[MT ADANA]25 MAYIS simit şellalesi-eyner+balık gezisi

Anladıysam urfalı olayım :p tmm tmm çıktım topicten ama şu lütfü laf atmasın bana :p

yaw zaten anlasan bu adana topiginne girmeye hak kazanırsın zaten:p

lütfüyede aldırma saracak yer bulamamış sana sarıyo naaapsın gariban amerikadan yeni döndü uyum salaması biraz zaman alacak idare edin işte:p:p

haklısın ama et tırnaktan ayrılmaz :bounce:

abi yazdım bunu bir kenara bende kn me bir roket motoru takıp da herkesi yolda tokatlamazsam :p:p

Son düzenleme:
beşinci neden de bende depodan yarış pisikletimi cıkarıp isoyla pisiklet turu atabiliriz gibi bir plan da var işin içinde

kanka bende çıkarırım piskiletimi bana da haber verin 1-2 turlayalım adanayı beraber :wiinkk:

senin bıskıletinin markası ne benim ki yarış bıskıleti--isonunki kostüm bıskılet eli yüzü biraz kirli ama bizde ayrım yok :p akşam buluşalım istersen bıskıletle isonun yanına giderik ama bilmem ki senin için dogru olur mu ki:silent: başıma iş almak istemem:p

aynen öyle ama bize hizmet eden arkadaşın sayı sayma yeteneği yoktu.bide çok unutkandı.biz sayıyor ve söylüyorduk.içeri gidip aktarıncaya kadar unutuyor ve tekrar gelip soruyordu.:pr:fakat muhtarın yerinin oldukça kazık olduğunu söylemişlerdi arkadaşlar.bizde orada başka bir yer daha var.orada yedik.daha hesaplı.sizi oraya götüreceğim dostlarım.:cat:

Bora kardeş, orası (bizim gittiğimiz) zaten muhtarın yeri. Hatırlarsan fiyatlar gayet makuldu (adam başı 7 YTL). Ortam da güzel. Sanırım pahalı denilen yer daha aşağıda caminin karşsından gidilen ve ırmak kenarına inilen yer. Selamlar.

Bora kardeş, orası (bizim gittiğimiz) zaten muhtarın yeri. Hatırlarsan fiyatlar gayet makuldu (adam başı 7 YTL). Ortam da güzel. Sanırım pahalı denilen yer daha aşağıda caminin karşsından gidilen ve ırmak kenarına inilen yer. Selamlar.

O dediğin yerde 2 hafta önce 2 kişi 2 YTL verdik dicem kafiye uysun diye ama ne yalan söleyim 13 YTL verdik :mrgreen: Menüde alabalık, salata ve kola vardı.

Oturmadan pazarlık yaparız nolacak sanki.

ozaman bizide yazın listeye. Bizde gelelim. Ya laf aramızda bu dediğiniz simit şelalesini daha önce hiç görmemiştim. :D

Hala navigasyon almadın ya helal olsun sana. Bu arada yolların durumu nasıl mış. çok viraj bizi bozmasın, endurocular için sorun yokta ceyhan daki gibi düldülün bir yerini elden çıkarmayalım. hemde yeni eksozumu deniyecem. :))) ekle tabi listeye kambersiz düğün olurmu.:)
1-jönysf
2-converter01

Son düzenleme:
Hala navigasyon almadın ya helal olsun sana. Bu arada yolların durumu nasıl mış. çok viraj bizi bozmasın, endurocular için sorun yokta ceyhan daki gibi düldülün bir yerini elden çıkarmayalım. hemde yeni eksozumu deniyecem. :)))

:cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan

muzaffer abi var onla takılırsınız işte :queen:

hayırlı olsun motorunuz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar