çumoktan iadeyi ziyaret ve davete icabet antep macerası.

çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz anlaşılan bende yusufun motoru ile 10 mt kadar gittim kadirlide tam alıştım araziye dalacaktım yağmur başladı bıraktım kısmet birdahakine kros başka bir dünya katılıyorum sizlere ileride ikinci motor tarzım kros olacak sanırım selamlar

gardaş 2tekerin gerçek zevki endro ve kros başkasını düşünme derim en kısa zamanda kros almanı tavsiye ederim.

tekerinize sağlık kadir ustam, güzel bir iadei ziyaret yapmışsınız:) kısmet olursa bu yaz bizde bir iade ziyareti düşünüyoruz:)

:p
tekerinize sağlık kadir ustam, güzel bir iadei ziyaret yapmışsınız:) kısmet olursa bu yaz bizde bir iade ziyareti düşünüyoruz:)

yaw biz isoyla geçen seneden beridir gidece hala gidecez antepli arkadaşlara ayıp etik farkındayım ama bu yaz iso gelsede gelmesede ben gidecem antep e

gürsel bey abi şöyle güsel bir organizasyon yap da biz de gidelim yaw

işte içlerinde en güzel olan resim bence bu:p

my.php

Gaziantep İl Temsilcisi
Kadir abi iyki geldınız akşam görüştuk ama ertısı gün cabuk cıkmişsınız yola daha bende ümmet abiyi alip yanınıza gelecektım ama hasan abiyi aradıgın da yolda oldunuzu ögrendık bunu saymıyoruz abi artık birdaki severe mutlaka beklıyorummm

selamlar antep den

abi yine güzel olmuş, yemişiniz içmişiniz ,ardındanda temiz havada arazi keyfi :)
fotolar için teşekkürler :wiinkk:

p1010003yv9.jpg

bu kafalıkta pejodan uydurma değilmi, valla o galiba :p

Kadirciğim benden hızlısın fotolorı atmışsın ellerine sağlık.hala çıktığınız yerler gözümün önünde canlanıyor.fikret diyoki abi bunlar deli hastahaneden yeni kaçmışlar başkanlarıda yılmaz. nediyelim bu fikrete bir ceza keselimmi:cherry:

gardaş gidince mutlaka katmer yeyin bizdende selam götürün.

:p

yaw biz isoyla geçen seneden beridir gidece hala gidecez antepli arkadaşlara ayıp etik farkındayım ama bu yaz iso gelsede gelmesede ben gidecem antep e

gürsel bey abi şöyle güsel bir organizasyon yap da biz de gidelim yaw

hiç vakit kaybetmeyin gürsel proğram hazırlar.

disђiSђєyταη;1096365' Alıntı:
işte içlerinde en güzel olan resim bence bu:p

my.php

yediğimiz içtiğimiz bizim gördüklerimi aktardım.

bazen diyorum cross mu acaba :)

bazen deme balıklama atla.

Kadir abi iyki geldınız akşam görüştuk ama ertısı gün cabuk cıkmişsınız yola daha bende ümmet abiyi alip yanınıza gelecektım ama hasan abiyi aradıgın da yolda oldunuzu ögrendık bunu saymıyoruz abi artık birdaki severe mutlaka beklıyorummm

selamlar antep den

aleyküm selam gardaş allah razı olsun 1dahaki için maraş diyorlar kısmet.

tekerinize ve emeğinize sağlık çok güzel bi gezi ve paylaşım

:cat::cat::cat::cat::cat:

sagol gardaş güzellikleri paylaşmaya hazırız.

abi yine güzel olmuş, yemişiniz içmişiniz ,ardındanda temiz havada arazi keyfi :)
fotolar için teşekkürler :wiinkk:

p1010003yv9.jpg

bu kafalıkta pejodan uydurma değilmi, valla o galiba :p

gardaş uydurmada olsa yakışmamışmı.

Kadirciğim benden hızlısın fotolorı atmışsın ellerine sağlık.hala çıktığınız yerler gözümün önünde canlanıyor.fikret diyoki abi bunlar deli hastahaneden yeni kaçmışlar başkanlarıda yılmaz. nediyelim bu fikrete bir ceza keselimmi:cherry:

abi hiç canını sıkma kişi ne ise karşısındakini öyle görürmüş fikrette bize uymuş nasılsa.

Son düzenleme:
kofteler etler salata lavaslar, tam altinda da antepe has kahvalti lafi gecince sandimki bunlar kahvaltida yeniyor ve aninda antepe yerlesmeye karar vermistim ki yanlis anladigimi anladim :( katmer de nefis gorunuyor ama... paylasanlara emekler icin tesekkurler.....

kofteler etler salata lavaslar, tam altinda da antepe has kahvalti lafi gecince sandimki bunlar kahvaltida yeniyor ve aninda antepe yerlesmeye karar vermistim ki yanlis anladigimi anladim :( katmer de nefis gorunuyor ama... paylasanlara emekler icin tesekkurler.....

dostum sen göç etmeye hazırsan adanada sabahları ciğerciler açık.

Son düzenleme:
öf bee ne müthiş bir gezi kaçırmışız hepinizin canına sağlık herşey süper daha ne deyimki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar