kazayaptım ama iyiyim çok şükür

bu gün ist e5 te en sol şerit ordan giderken birazda trafik vardı sol şeritteki araba sag şeritte geçerken bana çarptı ben bi yana motor bi yana savrulduk ilk aklıma gelen arkadan gelen arabaların üstümden geçmesi ama trafik oldugu için yavaştılar durdular bu benim bu kadar buyuk çaptaki ilk kazam ama sakindim bende bişey yoktu bana vuran daha şok geçirmiş gibiydi beni görmemiş oysa ben farlarım ve sis lerim böyle e 5 gibi yollarda açık giderim belikki bakmamaiş aynasına neyse ben kalktım bu arada yoldan geçen motorlu arkadeaşlar durdu ve motorumu kaldırıp saga çektiler bi kurye abi bana yardımcı oldu allah razı olsun sol kolumda biraz şişlik var ama kırık falan yok ben beni kurtaran şeyin ilk önce allah ve her zaman yola cıkmadan okudugum dualar bunlar ayetelkürsü felak nas ve ihlas sureleridir sizlere de tavsiye ederim bunları okumanızı bir diger koruyan montum ve kaskım bunlar olmasaydı daha buyuk yaralar alırdım çunkü 4 5 metre sürüklendim şimdi uyku tutmadı bu olayı sizlerle paylaşmak istedim ben artık motor kullanıcılarının daha iyi mont lar ve kasklar almalarını bir kaza anında sizi bunların daha iyi koruyacagını düşünüyorum

çok geçmişolsun tutencomen. ciddi birşeyinin olmaması sevindirici Allah beterinden korusun. peki motorun ne alemde çok hasar varmı?

geçmiş olsun kardeşim

her zaman trafikte olanlar akıllarından çıkarmasın, siz hata yapmasanız da biri hata yapar ve kaza olur... tekrar geçmiş olsun kardeşim

geçmiş olsun kaza geliyor ama biz hazırlıklı olmalıyız korumasız asla...

geçmiş olsun kardeşim.verilmiş sadakan ve allahtan korumalıkların varmış
umarım böyle bişey yaşamazsın bi daha

saolun benim kolumda biraz şişik var ama kırık çıkık yok motorun vitesleri gecmıyordu onuda yaptırdım

geçmiş olsun evet bende hep fatiha okumadan çıkmam mutlaka okurum o direksyondaki dallamayada söyleseydinde bi gözlük alsaymış kardeş kazasız belasız

Geçmiş olsun dostum...
Allah C.C. kazanın her türlüsünden cümlemizi korusun.Tam korumalı olarak trafiğe çıkıp,kurallar çerçevesinde hareket ettiğimiz ve gözlerimizi her türlü tehlikeye 4 açtıktan sonra bir tek Allahımıza C.C. tevekkül edip sığınmak kalıyor.Sen de benim gibi sûrelerin en hayırlısını okuyarak yola çıkıyorsun ki bu çok güzel:rendeer:
Bilgi vermek açısından Peygamberimizin bu sûre hakkındaki yorumunu aktarmak istiyorum.Lütfen kimse beni yanlış anlamasın ya da mesaj verme peşinde olduğumu düşünmesin.Rasulullaha (SAV.) sordular:

Yâ Rasulullah (SAV) Kur'ân-ı Kerimin hangi Sûresi(derece bakımından) daha büyüktür? O da "İhlâs Sûresi" buyurdu. Peki "Kur'ân-ı Kerimde hangi Ayet(Fazilet bakımından) daha üstündür." diye sorunca, Peygamber Efendimiz(SAV) "Ayet-el Kûrsi'dir" buyurdu.

Ayet-el Kûrsi'yi okuyan kimse yedi kalenin içine girmiş gibi muhafaza edilir. Ayet-el Kûrsi, Kur'ân-ı Kerimin dörtte biridir.

Bunlar Peygamber efendimizin kendi sözleridir.İnananların okuması kendilerine mutlaka büyük fayda sağlayacaktır.:cat:

Geçmiş olsun dostum...
Allah C.C. kazanın her türlüsünden cümlemizi korusun.Tam korumalı olarak trafiğe çıkıp,kurallar çerçevesinde hareket ettiğimiz ve gözlerimizi her türlü tehlikeye 4 açtıktan sonra bir tek Allahımıza C.C. tevekkül edip sığınmak kalıyor.Sen de benim gibi sûrelerin en hayırlısını okuyarak yola çıkıyorsun ki bu çok güzel:rendeer:
Bilgi vermek açısından Peygamberimizin bu sûre hakkındaki yorumunu aktarmak istiyorum.Lütfen kimse beni yanlış anlamasın ya da mesaj verme peşinde olduğumu düşünmesin.Rasulullaha (SAV.) sordular:

Yâ Rasulullah (SAV) Kur'ân-ı Kerimin hangi Sûresi(derece bakımından) daha büyüktür? O da "İhlâs Sûresi" buyurdu. Peki "Kur'ân-ı Kerimde hangi Ayet(Fazilet bakımından) daha üstündür." diye sorunca, Peygamber Efendimiz(SAV) "Ayet-el Kûrsi'dir" buyurdu.

Ayet-el Kûrsi'yi okuyan kimse yedi kalenin içine girmiş gibi muhafaza edilir. Ayet-el Kûrsi, Kur'ân-ı Kerimin dörtte biridir.

Bunlar Peygamber efendimizin kendi sözleridir.İnananların okuması kendilerine mutlaka büyük fayda sağlayacaktır.:cat:

çok güzel açıkladın kardeşim insanlar neye inanırsa öyle yaşarlar ben bugün burdaysam bu bunlara olan inancımın sayesındedir daha küçük kazalarda insanlar hayatlarını kaybediyor

Büyük geçmiş olsun kardeşim..:pale: :rendeer:

Şimdi okudum ve inan çok üzüldüm..:pale:

Makinayı boş ver yaptırmışsın zaten..Önemli olan hayat..:)

Geçmiş olsun.

Burası da "Sırlar Dünyası" programına döndü sanki :)

Geçmiş olsun

ALLAH beterinden herkesi saklasın bende aynı şeyleri yaşadığım gün 50 mt ıslak zeminde 80 km/h ile giderken kayarak düştüm ALLAH tan ogün full koruma a-z ye üzerimdeydi şükür 0 hasar bedenimde ama yinede hoş bir duygu değil:salut::rendeer:

Hep söylüyorum, biz maalesef trafikteki dört teker sürücüleri yerine de düşünmeli, onların hareketlerini önceden kestirebilmeliyiz...

Bence seni koruyan öncelikle korumaların olmuş... Eşeğini sağlam kazığa bağlamış, sonrasında Allah'a emanet etmişsin...

Geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun, sana bişey olmaması çok sevindirici.

Aynaları kullanmayı bilmiyen sürücülerin oranı hiç düşük değil, kör gibi araba kullanıyorlar, yeni ehliyet alanlar, kadın sürücülerin büyük bir çogunluğu böyle malesef:pr:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeş geçmiş olsun kaza xmax la bayrampaşa e-5 demi oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar