Arkadaşlar selamlaşma normal bişey değil .. eğer bir yerleşim biriminde 2-3 motorsanız selamlaşırsınız ama artık çoğu il ve i,lçede motor ve haliyle motor sürücüsü sayısı araba sayısının üstündedir bu nedenle selam vermek hem tehlikeli hemde rahatsız edicidir..eğer ben gördüğüm her motora selam verecek olsam ya tek elim devamlı havada yada kornada gitmem lazım ..Motorcunun motorcuya en büyük selamı yolda kaldığında güvenli bir şekilde durup yardım etmesidir.
benzin bitmiş olabilir teker patlak olabilir yada başka bir arıza olmuş olabilir yanınızda devamlı kauçuk siyah hrtum taşıyın ince olanlarından 1 metre yeterlidir. bölece yolda bi şekilde benzin sorunu olursa kolayca aktarma yapabilirsiniz..
ark motoruna göre değişior wllh scooterla selam versem oralı olmuolar ama race motorla selam verdinmi başka oluor tabiale:
Vallahi ben selam vermeyi bırak kırmızılarda durunca yeşil yanana kadar sohbet bile ediyorum benim için çin'i japon'u italyan'ı farketmez motorcu motorcudur hepsi benim için aynı ben böyle düşünüyorum![]()
demekki farkında olmadan trafikte de tazr birliktrliği oluyormuş.
tebrik ederim korkut abi.:cat::rendeer: allah tekerini yoldan çıkarmasın :rendeer:
aynı şekilde trafikte gördüğüm bütün şahsi motosiklet kullanıcılarına selam veriyorum ama bu selamların sadece %40 ına cevap geliyor.ve evet büyük motor kullananların çoğu selama karşılık vermiyor...
abı ben korna ıle selam veremıyorum cunkü motor calısınca korna sesı falan duyulmuyor bende el ıle selam verıorum
senin motosiklet traktörmü yoksa :silent:
bende hergördüğüm motorcu arkadşa selam vermeye çalışıyorum durumum müsait olduğu sürece.....hiç ihmal etmemeyede çalışırımm (sadece kask takan arkadaşlara selam veriyorum,kaskı yok ise selam vermiyorumm aksine onları kınıyorum)