Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tai yeni gordum baslıgı konusuruz bu konuyu
Son düzenleme:
kardeşim verdiğin karara saygı duyuyor ve seni çok iyi anlıyorum motorun olmasada seni buralarda görmek isteriz :wiinkk:
Bu açıklamanın üzerine hiç başka lafa gerek yok, hiç aile ya da kız arkadaş baskısına gerek yok. Kendine hakim olamıyorsan en doğru kararı vermişsin. Senin bu özeleştirini ve kararını çok az kişi gerçekleştirebilir. Bravo...
İlerde ne düşünürsün bilinmez. Yaşın ilerledikçe, olgunlaştıkça bu agresif yapın kaybolacak ve daha bir sağlam düşünebileceksin. O zaman gelince hala istiyorsan belki gene denersin. Kim bilir.
Belki de denemezsin...
hayırlısı olsun dönüş yapmak istersen eski sevgiline hiç düşünme derim ben yinede karar senin ...
Tekrar Dönmen Dileği İle..
17 yaşında olmana rağmen en doğru kararı vermişsin.Bunları duymak beni mutlu etti.Motor aşkı yüzünden hem ailenin hemde kız arkadaşını üzülmeye hakkının olmadığını sözlerinde anlatmışsın.Kutluyorum seni...
ailen ve kız arkadaşınla bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle...
üzüldüm, sevindim, şaşırdım...
aynı şeyleri ben yaşıyorumale:
annem ağlayarak, anneannem sesi titreyerek yalvarıyor binme diye...
cevabım hazır:
''ben dikkatli sürüyorum, merak etmeyin, bişe olmaz''
tabi şunu çok iyi biliyorum, bile bile yukardaki cevabı veriyorum:
ne kadar dikkatli olursam olim, karşı taraf dikkatsiz olabilir
+
ne demek merak etmeyin, ne demek bişe olmaz :silent:
her bindiğimde de, öleceğimi veya sakat kalacağımı istemeden aklımdan geçiriyorum (şeytan pi.i aklıma sokuyor, biliom bunu)r:
ama olmuyor, olmuyor, yine olmuyor...
kimseyi dinleyemiyorum, hayatımdaki en önemli, en değerli kişileri biler:
malesef bağımlı olduğum tek nesneden vazgeçemiyorumr:
Allah hepimizi korusun !
tai yeni gordum baslıgı konusuruz bu konuyu
Evet arkadaşlar... Abilerim...ablalarım... Tüm MT Ailesi...
Motor hayatıma 16 yaşımda başladım ve 17 yaşımda bitiriyorum... Dün kendi kendime düşünürken Motoru bırakmam gerektiğini öğrendim... Ailemin olduğunu beni çok sewdiğini düşündüm... Her Motora binişimde kapı önünde hazırlanışımda CANIM annem balkondan bana o gözleriyle bakar... Sanki oğlum binme gitme der gibi ama ben gazı açar giderdim o yolda... Motorumu her zaman saklamak için tanıdık galeriye koyardım şimdi ise sattığım için duruyor... çünkü ben Motoru bırakıyorum... ben korkumdan değil kız arkadaşımı ve ailemi sevdiğim için bırakıyorum...yeterki onlar üzülmesin... artık motora adım atmıyorum... az da olsa tadına vardım... Ben bu foruma ilk kayıt olduğumda erdinçpolat erdinç abimle tanıştım şuan da çok sewdiğimmm çok samimi olduğum bir abimdir... ilk üye olduğumda bana yapılan şakalar falan... sonradan kaynaşma tanışma... eğer burda kırdığım kişiler varsa hepsinden tek tek ÖZÜR DİLİYORUM 3 günlük dünyada kimseyi kırmaya deymez... hepinizi çok seviyorum arkadaşlar... umarım Makinalarınıza ve kendinize iyi bakarsınız... Tekerleriniz düz bassın... Allahım kaza bela vermesin sizlere ve tüm motorculara... Şuan okadar duyguluyumki... Resmen hayatımın aşkıyla ayrılıyorum... Bu kararı kendim verdim kimsenin baskısıyla değil... neyse arkadaşlar umarım hepiniz motosikletlerinizle mutlu olursunuz...arada sadece forumu dewam edip sohbetlere katılmayı düşünüyorum... hepinize yardımlarınızdan dolayı teşşekkür ediyorum...:rendeer:
...Ve ayrıca Sinan abimizin ölümünden sonra duyduğum yeni doğmuş bebesinide yetim bırakması etkiledi beni...Ben evlilik aile iş hayatı yönetim düşünen biriyim...O yüzdende çıktım ewladımı yetim eşimi de bensiz bırakmak istemiyorum ve ailemide evlatsız benim kanım deli diye bu işten vazgeçtim...umarım herkeze hayırlısı olur... ben kanı deliyim diye bu işten çıktım...
...THAİİ_VTEC:bounce:
senin verdiğin bu kararı, bu foruma bağlı olmadan karar vermiş olan bir çok insan var..:cat: tabiki senin düşüncen inşallah senin için hayırlısı olur. ama dünyanın sonu geliyor gibi duygu yüklü bir mesaj olmuş doğrusu.. inşallah geleceğinle verdiğin kararlarında senin için en hayırlısı olur.:cat: bu konuda seni tebrik ederim.:rendeer:
hayırlısı olsun dostum...herşeyin zamanı vardır...
görüyorum ki engel tanımadığını da ıspatlamışsın.. Başkasının motorunda 150 yapacağına kendi motorunda usul usul rüzgarın sesini duysan ve hissetsen daha ii değil mi??? Bu meret böyledir işte arkadaşlarının motrlarıyla kaçamak derken kendinde uzak tutmaz, tuturamaz.. Böylesi bir kaza ( Allah hepimizi uzak tutsun) ailen için daha acı olmaz mı? Düşünsene motosiklet sevdandan aileni üzmemek için ayrı kalıyosun, ama bir kaçamak yapıyosun arkadaşının motoruyla (150 yaparak) ve ( Allah korusun diyorum tekrar) acı son..daha biraz önce motordan indim başkasının motoru 150 ye cıktıgımızda bile ben dünyanın bu olduğunu tekrar gördüm ama düşündümkü sewgilim ve ailem var beni bekleyen ewde......................
hadi hayırlısı...
bir gün gelir gene canın çeker.
way be duygu yuklu bi topic olmus bende ayni durumdan muzdaribim surda OSS ye 30 gun kala her ne kadar motordan uzaklasmaya binmemeye calissamda nolur nolmaz die bi turlu kopamiorum sanirim onsuz olmuo yada bu tutku hep irademin onune gecio napcam bende bilmiom keske biraz olsun sinawa kadar bende azaltabilsem su olayi bide rapor aldim her an makinamin yanindar: cok zor cok seni cidden kutluorum bole bi karar veripte arkasinda durabildigin icin ama o kadarda kotu olmasa gerek bu yha ne biliim mantikli dikkatli kullandiktan sonra tedbiri al gerisi gelir karisik bi durum...... neyse herkes icin hayirlisi neyse o olsun dicek cok bisi yok gibi....:cat:
@thaii_vtec, imzanı hiç beğenmedim ama ben.ale: Alındığımı gizleyemeyeceğim...
Motormu DiyoRRsun? Bugün varsın...Ya YaRRıN? Yarın aRRa Gazıyla YoksuN...
Ben bu cümleden, sanki her motorcunun sonu kötüymüş gibi bir anlam çıkardım. Yani söylemek bile istemiyorum. Sen anla artık. Yanlışta anlamış olabilirim ne biliyim.ale:
yok bea canım içi yaaa BUGÜN VARSIN... YA YARRIN? YARIN aRRa gazıyla yoksun derken bugün burdasın ama yarın? yarın ara gazıyla yoksun... yani ara gazını vermişşin ve uzamışşın yok olmuş gitmişsin der gibi =)) tabiki senin düşündüğün gibi bişey yazmadım yazmamda =)) :rendeer: