gezıler guzel de hanı gece kalmak olmasa hem soguk olur,hem kurdu kusu kenesı var
bu arada ben race almaya karar verdım,pastanecı olacagım baksanıza enduro ısı zor:queen:
bır daha kı gezı ne zaman:cherry:
zemin yumuşak bir tarafa doğru yavaş yavaş çöküyor ve yatıyor iştebizde ögrenmiş olduk.motor dururken nasıl kendiliginden düşerki boştamı bıraktın ne yaptın abi
şöyle resimlere bakıyorumda süper ya resimler siz bu işi çok iyi biliyorsunuz hll
ya boş verin üzülmeyin yahu bir kaynaklık işi var bugün üşenmeseydim yapacaktım. O arada koyduğum ( :salut::salut::salut: ) bu işaretler sadece duygu sömürüsü yapmak içindiCidden süper eğlenmişsiniz. Maşallah nazar değmesin.
Murat abi motoruna üzüldüm ama umarım hayatta en büyük aksiliğin böyle olur...
Allah daha büyük kaza bela vermez inşallah...
ya boş verin üzülmeyin yahu bir kaynaklık işi var bugün üşenmeseydim yapacaktım. O arada koyduğum ( :salut::salut::salut: ) bu işaretler sadece duygu sömürüsü yapmak içindi
ne olur artık başka kimse üzülmesin yan ayağa siz üzülünce bende üzülüyorum :salut::salut::salut::queen::queen::queen:
sen üzül sana serbest AlperBende üzüleyimmi nooolur...1 kere.... :queen::queen::queen::queen:
Senin baltayla adam ağaca çıkmış... Hem kör hemde ucu fırlıyor... Kafamı yaracaktı..At sen o baltayı bir kaza çıkmadan.... :queen::queen::queen:
Bu arada biz de bu hafta tekrar gittik büyük oturan boğaya.... Doyamamışız da.... :queen::queen::queen::queen: