tanışalım bende yeniyim

öncelikle selamun aleyküm ben caner gebzede oturuorum 1991 doğumluyum bayadır forumu takip ediorm ekimin 26 sında ehliyet alma hakkına sahip olucam ve başvuru için o günü iple cekiorm ilk motor olarak scooter alırsam ya kymco agility yada szuki an125 vitesli alırsam hyosung gtr250 düşünüorm yorumlarınızı bekliorm

hoş geldiniz motor kullanmışlığın varmı yoksa gt250r seni biraz zorlar ilk kullanan birisi için seri gelir ama eğitiminide alırsan tabiki rahatça kullanabilirsin ehliyet alırken öğreteceklerini sanıyorsan aldanırsın sadece motoru düşürmeden stop ettirmeden kaldır götür tamam geçiyorsun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgedin genç arkadaşım :)

Hoşgeldin arkadaş,

250 lik bir motorla başlamak istiyorsan uzun bir eğitim süresi öneririm:cat: Korumalar konusunda forumları okumanı tavsiye ederim. tecrübeli motor kullananlar derler ya: önce Korumalarını al, paran kalırsa motor alırsın:cat:

hoşgeldin.Ehliyeti almadan motora el sürme ve eğitim al derim. nasıl başlarsan öyle gider, ilk günden tam koruma giyin ve en kısa yolda bile tam korumalı ol.

HOŞ GELDİN ARKADAŞIM..bende gt250 r alcam ehliyeti bekliorum dedikleri gibi eğitim almak şart..artık braber alırız motorları:):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
caner aramıza hoşgeldin..

önce ehliyet ardından kask sonrada kymco agilitiy125..

önce 125 cc bi scooterda piş sonra geçersin gt 250r a kardeş tavsiyesi..

öncelikle bütün yorumlar için teşkkür ederm 5ay sora ehliyet almaya hak kazanıorm tecrübem sadece scooter larda var hep sürürorm korunmasız asla binmem zaten ehliyet almadanda kendi motorumu almam
aslında önce honda innova yla başlıyabilrm vitesliye ama sora hyo 250 gtr alıcam inş sorada allah kerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
öncelikle bütün yorumlar için teşkkür ederm 5ay sora ehliyet almaya hak kazanıorm tecrübem sadece scooter larda var hep sürürorm korunmasız asla binmem zaten ehliyet almadanda kendi motorumu almam
aslında önce honda innova yla başlıyabilrm vitesliye ama sora hyo 250 gtr alıcam inş sorada allah kerim

+11 düşüncelerin beni mutlu etti kazasız belasız forumdan kopma yardımcı olacak birürü bilgi sahibi olacksın..:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar