merhabalar motor tutkunları

selam arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum
üye olamdan bazılarınızla tanışma fırsatı yakaladım ama :) cumartesi günü gerçekleşen yuvacık gezisine katıldım(artçı olarak)
ne yazikki motorum yok ama arkadaşlarım sağolsunlar beni arkalarında taşıyıp böyle güzel oraganizasyonlara katıyorlar.şimdi soracak olursanız motor almayı düşünmüyomusun diye ara ara düşünüyorum ama düşünceden öteye gitmiyor bazı sebeplerden dolayı. neyse ben artçı olarak katılrım artık sizlere:)

Hoşgeldin arkadaşım.Bi süre artçılık motosiklet kullanmanın ilkelerini biraz olsun kavramanda faydalı olacaktır.Ondan sonrada ara ara almayı düşünmeyeceksin,alacaksın:cherry:.

nedenleri ortadan kaldırabilsem olucaktı biraz zor gibi ama ben böylede mutluyum artçılığıda baya öğrendim emrah la birlikte az yol katetmedik onunla:)

Bence hızlı bile başlamışsın motorculuğa, hoşgelmişsin de :rendeer:

nedenleri ortadan kaldırabilsem olucaktı biraz zor gibi ama ben böylede mutluyum artçılığıda baya öğrendim emrah la birlikte az yol katetmedik onunla:)

Yalnız Emrah'ı bi Yalova-Gemlik-Çınarcık gezisinde birde Yuvacık gezisinde görüp tanıdım ve gördüğüm kadarıyla sakin ama çiftesi pek bir arkadaşa benziyor:cherry:.Bana kalırsa 4 veya 5. geziden sonra "motor alacam!" diye bağırmaya başlarsın gibi geliyor:mrgreen:...

h.g arkadasım ınş.en kısa zamanda motor alırsın bende bursadanım tanısırız inş.beraber gıderıs gezılere...:rendeer:

eee hos geldın aramıza acele etme motor alma konusunda zaten bi acelem de yok dıceksın artcılıkta guzeldır
mesala ben bir kere artcı oldum mz301 e sonra motor aldım...

Hoşgeldin arkadaşım.Bi süre artçılık motosiklet kullanmanın ilkelerini biraz olsun kavramanda faydalı olacaktır.Ondan sonrada ara ara almayı düşünmeyeceksin,alacaksın:cherry:.

kesinlikle katılıyorum.. hatta YBR 125 in bile olsa.. gidersin herkesle.. Tabi racing makinalarla değil de Touring grubu ile olabilir.. Hoşgeldin::tutkuy::

hoşgeldin bakalım secocan aldırcam ben sana motor merak etme.tekrar hoşgeldin
:bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar