kazayaptım ama iyiyim çok şükür

Büyük geçmiş olsun.Allah daha beterlerinden saklasın cümlemizi:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam gecmiş olsun ALLAH daha beterinden saklasın tekerin düz bassın yürüyen aksamına zeval gelmesin..

Geçmiş olsun arkadaşım ne yazıkki gece 23.30 sularında şarhoş sürücü yüzünden bizde kaza geçirdik sabah 06.00 da hastaneden ayrıldık.ben ayağımın üzerine basamıyorum diğer karı koca arkadaş daha fazla yara aldılar,bunada şükür,tekrardan bununla gelmiş geçmiş olsun.

hocam cok gecmıs olsun allah tekrarını gostermesın....okudugumuz duaların bızı koruduguna bende cok ınanırım evet montumuzu kaskımızı gıyerek kendımızı korumaya calısıoruz ama bısıler eksık gıbı kalıo onuda dualarımızla ortmeye calısıoruz....

geçmiş olsun... allah korumuş seni... allah bir daha böyle birşey göstermesin...

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun :rendeer:
allah beterinden korusun verilmiş sadakan varmış
her zaman full koruma full dikkat:cat:

Ben duaların insanı korumak için olmadığını düşünüyorum. İnsanı tek koruyacak şey aklıdır.

Akan trafikte bir aracın sağından geçmişsiniz. Sanırım sürücünün kör noktasında olduğunuz için sizi görmemiş. Bir aracın sağından asla geçilmemelidir, yine de eğer mecbursanız sizi gördüğünden emin olmalısınız.

Ucuz atlatmış olmanız sevindirici, geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun gerçekten zor bir psikoleji şu an seni anlayabiliyorum önce tedbir sonra tevekkül lafı boşuna söylenmemiş hepsi bizim için dualarımızı edeken sonunda rabbim tüm motosikletci kardeşlerimizi koru diyelim ve gerçekten her yeri tuzaklarla dolu trafiğimize dikkat edelim VİKİNG nikli kardeşimize ve benim de dahil olduğum son zamanlarda kaza yapan tüm kardeşlerimize geçmiş olsun rabbim bizleri korusun...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok büyük geçmiş olsun. Sende önemli bişey olmamasına sevindim. Motorun hiç ama hiç önemli değil. Önce sağlık... İnşallah son kazan olur ve inşallah bu başlıkta açılan son kaza haberi olur. Tekrardan çok geçmiş olsun.

ustam büyük geçmiş olsun ALLAHım beterinden saklasın korusun hepimizi

benim anlamadığım esas koruyan dualarmı yoksa korumalı ekipmanmı? dua yeterliyse boşuna kask falan takmayalım..

önce tedbir sonra tevekkül dedik varsa başka söyleyeceğin söyle kardeşim germe bizi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar