dınn dınn bn geldim.. bn kimmiyim?? t_gce t_g....//ce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakıştı be emin abi sana....hahahahahahha...cool oldun...

Sitedeki tuğçeler artıyor sanırım :) Hayırlı olsun motorunuz.Yakın olsaydınız bende basardım kornaya.Neyse artık anadolu yakasına gelirseniz orda görşürüz.:p:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin tuğçe,sen bizim eski tuğçemisin yoksa yeni versiyonumu :p

hoşgeldin tuğçe,sen bizim eski tuğçemisin yoksa yeni versiyonumu :p

yeni abi, tuğçeler çift oldu artık sakın karıştırmayın :mrgreen:

emin abiyle otantik yapılan toplantıda tanıştık... onun sipariiş etti tost yanıktı bende benimkini ona verdim... budur yani...:bounce::silent::queen:

he ya ben pek yanık tost sevmemde, tuğçe kardeşimde sağolsun beni düşünüp kendi tostunu feda etti :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoş Geldin Kazasız Sürüşler

ay hepinizi çok sevdim.... çoook sıcaksınız:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
perşembe günü gördüm seni avcılarda, tam halkbankın önündeki ışıklardan sola döndüm, dönerken dikkatimi çekti düz giden bi motor ve kim bu kaskını takmadan dolaşan eleman dedim:) plakaya baktım aha bizim tuğçe, yukarı yola döndüğüm için 3 korna basamadım. kızım ne kasksız dolaşıyorsun yaww olmadı şimdi ::saad::wallahi şakası yok yolum kısaydı takmadım deme sakın, bak perşembe seni gördüm cuma yani dün ise kaza yaptım, yolum kısaydı ama kaza geliyorum demedi, kask olmasaydı belki bu yazıyı yazıyor olmayacaktım, deri çeket delindi kask besbeter çizildi düşün artık kask olmasa ne olurdu..

haklısın çok büük bi hataydı... gderknde frkndydm... bi sinrle çıktım motrla kaskı takmayı unutmşm... he bide düz derken??

::140::Tuğçecik MTailesie hoşgeldin Tuğçecikler içi dolu turşucuklar çoğalıyosunuz bakıyom
yakında scooter ::140::tuğçecikler diye topikte açarsınız heee tekrar hoşgeldin:rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
haklısın çok büük bi hataydı... gderknde frkndydm... bi sinrle çıktım motrla kaskı takmayı unutmşm... he bide düz derken??

DÜZ DERKEN YANİ IŞIKLARDAN BEN SOLA DÖNDÜM SEN DÜZ İSTİKAMETTE gidiyordun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar