Honda Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
celıl ybr
Onuda nerden çıkardın anlamadım..Mesala Mondial Hs 150 2,5 yakıyor basınca 3 yakıyor..Fakar bws 3,5/4 yakıyor basınca 5..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
celıl ybr
Onuda nerden çıkardın anlamadım..Mesala Mondial Hs 150 2,5 yakıyor basınca 3 yakıyor..Fakar bws 3,5/4 yakıyor basınca 5..:)

kıyaslıyalım istersen kanuni hussar 150cc 10 ytl 80-90 km gidiyor yamaha bws 10 ytl 80 km gidiyor tecrübeyle sabittir..

sen runner ile karıştırdın galiba bws 105 ile 130 ykr arası yakıyor..:cat:

06bluedragger
O kadar az yakıyorsa alayım birtane..Adam yalvarıyor al senin olsun bu bws adam illallah etmiş benzinden en düşük 3,5 yakıyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bahsi geçen 180'lik runner değil mi:queen:

gilera runner sp 180 ler 250 ykr yakıyor bu 100cc 110 bilemedin 130 yakar..:cat::cat:

dalganızı geçin aldırmıyorum bile..:bounce:

06bluedragger
O kadar az yakıyorsa alayım birtane..Adam yalvarıyor al senin olsun bu bws adam illallah etmiş benzinden en düşük 3,5 yakıyor..

o motorun pistonu bitmiştir bakım görmeye görmeye alt motoru ölmüştür yeni piston at canavar gibi olur..:cat:

ayrıca 1 aya kadar yamaha aerox alıyorum 100 cc 2 zamanlı bws ile motorları aynı..:cat:

2 zamanlıyı boklayacagınıza imza toplayında benzin fiyatlarına bişiy yapın..:rendeer:

Son düzenleme:
gilera runner sp 180 ler 250 ykr yakıyor bu 100cc 110 bilemedin 130 yakar..:cat::cat:

dalganızı geçin aldırmıyorum bile..:bounce:

Estağfurullah dostum.Benim ne muhabbeti yaptığınızdan haberim yok.Runner'ı duyunca atladım:p
Runnerda da vxr 200 var, 180sp var.2 zamanlısı resmen içiyor 6-7 litre civarı yakıyor lafım yok da 4 zamanlısı çok iyi:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Estağfurullah dostum.Benim ne muhabbeti yaptığınızdan haberim yok.Runner'ı duyunca atladım:p
Runnerda da vxr 200 var, 180sp var.2 zamanlısı resmen içiyor 6-7 litre civarı yakıyor lafım yok da 4 zamanlısı çok iyi:cat:

papagan kardes sorun değil..:mrgreen:(avatarından dolayı espiriyle yaklastım)

gilera runner sp180 250 - 300 ykr yakıyor hakkını fazlasıyla veriyor..

gilera runner wxr200 180ykr filen yakıyor..(kulananlar öyle diyor wxr kullanmadım)

yamaha bw's 100 110- 130 ykr arası yakar..

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

erfer abi başka yok mu elinde modifiyeli beat fotosu ??

var kardes var ama buralara koymaya usenıyom.cok ıstıyosan msne ekle atarım ... x_ray_07@hot.....

bıde beyler takıldınız bws ye runner a burası beat topıcı...:mrgreen:

beatcılar ya gelıyo yaptırın yazlıklrınızı.....:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
var kardes var ama buralara koymaya usenıyom.cok ıstıyosan msne ekle atarım ... x_ray_07@hot.....

bıde beyler takıldınız bws ye runner a burası beat topıcı...:mrgreen:

beatcılar ya gelıyo yaptırın yazlıklrınızı.....:)

hade len ordan beat lee..:mrgreen:

neyse arkadaslar topici fazla dağıtmayalım sonra prometheus amca kızar topic maksadı dışında yazı yazıyoruz diye..:queen:

hayde bw's topicine..

mondializzet100
boşver yaa arda böyle adamlar geliyo biri nickinle uğraşır biri yalan söylüyosun sallıyosun der hiç uğraşma

madbatur
Seni paraylamı tuttular ?

seni çinliler parayla tuttu heralde
bws basınca 5.0 mı yakıyo ..?! rahat ol :cat::wiinkk:

mondializzet100
boşver yaa arda böyle adamlar geliyo biri nickinle uğraşır biri yalan söylüyosun sallıyosun der hiç uğraşma

bana bws nin basınca 5.0 yaktığını kanıtla yeni alacağın motorun parasını ben veririm :bounce:

evet buda ismail yk'dan geliyor şimdi...
bas gaza aşkım bas gazaaa kim tutar seni bas gazaaa yollar senin hiç durmaa hadi uçur beni burdan . . .

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar