Trabzon Karmok ....fotoları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkaşlar yorumlar için tşk ediyorum.

KARMOK (KARADENİZ MOTORSİKLET KULUBÜ) kulubumuz ve sitemiz kurulum aşamasındadır....sadece gereken ..resmiyettir...

bulundumuz yer Trabzon-FAroz limanı...(fotolardan da anlaşılacağı üzere)
eğer arama yaparsanız bizimle ilgili bir çok bilgiyede sahip olabilirsiniz ...bu arada ben de faroz da oturuyorum....tşk. ilginiz için...

heh şöle yaa sıkıldım valla motosiklet resimlerinden :cherry: motor aşşa motor yukarı :queen: doğaya baktım kendime geldim biraz :queen: :cherry:

yha ne guzel trabzonda bole bi kulubun kurulmasi insallah yazin cikacaimiz dogu karadeniz turunda da beraber olur paylasimlarimizi beraber yapariz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
inşallah arkdaşlar inşallah

Paylaşım için sağolun. Fotoğraflar çok güzel. Bu arada motorlardan sarı tdm850 dışında yine sarı bir yamaha daha var. Ne olduğunu bilen var mı ?? TDM'yede benziyor ama ufak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Paylaşım için sağolun. Fotoğraflar çok güzel. Bu arada motorlardan sarı tdm850 dışında yine sarı bir yamaha daha var. Ne olduğunu bilen var mı ?? TDM'yede benziyor ama ufak...

iki tane yamaha tdm biri 850 biri 900 diğeri sağda keeway solda en sonda....yamaha 125

ressam61 trabzon resim öğretmenliği okuyorum....fotografçılığa aşırı ilgim var....

Son düzenleme:
ya resimler kartpostal gibi hele o güneşin batışı nefis çıkmış emeğinize sağlık teşekkürler

harika doğa fotoğrafları:cat:
Paylaşım için teşekkürler:rendeer:

yaşasın karadenizlilerr.......! ben de Giresunlu'yummm....

Bu nebiçim bir haykırış yahu '' yaşasın Karadenizliler'' :silent: sanki diğer bölgeler Türkiye değil ve gebersin der gibi:silent: kınadım doğrusu! senin yazdığını bir Giresunlu yazmaz:farao:

Son düzenleme:
evet o resimlerdeki limanı biz yaptık. biz derken çalıştığım inşaat şirketi övünmek gibi olmasın da :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
paylasım ıcın tesekkurler.karadenızı ozlemısken ılac gıbı geldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar