Çeviri??

merhaba arkadaşlar. Web sayfasında bulunan ingilizce, almanca ve italyanca cümleleri Türkçe'ye çevirebilecegim bildiginiz bir proğram var mı? Lisanslı da olabilir. Cuzi miktarlarıda gözden çıkarttım yeterki bu çevirini işini iyi yapan bir program bulabileyim:)

Son düzenleme:
pro çeviri diye freeware basit bir program vardı cümle halinde çeviriyordu.Ama %100 başarı elde edemiyorsun.Gerisi hayal gücüne kalmış :p

Tequ pro çeviriyi indirdim fakat p,r,s harflerini içinde bulunduran kelimeleri çevrimiyor.

İşte bu noktada hayal gücünün devreye girmesi lazım:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Elint yardım istemişsin ama ben bu tür programlar hiç kullanmadım.
Programcı mantığı ile görüşümü sorarsan yüzde yüz başarılı bir program bulabileceğini hiç sanmıyorum.

Çünkü kelime kelime çeviri ile cümle çevirisi birbirini tutmuyor.
En ufak bir yazım hatası çeviri de de hata verecektir.

Çok detaylı yazım hatalarını da düzelten sağlam bir program yapıldıysa o başka.
Ama o kadar çaba gerektiren bişeyin bedava dağıtılacağını ya da cüzi miktarlarda bulunabileceğini sanmıyorum.:)

Fakat yine de senin için bir araştırma yapayım....

Bişeyler bulabilirsem haber veririm....

Gökhan;

Tunka Metin Çeviri ve Web Çeviri pogramları var..

Bende zamanında (4yıl) 70dolara Tunka firmasından almıştım...
Ama her format atmanda firmayı arayıp kullanıcı numarası almalısın..
ben artık sıkıldım...Dolapta öyle duruyor..Firma kabul ederse ben sana yollayabilirim...İstersen firmayı ara..Sor...

Web Çevirileri gayet başarılı.(bana verdikleri süreli programı kullandım)..Tam olmasa da iyi sayılır..
Girdiğiniz yabancı sitelerdeki birçok yerleri anlaşılır bir şekilde TR yapıyor..

Ücretsiz olan hemencevir.com diye bir site var. Ama bildiklerini bile unutturabilir. :mrgreen:

Gökhan;

ben artık sıkıldım...Dolapta öyle duruyor..Firma kabul ederse ben sana yollayabilirim...İstersen firmayı ara..Sor...

Web Çevirileri gayet başarılı.(bana verdikleri süreli programı kullandım)..Tam olmasa da iyi sayılır..
Girdiğiniz yabancı sitelerdeki birçok yerleri anlaşılır bir şekilde TR yapıyor..

Bende bu programın crack lısı vardı bı ara ama suanda bulamıyorum baktım :mrgreen: Kullanmadım kurmadım hıc ama kursta arkadas kullanıyordu.. Fena degıldii :cat:

aman aman pro çeviriden uzak durun,şaka gibi,canım sıkıldıkça geyik olsun diye cümle çevirtir gülerdim.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ingilzicesini sen gönder ben cüzi bir miktar karşılığı çevirim sana :p

Elint yardım istemişsin ama ben bu tür programlar hiç kullanmadım.
Programcı mantığı ile görüşümü sorarsan yüzde yüz başarılı bir program bulabileceğini hiç sanmıyorum.

Çünkü kelime kelime çeviri ile cümle çevirisi birbirini tutmuyor.
En ufak bir yazım hatası çeviri de de hata verecektir.

Çok detaylı yazım hatalarını da düzelten sağlam bir program yapıldıysa o başka.
Ama o kadar çaba gerektiren bişeyin bedava dağıtılacağını ya da cüzi miktarlarda bulunabileceğini sanmıyorum.:)

Fakat yine de senin için bir araştırma yapayım....

Bişeyler bulabilirsem haber veririm....

Valla çok iyi olur. :cherry:

Gökhan;

Aslında tam benlik programmış ama firmanın kabul edecegini sanmam.:pale:

Ücretsiz olan hemencevir.com diye bir site var. Ama bildiklerini bile unutturabilir. :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen:
Yardımcı olayım :p :mrgreen:

ol ol tabi. Nekadar istiyon acık konuş olm:p

ingilzicesini sen gönder ben cüzi bir miktar karşılığı çevirim sana :p
Elimde çok fazla italyanca metin var. Onları türkçeye çevirmem lazım. Eeee italyancadan anlıyormusun:p

Arkadaşlar yardımlarınız forumumuza ve dogal olarak size motosiklet ile ilgili haber olarak dönecek .Yani benimde bu olaydan maddi bir çıkarım yok. Hayır işi yapıyoruz:p

Son düzenleme:
ELint bir kaç çeviri programı atabiLirim sanırm
pm de yoLLadım ordan ekLeyebilirsin..

pro çeviri diye freeware basit bir program vardı cümle halinde çeviriyordu.Ama %100 başarı elde edemiyorsun.Gerisi hayal gücüne kalmış :p

çok salak bi program o yaaa
bana da lasım aslında ama sadce ing olsun yeter bana
bende mt üyesiyim bende motor seviyorum bana da çözüm bulsanzaaaa :p

çok salak bi program o yaaa
bana da lasım aslında ama sadce ing olsun yeter bana
bende mt üyesiyim bende motor seviyorum bana da çözüm bulsanzaaaa :p

Sıraya gir::belge:: İlk önce benim sorunumu çözsünler sonra seninkine bakarlar:p

Son düzenleme:
sen bana gonder ben hemen cevireyim ingilizceleri, sayfa basına anlasalım ama;)

http://www.motociclismo.es/Noticias/master-bike-master+bike-motociclismo-sbk-kw-ficha.jsp?id=4627

Linkdeki haberi Türkçe'ye çevirecek bir babayigit aranıyor. Anayigitte olabilir:p

Burdan yollayamazmısın msn'ni pek açmıyorum

bu haber ingilizce olarak yayınlanmamış mı bi yerlerde? mutlaka yayınlanmıştır. onu bul, ben hemen cevirim. beleNNş bu arada, saka yapiom:)

Son düzenleme:
sen bana gonder ben hemen cevireyim ingilizceleri, sayfa basına anlasalım ama;)

bu haber ingilizce olarak yayınlanmamış mı bi yerlerde? mutlaka yayınlanmıştır. onu bul, ben hemen cevirim. beleNNş bu arada, saka yapiom:)

Valla net aleminin altını üstüne üstünüde altına getirdim ama malesef ingilizcesi yok. Haberi ingilizce olarak bulsam yine çevirecek kişiler var ama bu italyanca ve almanca işine bir çözüm bulabilen yok.

Sırf bu haberleri Türkçe'ye çeviremedigim için artık italyanca'dan nefret ediyorum:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar