- Konu Yazar
bu gün ist e5 te en sol şerit ordan giderken birazda trafik vardı sol şeritteki araba sag şeritte geçerken bana çarptı ben bi yana motor bi yana savrulduk ilk aklıma gelen arkadan gelen arabaların üstümden geçmesi ama trafik oldugu için yavaştılar durdular bu benim bu kadar buyuk çaptaki ilk kazam ama sakindim bende bişey yoktu bana vuran daha şok geçirmiş gibiydi beni görmemiş oysa ben farlarım ve sis lerim böyle e 5 gibi yollarda açık giderim belikki bakmamaiş aynasına neyse ben kalktım bu arada yoldan geçen motorlu arkadeaşlar durdu ve motorumu kaldırıp saga çektiler bi kurye abi bana yardımcı oldu allah razı olsun sol kolumda biraz şişlik var ama kırık falan yok ben beni kurtaran şeyin ilk önce allah ve her zaman yola cıkmadan okudugum dualar bunlar ayetelkürsü felak nas ve ihlas sureleridir sizlere de tavsiye ederim bunları okumanızı bir diger koruyan montum ve kaskım bunlar olmasaydı daha buyuk yaralar alırdım çunkü 4 5 metre sürüklendim şimdi uyku tutmadı bu olayı sizlerle paylaşmak istedim ben artık motor kullanıcılarının daha iyi mont lar ve kasklar almalarını bir kaza anında sizi bunların daha iyi koruyacagını düşünüyorum