SS motor kullanmak istiyenler !!! (oyun)

İstedigin kredi kartı olsun kredi kartı dedıgın nekı :mrgreen:

Ama bak 5 gb hedıye ısterım :mrgreen::queen::queen::queen:

laa sen gb'ye para verceğine git ve orcların mastadon glypodont slotlarını tut , a ayda kral char dizersin , tabii koxp alman lazım :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O motorun kesın bıseyı var %100 var yoksa sen o nu hıc bana belese verırmısın kesın 1 mıyarlık borcu var yada 1 mılyarlık masrafı var :queen::queen::queen:

Otogara gıt Otobuse ver ben soz alcam parasınıda ben vercem :queen::queen:

lan olm sus motoru pert sanacaklar motor şu an sorunsuz antalyadan benim motoru tanıyanlara sor motor harika motorumu sorunsuz satacam..:cat::cat:

1000ytl ye satıp üstünede para koyup aerox uma kavusacam..:cat:

lan olm sus motoru pert sanacaklar motor şu an sorunsuz antalyadan benim motoru tanıyanlara sor motor harika motorumu sorunsuz satacam..:cat::cat:

1000ytl ye satıp üstünede para koyup aerox uma kavusacam..:cat:

Insan 750 m hedıye gonderırdın :mrgreen: :queen: :queen:

Demi sinan abi okay abi insan bı 750 gayme gonderırdı hedıye O kadar topıcıgımı batırdın dava acmadıgıma dua et :queen::queen::queen::queen::queen: :p :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Insan 750 m hedıye gonderırdın :mrgreen: :queen: :queen:

Demi sinan abi okay abi insan bı 750 gayme gonderırdı hedıye O kadar topıcıgımı batırdın dava acmadıgıma dua et :queen::queen::queen::queen::queen: :p :cherry:

gonuşma len başımıza başörtüsü bağlar 2 dakikada burayı siler süpürürüm..:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi o zaman mesai başlasın , beğenirsem evede gel temizliğe :p

hemen geleyim anam..

sanki senaryoyu okur gibiyim evin masum hizmetçisi süper mini elbisesiyle domalarak masanın tozunu alıyordu o sırada evin yakışıklı oğlu hizmetçinin çalışmasını kapı arasından büyük zevkle izliyordu hizmetçinin yanına gider kolay gelsin otur yorulmuşsundur der hizmetçi kızı kanepeye oturtur sonrada kıza bişeyler ikram eder kız yok içmem desede kola'ya razı etmiştir evin sapık vede yakısıklı oğlu kızın hapına kola atarak kızı bastan çıkarmaya kalkar kızda oğlanı kırmamak için kolayı içer ve olanlar olur..:mrgreen:

hemen geleyim anam..

sanki senaryoyu okur gibiyim evin masum hizmetçisi süper mini elbisesiyle domalarak masanın tozunu alıyordu o sırada evin yakışıklı oğlu hizmetçinin çalışmasını kapı arasından büyük zevkle izliyordu hizmetçinin yanına gider kolay gelsin otur yorulmuşsundur der hizmetçi kızı kanepeye oturtur sonrada kıza bişeyler ikram eder kız yok içmem desede kola'ya razı etmiştir evin sapık vede yakısıklı oğlu kızın hapına kola atarak kızı bastan çıkarmaya kalkar kızda oğlanı kırmamak için kolayı içer ve olanlar olur..:mrgreen:

eczaneden aldığım ilaç gazlı içeçeklerle kullanılmıyomuş , neyli meyva suyu alayım :queen: :p

Batırdınız topıcı :queen: Sinan abıden 10 gb dava accam kerem abıden ıse hussarını belese almak ıcın dava acıcam :queen:

simulatör oyun sitesi bilen varmı? indirmeden oynamak istiyorum, kotayı aştık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar