki Gezinde mutlaka bekliyorum...:bounce:
Yalçın Usta'ya selamını söyledim.![]()
çok istedim murat ama zamandilimi denk gelmedi ama dediğingibi tekrar geldiğimde kesin yanındayım yalçın ustaya birlikte gideriz:cat:
ümmet abi cengiz abi sizlere iyi eglenceler.
ben gelemiyom malum erhan calışıyo bende erhanın daimi artcısı olarak gelemiyorum
neyse izmirimizin gülü cengiz abimiz orada fazla acılmayın ha![]()
cengiz burda güvende merak edilecek durumyok hepbirlikteyiz izmire beraber dönecez ya akşam yada yarın izmir için çalışıyoruz.:queen:ümmet abi cengiz abi sizlere iyi eglenceler.
ben gelemiyom malum erhan calışıyo bende erhanın daimi artcısı olarak gelemiyorum
neyse izmirimizin gülü cengiz abimiz orada fazla acılmayın ha![]()
gitsemde seni almazdım ki :mrgreen: benı zor tasıyo makına sen bındinmi hiç gitmio :queen:
Niye ki..
Makina rodajda mı?..:queen:
olum ben sana o kadar dedim senin mondiye nos takalım diye:cherry:gitsemde seni almazdım ki :mrgreen: benı zor tasıyo makına sen bındinmi hiç gitmio :queen:
cengiz burda güvende merak edilecek durumyok hepbirlikteyiz izmire beraber dönecez ya akşam yada yarın izmir için çalışıyoruz.:queen:
abi ben 105 kılo adam 120 kılo makına 2 bın km oldu rodaj bittide düşün kiloları hesapla uzun yolda 100 kurus yakan makına trdavut bindimi 300 kurus yakmaya baslıo :queen:
murat abi kiloları karıştırmış erhan 120 olan kendisi:cherry:
iş inada binerde giderim digial tartına tartılır resmini çekerim haberin ola :bounce:
Desene zarar diz boyu..:queen: :queen:abi ben 105 kılo adam 120 kılo makına 2 bın km oldu rodaj bittide düşün kiloları hesapla uzun yolda 100 kurus yakan makına trdavut bindimi 300 kurus yakmaya baslıo :queen:
Bugün pazar paşam...girelimmi iddaya varmısın noter huzurunda:bounce: