Deryali pardon hayatondada CAN dı değilmi iyiki çevirmede ehliyeti sormamışlar şansın yerindeymiş yoksa biraz üzülebilirdin.
evettt arkadaşlar dylanla takas yapabilirimm bilginiz olsun unutmayın benim yazdıklarımı![]()
Arkadaşlar bu dylan 100km'de 4-4.5 yakıyor diyorlar..Doğrumu?..Doğruysa fazla bence.![]()
Arkadaşlar bu dylan 100km'de 4-4.5 yakıyor diyorlar..Doğrumu?..Doğruysa fazla bence.![]()
henüz motor bende olmadığı için bi bilgim yok ama dediğin kadar deildir die düşünüyorum yakında kullanan abiler yazar
arkadaşım sana benim en son zamlarda aldığım yakıt tutarı 28,04 ytl aldığım 6,20l t yaptığım yol 240 km motorum 25000 de hesabını sen yap.
arkadaşım sana benim en son zamlarda aldığım yakıt tutarı 28,04 ytl aldığım 6,20l t yaptığım yol 240 km motorum 25000 de hesabını sen yap.
Söylediğin rakam çok iyi..Peki kullanım tarzın nasıldı?..Devirli-Sakin?arkadaşım sana benim en son zamlarda aldığım yakıt tutarı 28,04 ytl aldığım 6,20l t yaptığım yol 240 km motorum 25000 de hesabını sen yap.
OOOO Ramazan sabah sabah geçmişsin benim gibi bu aletin başına.
Ben de açtım bakalım ne var ne yok diye, mesajın için sağol şimdi biraz daha iyiyim. Bu arada çok önemli bir şey değil ama bana ali abi hitap etmişsin Ahmet olacaktı sanırım şaşırmışsınöpüldün kardeşim ...
sana şöyle söyliyeyim istanbul trafiği ne kadar sakin olur kullanım açısından .ama hatayda belki20km daha fazla gidersin . oralar sakin ve düz yol gibi gelyor bana gördüğüm kadar.Söylediğin rakam çok iyi..Peki kullanım tarzın nasıldı?..Devirli-Sakin?
özür dilerim ahmet abi doğrudur şaşırmışım bide ali abi diye bir abiye benziyor olman dan kaynaklanmıştır.tekrar özür dilerim,iyisindir işallah abicim görüşürüz
sana şöyle söyliyeyim istanbul trafiği ne kadar sakin olur kullanım açısından .ama hatayda belki20km daha fazla gidersin . oralar sakin ve düz yol gibi gelyor bana gördüğüm kadar.
![]()
RAMBOLU
Cevabın için teşekkürler..Dylanı ciddi ciddi düşünmeye başladım ben..Burda trafik 40-50km/h hızlarda akıyor..İstanbul'da araba ile boğaziçi köprüsünden 100-110 ile gidiyorum arabalar jet gibi yanımdan geçiyor..
celıl ybr
Teesuf ederim..İnnova 1lt ile 55km yapıyor..![]()
RAMBOLU
Cevabın için teşekkürler..Dylanı ciddi ciddi düşünmeye başladım ben..Burda trafik 40-50km/h hızlarda akıyor..İstanbul'da araba ile boğaziçi köprüsünden 100-110 ile gidiyorum arabalar jet gibi yanımdan geçiyor..
celıl ybr
Teesuf ederim..İnnova 1lt ile 55km yapıyor..![]()