Arkadaşlar
Toplam Katılan Sayısı : 181
Toplam Katılan Motosiklet Sayısı ( Sonradan Gelenlerle Birlikte ) 123
Hehh ya bende merak etmiştim kimse saymadımı diye
Yahu beyaa kalabalıktık :queen:
Arkadaşlar
Toplam Katılan Sayısı : 181
Toplam Katılan Motosiklet Sayısı ( Sonradan Gelenlerle Birlikte ) 123
Hehh ya bende merak etmiştim kimse saymadımı diye
Yahu beyaa kalabalıktık :queen:
zaten bende saymadım oradakimeraklı weletlerden biri saymış![]()
Banamı didin ??
kaç motor vardı yavfen az 50 :
tesisi işleten yönetime buradan açık teşekkürlerimi iletirim:rendeer:
ben böyle kalabalığa böyle hizmet görmedim,hiçbir isteğimiz geri çevrilmedi,bir dediğimiz iki edilmedi.
yiyecekler daha önceden pişirilip önümüze soğuk gelmedi gelen yemeklerin soğumasını bekledik,13 ytl paraya tıka basa doydum.
allah işlerini rast getirsin::biggrinn::biggrinn::biggrinn
Bende gezi ile ilgili birkaç şey eklemek istiyorum.
Gerçekten oldukça iyi düşünülmüş bir organizasyondu. Herşey düşünülmüş ve gayet güzel organize edilmişti.
Konvoydaki olumsuzluklar çok önemli değil o kadar aracın aynı anda trafikteki hareketi zaten sakıncalı olacaktı kopmalarda geçip gitmelerde sorun değil.
Mt ailesi ile ilkkez biraraya gelmeme rağmen çok eğlendim çok memnun kaldım. Emeği geçen herkese katılan herkese çok çok teşekkürediyorum.
Yanlız üzücü bir olay ekleyeyim. Önümdeki masada bulunan grubun yemeği geçiktiği için mekanı terketmesi beni çok üzdü. Herhalde açlığın vermiş olduğu stresle biranda hesaplarını ödeyıp kızıp gittiler. Daha montlarını bile giymeden yemekleri geldi ama nafile.Keşke birazdaha sabredebilselerdi.
( Soldaki birinci masa bayanların olduğu 6 kişilik grup. Valla çok üzüldüm o kadar yolu güle eylene gel sonrada sinir stres kalk git ) ( Bu arada kırmızılı olanda be)
![]()
kısmet böyle oldu ama oradaki garsonun tavrı canımısı sıktı yemekten zaten ümidi kemiştik eğitim almalı bence
kimsede foto atacakhal kalmamıiş (![]()
Belediye başkanı ile olan fotolarım nerede :queen::queen:
:queen: :queen: :queen:
Beni güldürdün ya Allah 'ta seni güldürsün Coşkun....
İbrahim kardeşim hava almış oldu işte..Ama ne hava haa...![]()
murat abi nasıl küfrediyordu bi duysan :queen:
Ankaraya kadar giderdi aslındaİbrahimin yol özürlü olduğunu birkez daha gördük. 100 motordan kaybolan tek kişi
Bu ayaklar kimin?
![]()
dostum bende üzüldüm ama ne yapalım bizde karnımızı sapancada doyurduk :cherry:
kısmet böyle oldu ama oradaki garsonun tavrı canımısı sıktı yemekten zaten ümidi kemiştik eğitim almalı bence
Sağol kardeşim ne demek sende biliyosunki ben bunu hep yapıyorum..Artık yanımda pasaportla dolaşıcam hani Edirne'ye faklan gidersem yanlışlıkla sınırı falan geçerim mazallah....:queen:Bu arada kaybolup Ankara'dan dönen arkadaşımız küçük iboyuda burdan tekrar kutlayıp gözlerinden öpüyorum...![]()