artık bana müsade

Ümmet bey merhaba. Epeydir gezinizi takip ediyorum. İnanın tam benim yapmak istediklerimi yapıyorsunuz.
Güzel Türkiyemizin değişik bölgelerinin kendine has güzelliklerini görmek, hele bu güzellikleri ölümsüzleştirerek insanlarla paylaşmak kadar hoş bir şey olmadığını düşünüyorum.
Bir de gidilen yerlerde bir sürü yeni insanla tanışmak. İşte benim de uzun zamandır hayallerimi süsleyen fakat çeşitli nedenlerle hayata geçiremediğim düşüncelerim, kısaca yapmak isteyip te yapamadıklarımı siz yapıyorsunuz.
Bu nedenle size özellikle teşekkür ediyorum, bizimle bu güzellikleri paylaştığınız için.
Allah size ve tekerinize sağlık versin ki bu güzellikleri sayenizde biz de gezmiş olalım.
Fuarda fazla görüşemedik ama inşallah bizim buralara da uğrarsınız da bol bol sohbet ederiz.
Görüşmek üzere.

allah yolunu açık etsin ümmet abim izmire bekliyoruz sana traş yapıp öyle yolcu edelim başkandan traş olmadım deme sonra

ümmet abim karamana gelemedin neyse sağlık olsun arayıp gelemeyeceğini sölemen bile yeterliydi gelseydin iyi olurdu ama nasip değilmiş inşallah başka zaman artık inan aramana o kadar sevindimki anlatamam biranda ben ümmet deyişin şok etti beni ne yalan söliyim aramaz beni takmaz çünkü karamanda neredeyse tekim bi benim için töbe billah gelmez demiştim konuşmada seninle mutlaka tanışacam demen varya öldürdü beni heyt be karamanı yakarım senin için allah razı olsun:rendeer::rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abim karamana gelemedin neyse sağlık olsun arayıp gelemeyeceğini sölemen bile yeterliydi gelseydin iyi olurdu ama nasip değilmiş inşallah başka zaman artık inan aramana o kadar sevindimki anlatamam biranda ben ümmet deyişin şok etti beni ne yalan söliyim aramaz beni takmaz çünkü karamanda neredeyse tekim bi benim için töbe billah gelmez demiştim konuşmada seninle mutlaka tanışacam demen varya öldürdü beni heyt be karamanı yakarım senin için allah razı olsun:rendeer::rendeer:
allah sendende razı olsun melocann inan gelirkende dönerkende uğramak istedim,ama gelirken yağmur çok seriydi biranevvel kendimi mersine attım çok ıslandım,dönerkende alanyada tekteker arife sözverdim zamanda daraldı,oyüzden biraraya gelemedik ama senigörmek ve tanımak için
birgün kesin oraya geleceğim dhaöncede
defalarca
geldiğim gibi geldimmi sertavula
gideriz

allah sendende razı olsun melocann inan gelirkende dönerkende uğramak istedim,ama gelirken yağmur çok seriydi biranevvel kendimi mersine attım çok ıslandım,dönerkende alanyada tekteker arife sözverdim zamanda daraldı,oyüzden biraraya gelemedik ama senigörmek ve tanımak için
defalarca
gideriz

gideriz abim ne demek sana orada taze taze yeni kesilmiş bi mangal yediririm:rendeer:

Sen böyle hiç iyi örnek olmuyorsun Ümmet abi .(Bu söz eşime ait)
Valla benimde kanım bitlendi çok yakında bir tur da benden gelcek ,rotam kesin değil ama şimdilik düşüncem İzmit ,Bursa Bandırma Balıkesir Çanakkale İzmir gibi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alanyaya geldiğimde direk gönüldostu arifin yanına uğradım yoldaymış izmirden dönüyormuş gece otele yolladı beni sabah görüştük kendisiyle oda yorgundu bende ikimizde dinlnin ce sohbet çok güzel geçti.alanyada yaptıkları için kendisine minnettarım nekadar teşekkür etsem azdır allah sana sağlık versin büyük usta gönüldostu.

pic1161uk5.jpg

pic1162gc6.jpg

oğlu tümayda ordaydı aynı babası gibi çok sıcak kanlı arif gelene kadar hiç yalnız bırakmadı yabancılık çekmedim yani ikramları için onada teşekkür ederim

pic1163yy5.jpg

pic1164eq5.jpg

pic1165fi8.jpg

pic1166dt5.jpg

pic1167ld2.jpg

pic1168jy4.jpg

pic1169pi1.jpg

pic1170by5.jpg

pic1171bh2.jpg

pic1172vk1.jpg

pic1173eg4.jpg

pic1174fq7.jpg

pic1175le9.jpg

pic1176iz5.jpg

pic1177pb5.jpg

pic1178fg0.jpg

pic1179us0.jpg

pic1180gd4.jpg

pic1181xy9.jpg

pic1182bc9.jpg

pic1183ma8.jpg

pic1184hb5.jpg

pic1185ht7.jpg

pic1186hf8.jpg

oh gez bakalım ümmet abi gez hayat senin :) biz burda sıcaktan bunalırken bari sen yaşa hayatını :wiinkk:

hafta sonu adada olurmusun ümmet amcam :silent: ben malum yerde seni bekliyor olacağım biraz kafa dağıtalım sohbetin belini kıralım :rendeer:

cengiz abi ümmet abi cumartesi bende geleyim adaya....saat kaçta gitcez cengiz abi :) kaçırmam ben ümmet abimi yine....kaç kez gelmiş izmire ahberim yok bari kuşadasına gideyimde orada göreyim...

cengiz abi benide haberdar et yaw beraber gidelim ümmet abimize :cat: Bekliyoruz ümmet abim :rendeer:

:) hep birlikte MT İzmirliler olarak gidelim :) olma mı?

Son düzenleme:
resimlerini özenle tkip ediyorum ümmet abi. Türkiye'nin abisi :) kaasız sürüşler abi. x-max'a çinliden selamlar :)

defalarca
gideriz

selam ümmet abi sertavulmu duydum galiba bir defa geçtğimi hatırlıyorum inşallah beraberde geçeriz bir gün

mes

Ümmet Perkitan Bodrum'a uğradı

Sevgili dostumuz bu turunda bize de uğradı sağolsun .Bol,bol motor sohbeti yaptık.Yolun açık olsun efsane motorcu...Yine bekleriz:cat::rendeer:

mmetrg1.jpg

perkitan1se0.jpg

pekitan2vl6.jpg

cengiz abi ümmet abi cumartesi bende geleyim adaya....saat kaçta gitcez cengiz abi :) kaçırmam ben ümmet abimi yine....kaç kez gelmiş izmire ahberim yok bari kuşadasına gideyimde orada göreyim...
:) hep birlikte MT İzmirliler olarak gidelim :) olma mı?

ben yarın extra bir iş için çalışmam gerekiyor akşam üzeri çıkabilirim ancak istersen ararım birlikte çıkarız istersen bekir ile irtibata geç oda gelmek istiyordu siz erken çıkın yada pazar günü direk sabahtan gelin
mekan;ÖNDER KAMPİNG
YER TARİFİ;kuş adası yat limanı karşısı :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben yarın extra bir iş için çalışmam gerekiyor akşam üzeri çıkabilirim ancak istersen ararım birlikte çıkarız istersen bekir ile irtibata geç oda gelmek istiyordu siz erken çıkın yada pazar günü direk sabahtan gelin
mekan;ÖNDER KAMPİNG
YER TARİFİ;kuş adası yat limanı karşısı :cat:
geldim önder campingteyim ben sizi bekliyorum cengiz bey burda görüşmek üzere dikkatli gelin heeeee:cat:

sabah korkutelinden çıktıktan sonra hedefim bodrum torbadaki mesutun eviydi ölede oldu,çatkapı çaldım kapısını hiç haberi yokken sağolsun hiç yadırgamadı gece geçsaatlere kadar uzun uzun sohbet ettik kendisi ve eşi ile sabahta tatlı keyifle neşelibir kahvaltı yaptık birlikte,sıcak ve çok samimi karşılamalarından dolayı mesut ve değerli eşi ayça hanımefendiye çok ama çok teşekkür ederim saygılar kuşadasından selamlar,ve işte fotolarımız.

pic1193og1.jpg

pic1194gu2.jpg

pic1195up5.jpg

pic1196zd7.jpg

pic1197ji7.jpg

pic1198cq0.jpg

pic1199wd3.jpg

pic1200sp5.jpg

pic1201qd2.jpg

pic1202ym2.jpg

pic1203nx4.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ayak basmadık yer bırakmayacaksın bu gidişle..inşallah bizde böyle bir geziye çıkarız birgün..hayat kısa hızlı yaşamak lazım...teşekkürler resimlerin için...

muğla mt selamlar mes bizden sonra ümmet abiyi güzel ağırlamışsınız keşke bizimde yolumuz o taraflara düşsede görüşsek tekrar diyorum
ümmet abi sanada hayırlı yolculuklar yolun herzaman açık olması dileğiyle selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar