Motor sevdası Bitiyor..Elveda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Heh tamam o zaman, ben yanlış anlamışım. :cat: Biliyorum o anlamda yazmayacağını da, sanki bi yandan benim anlatmaya çalıştığım anlama da çıkıyor. Tamam kardeşim. :rendeer:

heheheheh yok ya yazmadım öle =)) sen nası oldun? varmı ağrın sızın? kız arkadaşın falan?

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
heheheheh yok ya yazmadım öle =)) sen nası oldun? varmı ağrın sızın? kız arkadaşın falan?

Ağrı sızı yokta, dikişlerden bi kurtulamadım. :) Haftaya çarşamba alcaklar inşallah. Kız arkadaşım çok iyi allahtan. Allah korudu onu vallahi.. Artık daha az binicem onunla ve ondan başka hiç kimseyi artçı almicam. Mesuliyetini taşıyamam kimsenin. Kaza bu, belli mi olur. Allah korusun diyelim tabi yine de... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ağrı sızı yokta, dikişlerden bi kurtulamadım. :) Haftaya çarşamba alcaklar inşallah. Kız arkadaşım çok iyi allahtan. Allah korudu onu vallahi.. Artık daha az binicem onunla ve ondan başka hiç kimseyi artçı almicam. Mesuliyetini taşıyamam kimsenin. Kaza bu, belli mi olur. Allah korusun diyelim tabi yine de... :cat:

Tabikide Allah korusun:pale: çok kötü bişey yaa aman inşallah atlatırsınız bi an önce bunuda bu psikolojiyide... ya ben en çok şeye kötü oldum demişsin ya onu yerde falan gördüm... benn görsem çıldırırdım naapcağımı bilemezdim:pale: ölürdüm orda kalırdım:salut:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Tabikide Allah korusun:pale: çok kötü bişey yaa aman inşallah atlatırsınız bi an önce bunuda bu psikolojiyide... ya ben en çok şeye kötü oldum demişsin ya onu yerde falan gördüm... benn görsem çıldırırdım naapcağımı bilemezdim:pale: ölürdüm orda kalırdım:salut:

Kardeş çok kötü bir duygu bu, tarifi imkansız. Ben düştüm yuvarlandım, motorun dibindeydim. O dakikadan sonra motorun bi önemi yok ki, insanın gözleri sadece onu arıyo. :salut: Allahım kimseye yaşatmasın ama yaşayanlar bilir. Ben o ezilmiş ve yarılmış bacakla nasıl yerden kalkıp onun yanına gittim hala anlayamıyorum. Ambulans geldiğinde yürüyebildiğimi sanıp ayağa kalkmaya çalıştığımda film bitti zaten. Yatırdılar ondan sonra sedyeye. Offf, psikolojik olarak fena etkilendim. İyileşip binmeye başladığım zaman ne hissedeceğimi çok merak ediyorum. Bugün tam 27 gün oldu... :pale:

Süper Moderatör (BBRR)
Başlık amacına ulaştı .. motor sevdasına son veren arkadaşımıza seçmiş olduğu yeni yaşamında başarılar dileriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar