Agility Arka Çamurluk Ofsayt
Birde Benzini Yakmıyor İçiyor.Hatta Yamaha Bws'den Bile Fazla![]()
Hiç alakası yok. Nereden vardınız bu sonuca?
Agility Arka Çamurluk Ofsayt
Birde Benzini Yakmıyor İçiyor.Hatta Yamaha Bws'den Bile Fazla![]()
Birde Benzini Yakmıyor İçiyor..Hatta Yamaha Bws'den Bile Fazla![]()
mostwanted_57
Seri kullanınca 5lt ile 120km gittiğini biliyormusun ?
mostwanted_57
Seri kullanınca 5lt ile 120km gittiğini biliyormusun ?
asm
Syn;Asm başka bir konuda 1 depo ile sakin kullanarak 150km gittiğinizi belirtmişsiniz..Bu yazıya dayalı olarak söyledim bunu..Benim arkadaşımda var agility modifiye yok 5000km'de çok temiz kullanır..1 depo ile seri kullanımda 115km'yi geçemedik..Benim bilgim bunlar.
Şimdi okudum böyle bir durumda var..slm kardeş bende agility aldım 3 ay oldu 1374 km de full depo ile 100 enfazla 105 km gidiyo sakın kullanım 50-60 niçin acaba götürdüm servise rodajı dolsun bakalım dedi arkadaşlar 170 rahat gidiyo dedim okadar gitmez falan dedi geçiştirdi galıba canım çok sıkılıyo bu duruma sanki 2zamanlı bws gibi yakıyo 100km full depo çok az yanı sakın kullanım üstelik
Ben dedim seri kullanımda 120 km gidiyor inanmadınız..İşte 2 tane kullanıcıdan.arkadaşlar şu çok saçma, süspansiyonmu sert diye bir motora nasıl kötü dersiniz. ss lerinde süspansüyonu sert şimdi onlarda kötü motormu? şöyle diyebilirz. agility avrupa yollarına daha uygun bir motor. sert süspansiyonu sayesinde yol tutuşu ve virajları çok iyi. son sürat olarak ben tek kişi (83 kiloyum) rüzgarsız yoklda 107 bayır aşşağıda 125 yaptım. bir depo eoknemik kullanımda 165 km sürekli gaz açık gittiğimdede 105 km yaptım ama 2 kişiydim. merak edilen bir şey varsa yardımcı olabilirim...
evet izzet hocam haklısınız agılıty benzini içiyor bence honda dylan bile agılıtyden az yakıyor 1 depo ile 105 km ne demek yaa
Bozuk yolda konforsuz. Ama düz yolda da yol tutuşu iyi.peki agılıtynin lastiklerine ve konforuna aynalarına ne diyeceksiniz?
celıl ybr
Agility'de konfor göremedim ben..Bu sınıfta konfor olarak Activa en iyisi bence..![]()