ben merak ettim :silent: 27 şubat 1972 gece 01:30ayıptır söylemesi boğa burcuyum.
ama arkadaşlar kişilik sizin burcunuz değil daha çok doğum saatinizle alakalı birşeydir.Motosiklet gibi heyecan içeren sporları da mars etkiler.Doğum haritalarınızda mars ın kuvvetli olması gerekir. Merak edenlere ve doğum saatlerini bilenlere kendileri hakkında gelecek ya da geçmişle ilgili birşeyler söyleyebilirim.Bu da benim kıyağım olsun motorcu arkadaşlarıma![]()
ben merak ettim :silent: 27 şubat 1972 gece 01:30
doğru dedin endurocu yolda gerek geçSen doğuştan bir endurocusun, doğa seni çağırır hep. Uysal ve uyumlusun. Üç vakte kadar dağlardasın. :queen:
ayıptır söylemesi boğa burcuyum.
ama arkadaşlar kişilik sizin burcunuz değil daha çok doğum saatinizle alakalı birşeydir.Motosiklet gibi heyecan içeren sporları da mars etkiler.Doğum haritalarınızda mars ın kuvvetli olması gerekir. Merak edenlere ve doğum saatlerini bilenlere kendileri hakkında gelecek ya da geçmişle ilgili birşeyler söyleyebilirim.Bu da benim kıyağım olsun motorcu arkadaşlarıma![]()
ben merak ettim :silent: 27 şubat 1972 gece 01:30
ben merak ediyorum... ama sen yoksun ki ortalarda... başak burcuyum.. 31.08.1974 de 08:30 da doğmuşum... ama çok pis başağım yani... nerdeyse tüm özellikleri yapışmış bana.. başak kadını...:mrgreen: