Gürcell artık toplaşmalarada gelmez motoruna oturduk diye![]()
bende bir daha gelmezsin diye seviniyordumAbi şimdi ayıp ettin işte.
Ben yalnız bi adamım tek aşkım biricik motorum. Onunla başbaşa takılıyoruz. Önceleri Gencay vardı ama şimdi İstanbul a gitti. Şimdi sadece çarşamba günleri sizlerin yanında kendimi yalnız hissetmiyorum. Yani ne olursa olsun benden kurtuluşunuz yok.
Haaa tabi motorum bundan sonra sizi görünce ardına bakmadan kaçarsa onu bilemem.
:queen::queen::queen::queen::queen:
telim olanlar çaldırırsa en geç 5 dakkaya ordayım(çaldırmaya cesaretiniz varsa)
hayrına gidip getireceğim senin limuzini artık. Ne limuzinmiş be adı var kendi yokLimuzin burada olsaydı ben çaldırırdım ama limuzin burada değilale:
Ne limuzinmiş be adı var kendi yok![]()
bak şöyle yapalım. Türkcell in motorunu alalım elinden. Hatta almaya gerek yok o kendini köprüden atacak motorunuda miras olarak sevgili abisine bırakacak (sevgili abi ben oluyorumYaramı deşmeyin yaaa :cherry:
bak şöyle yapalım. Türkcell in motorunu alalım elinden. Hatta almaya gerek yok o kendini köprüden atacak motorunuda miras olarak sevgili abisine bırakacak (sevgili abi ben oluyorum) atlayım o zat ı muhterem motorla sende artçı ol Eskişehir'e gidelim. Ben orda senin limuzinin bakımınıda yaparım sonra peş peşe Eskişehir'den geri döneriz :wiinkk:
Limuzin burada olsaydı ben çaldırırdım ama limuzin burada değilale: