devir saati

arkadaşlar regalraptor uma devir saati bağladım ama saat çok yavaş hareket ediyor. devri tam göstermiyor sanırım bunun nedeni ne olabilir. bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen. devir saatinin bir ucunu sağdaki bobinin ucuna bağladım. doğrumu acaba...

Daha önce devir göstergeli bir motor kulandınmı ? kulanamdıysan sana öyle gelmiş olabilir cunki ss videolarındaki gibi gazı verdiğin an cıkmaz devir normal motorda enezından benımkı ole. Daha tecrubelı arkadaslar yardımcı olur sanırım.

peki bu devir saati nerde ne kadara satiliyo ve her devir göstergesi olmayan motora uyarmı, mesela bisan roadstar ??

arkadas ugursuzmuyum neyim ben bir msj yazınca o konun son msjı oluyo daha kimseler ugramıyo :silent: cok ilginc ya ?

Son düzenleme:
peki bu devir saati nerde ne kadara satiliyo ve her devir göstergesi olmayan motora uyarmı, mesela bisan roadstar ??

arkadas ugursuzmuyum neyim ben bir msj yazınca o konun son msjı oluyo daha kimseler ugramıyo :silent: cok ilginc ya ?

Arkadaşım konuda yazan problemi paylaşmak yerine getirip kendi problemini araya sokarsan elbette son mesaj seninki olur.
Öncelikle konuyla ilgili bilgin varsa paylaşırsın eğer yoksa bunu söyler ve kendi soruna cevabı daha sonra ararsın.
Ben yinede söyleyim. çeşitli tiplerde ve fiyatlarda devir saatleri var, farklı model birçok motosikletlerde hangisini beğenirsen. bir çoğuda uyuyor diye biliyorum. alırsın iyibir ustaya taktırırsın. ok...

Arkadaşım konuda yazan problemi paylaşmak yerine getirip kendi problemini araya sokarsan elbette son mesaj seninki olur.
Öncelikle konuyla ilgili bilgin varsa paylaşırsın eğer yoksa bunu söyler ve kendi soruna cevabı daha sonra ararsın.
Ben yinede söyleyim. çeşitli tiplerde ve fiyatlarda devir saatleri var, farklı model birçok motosikletlerde hangisini beğenirsen. bir çoğuda uyuyor diye biliyorum. alırsın iyibir ustaya taktırırsın. ok...

tesekurler haklısın son msjımda espirili bir olay vardı galiba yanlış anlasıldı oda :cat:

şimdi bende mondial 150 hs tipi bi motor var ben tuningçilerden bi devir saati alsam takılabilinirmi???

Cevap bekliyorum ve bilgili arkaadaşlardanda resim???

konu dağılmasın ilginç bi konu scootera yapan varmı resim ekleyebilecek bilgisi olan

evet bende konuyu takibe aldım. okadar cok kişiniin merak ettigi bir konuyu tecrubeli abilerimizin cevapsiz bırakmayacağını dusunuyorum :rendeer:

arkadaslar yeni konu açmamak için burdan sormak istiyorum
cbf150 im var harici devir saati takılabilir mi??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konu baya gerid ekaldı ama kimse bilkgili değilmi bu konu hakkında??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar