Dikkatsizlik ve Hız , bir arkadaşımızı daha kaybetmek üzereyiz

Okurken Gözlerim Doldu Çok Kötü Allah kimsenin Ailesine dostlarına arkadaşlarına böyle acı göstermesin dikkatli kullanalım arkadaşlar lütfen kendinizi düşünmüyosanız bile geride bırakıcaklarınızı düşünün...

Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin.başları sağolsun

Çok kötü oldum, konunun devamında vefat haberi olacağı aklıma bile gelmemişti. Toprağı bol olsun. Motor değil, hız öldürüyor demek ki; 185 ile arabayla da kaza yapsaydı kurtulma şansı daha fazla olmayacaktı.

offfffff...

Misafirlikteydim açtım öylesine siteyi..Hemen yazamamıştım..:pale:

dedim eve gelince geçmiş olsun dileklerimi iletirim ama...:pale:

Şimdi baştan tekrar okudum ve kanım durdu be...:mrgreen: :pale:

Allah rahmet eylesin Enver kardeşimize..:pale:

Mekanı cennet, suyu zemzem olur İnşallah.:rendeer:

allah rahmet eylesin....
türk milleti olarak ara caddelerde ss kullanmamayı öğrenemedik.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
söylenecek söz yok.ALLAH rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.ALLAH yakınlarına sabır versin.çok kötü oldum ya.offf.arkadaşlar lütfen dikkat.ne biçim başladı sezon böyle yaa.son bi ayda kaç tanemiz aramızdan ayrıldı.off

allah rahmet eylesin arkadaslar ne olur geride kalanları düşünerek dikkat edin canınızı seveyim yapmayın yahuuuu:pale::salut:

allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.akrabalarına ve tanıyanlarına allah sabır versin

çok üzücü gerçekten Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun.. ailesine ve sevenlerine de sabır diliyorum Rabbimden.
Allah hepinizi böyle kazalardan korusun AMİN

kimde suç bilinmez ama 185km/s çok yüksek bir hız :pr::pr:allah rahmet eylesin.Motorcuların başı sağolsun.:pr::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar