onlar bilmezler motor tutkusunun nasıl bir şey olduğunu...

Motora binmek bir ayrıcalıktır her zaman.herkes araba kullanabilir ama herkes motora binmeye cesaret edemez.Motor kullanmak tehlikelidir.Hele hele bunu bile bile motorun tepesinde hala geziyorsan, aklını peynir ekmekle yemişsindir.Motor kullanıyorsan zaten sabıkalısın.”motora biniyor , tamam , garanti manyağın tekidir”:Adını yapıştırırlar tak diye bir kere .Ya serseri olursun ya deli.
Deli namıda burdan gelir birazda aslında.Annen ,baban,kardeşin,sevgilin ,eşin ,arkadaşların kısacası seni seven herkes senin için endişedelerdir artık.Napsakta kurtarsak diye bakarlar.Çünkü heran kaza haberini alıcaklarını düşünürler.
Motordan soğutmaya kalkarlar.Yok ölürsün , yolda sıkıştırırlar , aman önünü keserler ,yolda motorun bozulur kalırsın ıssız bir yerde , “bak kaza yaparsan hiç kurtuluşun yok”,”bak haberlerde gene motor kazası sen daha bin motora”vs,vs....
Sen umursamazsın bunları,çünkü motora ilk bindiğinde zaten bunları bilerek binersin motora.
Bir süre kabullenemezler isyan ederler.Sonra hayatının en büyük aşkı , artık onlara biraz daha sevimli görünür.Çünkü sen onlara kabullendirmek için her türlü savaşı verirsin ve sonunda ZAFER.
Tabi daha şanslı olanlar da var bu durumda.Benim ablam abim yada çevremde bir tanıdığım motora binmiyordu.Kimse bulaştırmadı bu virüsü bana kendi kendimde gelişti.Eğer bu konuda size destek verecek birisi varsa daha şanslısınız demektir.Bu tür karşı çıkmalarla karşılaşmassınız çünkü.
Onlar bilmezler motora binmenin nasıl bir zevk, nasıl bir tutku olduğunu.Onlara göre motor iki tekerli tehlikeli bir araçtır.bildik dille "şeytanın oyuncağıdır"Senin içinse çok şey ifade eden , hayatının anlmıdır.
Motorun bozuldumu üzülürsün , sanki çocuğun hastalanmıştır.
Kaza yaptın ,motorun hasarlı.Bir sevdiğin kaza yapmış yaralanmış gibi olursun ,için acır.
Alışmışsın bir kere motora , rüzgarsız yaşayamassın artık.Bir hafta binmesen bunalıma girersin,hayat çekilmez gelir artık.Dört teker sana boğucu gelir.Sadece zorunluluktan binersin artık.Konserve kutusunun içine tıkılmış bezelye gibi hissedersin kendini.
Kimse farkına varmaz aslında ,hepimiz küçükken mutlaka uçmayı hayal etmişizdir.Motorda uçtuğunuzu hissetmediğinizi söyleye bilirmisiniz?Motor sadece iki tekerden ibaret bir araçtır diyebilirmisiniz?
Onlar anlamazlar.....

.

Bilmezler yaaa.....
Motosikletin nasıl bir uyuşturucu olduğunu......
Bilmezlerki bu bağımlılıktan dönüşün hemen imkansız olduğunu......
Anlayamazlar bu aşkın,tutkunun nereden geldiğini ve asla da yaşayamazlar elbette......
Güzel bir özet, teşekkürler:cat:

Sağol Miyo. Yüreğine ve kalemine sağlık. Böyle içten yazılar okuyunca hep içimde bir kabarma oluyor. Bugün buna ihtiyacım vardı. Akşamüstü kızıma atlayıp gazı açacağım dakikaları daha bir iple çekiyorum şu anda...

O yüzden kimseye nasıl bişey olduğunu anlatmak için uğraşmıyorum :)

Ellerine sağlık. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel paylaşım demekki ben çok şanslıyım bu konuda,
baba motor aldım dedim hayırlı olsun dedi 2 sene sonra kaza yaptım dedim sende bişey yokya boşver motoru yaptırırsın dedi hala biniyorum bazen babamı kahveye götürüyorum oda bayılıyor hava atacak ya arkadaşlarına,kaynanam chopper cı enduro yüksek olduğu için binemiyor ben bunu hiç sevmedim diyor ama ekliyor,sanki diğerinden daha rahat bu çukurlarda sarsmıyor diyor yaşı 64 motorla uzaktan yakından bilgisi yok ama enduronun rahatlığını biliyor,evde bir iki kişi motora muhalefet olursa fazla üstelemeyin ters teper,tek tek farklı yerlerde ikna etmeye çalışın,hadi kolay gelsin

harika......aşk...........tutku.............özgürlük........acı...........sevinç...........ulaşmak.....................
..kaçmak.............ihtiyaç............özgüven.............teslimiyet............savaşmak..............at.........rüzgar..
...........sonsuzluk.......doğa..............................

Motorun bozuldumu üzülürsün , sanki çocuğun hastalanmıştır.
Kaza yaptın ,motorun hasarlı.Bir sevdiğin kaza yapmış yaralanmış gibi olursun ,için acır..

bu duyguları iyi bilim resmen beni ifade etmişin kazadan kendime gelir gelmez direk motoro bakmıştım arkadaşlarıma bunu söylediğimde

olum sen manyaksın hastasın bi psikoleji doktoruna git diyorlar:salut:

sölenecek söz bırakmamışın helal olsun

klavyene sağlık süper bi yazı. okudukça insanın okuyası geliyor. Özer'e de teşekkürlerimi sunarım. onun yazdıkları da çok güsel

hep düşündüğümüz şeyleri dile getirmişsin okurken sanki ben ne zaman yazdım ki bunu diye düşündüm :mrgreen: aşkın tanımını sorgular insanoğlu yüzyıllar boyu gerek yok aşk budur :)

Güzel paylaşım demekki ben çok şanslıyım bu konuda,
baba motor aldım dedim hayırlı olsun dedi 2 sene sonra kaza yaptım dedim sende bişey yokya boşver motoru yaptırırsın dedi hala biniyorum bazen babamı kahveye götürüyorum oda bayılıyor hava atacak ya arkadaşlarına,kaynanam chopper cı enduro yüksek olduğu için binemiyor ben bunu hiç sevmedim diyor ama ekliyor,sanki diğerinden daha rahat bu çukurlarda sarsmıyor diyor yaşı 64 motorla uzaktan yakından bilgisi yok ama enduronun rahatlığını biliyor,evde bir iki kişi motora muhalefet olursa fazla üstelemeyin ters teper,tek tek farklı yerlerde ikna etmeye çalışın,hadi kolay gelsin

inanıLmaz keyifLi :)) ortamın süper, ßenim de Çok sıkıntıLı sayıLmaz :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
miyo ellerine sağlık..

sevgilim bile kıskanıyo motosiklete olan aşkımı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Büyük aşklar her zaman kıskanılır.Bir insanın hayatında iki aşkı olunca neler olduğunu iyi bilirsiniz.. :queen:

cadaloz motorumun bi tarafını kıracak saç başa kavga edicekler diye korkuyorum..:p

Motora binmeyen yada binmememizi isteyenler varsın anlamayıversinler bu nasıl bir bağımlılıktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar