SS motor kullanmak istiyenler !!! (oyun)

Aslında kaskım vardı ama 600 km/h den sonra ucu verdı bende anlamadım :queen: sızın gııbı gercek motorcular pc oyunundakı pıstlere beklıyorus o zmn anahtarınızı alırım ıste :mrgreen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen: 500 km mıs ben onu gozum kapalı yapıyorum sıkıysa gozun kapalı uzanırken 954 km hızlara ulaşsana :queen: :queen: Hemde kasksız :queen:

uyurken hız sınırlarını aştığın için en yakın trafik polisine şikayet edicem seni..:mrgreen:

ayrıca uyurken kask takmadığın için kınıyorum seni kın kın kın..:p

uyurken hız sınırlarını aştığın için en yakın trafik polisine şikayet edicem seni..:mrgreen:

ayrıca uyurken kask takmadığın için kınıyorum seni kın kın kın..:p

Polısler benı yakalıyamıyorkı :queen::queen::queen: Yanlarından korna basarak gecıyorum hızımı 888 dusuyorum kalkıp slm verıp aa yınemi bu dıyolar hadı sen gec dıolar bende yoluma basıp gdıyorum :queen::queen::queen:

Aksam aksam ne atıom ama :queen::queen::queen::queen:

bende 249'u geçemedim. yollar çok dar :p ankara yolu bile daha geniştir:)

Senın pc bozuk :queen::queen::queen: En ıyı format at format :)))) :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Polısler benı yakalıyamıyorkı :queen::queen::queen: Yanlarından korna basarak gecıyorum hızımı 888 dusuyorum kalkıp slm verıp aa yınemi bu dıyolar hadı sen gec dıolar bende yoluma basıp gdıyorum :queen::queen::queen:

Aksam aksam ne atıom ama :queen::queen::queen:

senin kadran bozuk o zaman polislerde kıyak adamlarmış yaka numaralarını alsaydın bari trafikte sorun yaşarsak adlarını verirdik..:p

Onlar sadece bana kıyak geceler :queen: :queen:::winkwink::winkwink::winkwink

Onlar sadece bana kıyak geceler :queen: :queen: ::winkwink::winkwink::winkwink

Üstelık kadranım bozuk deıl kıskanma yapamıyorum die :queen: :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Onlar sadece bana kıyak geceler :queen: :queen:::winkwink::winkwink::winkwink

Onlar sadece bana kıyak geceler :queen: :queen: ::winkwink::winkwink::winkwink

Üstelık kadranım bozuk deıl kıskanma yapamıyorum die :queen: :queen:

len hussar 90 ı gecseydi sana gününü gösterirdim valla..:salut:

polis amcalara selam söyle birazda bizle ilgilensin..:cat:

Sen antalyadasın senle ılgılenemezler :queen: Gel ist ye bana bi ybr 125 al yada 1 gayme para ver 1 yıl trafıkte herseyı serbestlıcem sana :queen: Bundan baska daha devede kulak ole bıse vardı galbıa :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen antalyadasın senle ılgılenemezler :queen: Gel ist ye bana bi ybr 125 al yada 1 gayme para ver 1 yıl trafıkte herseyı serbestlıcem sana :queen: Bundan baska daha devede kulak ole bıse vardı galbıa :queen:

lem zurnik 1000 gayme olsa ben yamaha aerox alıcam zaten ehliyette full artı full napim istanbuldaki polisleri..:p

e+d+a2 nabeerr..:cat:

Benım ruyam dada bende a+b+c+d+e+ a2 vardı o nasıl oluo :queen: sen bana 1000 gayme verde alam su ybrı yazı beklemıyım :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benım ruyam dada bende a+b+c+d+e+ a2 vardı o nasıl oluo :queen: sen bana 1000 gayme verde alam su ybrı yazı beklemıyım :queen:

lem one alfabe gibin bende 3 ehliyet var benim msn ekle gösterim ehliyeti dikkat et link filen gelirse sakın acma..:p

[email protected]:cat::cat:

bende hussarı 1000 gaymeye satıcam üstüne 1000 gayme daha koyup aerox alıcam valla olsa dükkan senin..:p

Sanıyede 150 defa attırırsan bı tane r1 hedıye benden sana :queen:
en kısa zamanda istanbula geliyom :queen::queen::queen: ,sana son vuruşu aşağıdaki hareketimle yapcam tabii trafik içinde :cherry:
photo249bt7.jpg

lem bune araç kayık gibi gidio makas atılmıo :D
selçuk sen H ehliyet al yeter sana

Forumdan Uzaklaştırıldı
dur yapma selçuğa yazık olucak :p

selçuk ybr kurtarmaz olm seni sponsor bul r1 al

zırtoya dedim gel benim hussarı al git dedim para filen istemiyorum sat parasıda senin olsun dedim ama dinletemedim..:mrgreen:

selçuk antalyaya gel al benim motoru sat parası senin olsun sonra git yıbıra mı alıyosun ne alıyosun beni ilgilendirmez..:mrgreen:

en kısa zamanda istanbula geliyom :queen::queen::queen: ,sana son vuruşu aşağıdaki hareketimle yapcam tabii trafik içinde :cherry:
photo249bt7.jpg

Gel gel tanesı 5 m dan 10 tane gb alcam senden :queen::queen:

dur yapma selçuğa yazık olucak :p

selçuk ybr kurtarmaz olm seni sponsor bul r1 al

r1 nasıl benzın yetıstırem babam evden atar benı :mrgreen: :queen::queen::queen:

lem bune araç kayık gibi gidio makas atılmıo :D
selçuk sen H ehliyet al yeter sana

Sen sus cakma ss cı senı . :mrgreen:

zırtoya dedim gel benim hussarı al git dedim para filen istemiyorum sat parasıda senin olsun dedim ama dinletemedim..:mrgreen:

selçuk antalyaya gel al benim motoru sat parası senin olsun sonra git yıbıra mı alıyosun ne alıyosun beni ilgilendirmez..:mrgreen:

O motorun kesın bıseyı var %100 var yoksa sen o nu hıc bana belese verırmısın kesın 1 mıyarlık borcu var yada 1 mılyarlık masrafı var :queen::queen::queen:

Otogara gıt Otobuse ver ben soz alcam parasınıda ben vercem :queen::queen:

İste bundan :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar