[Sivas - MT]

Sivas Paşa Fabrikası (Paşa Çayırı) Piknik alanından bir kaç fotoğraf. Cep telefonu ile çektiğim için resimler pek kaliteli değil.

Son düzenleme:
ahhh ahh sivasım :salut: yazın gelecem insallah insanın memleketi gibisi yoq... çok güzel fotolar, güzel bi gezi olmuş... canım coooook cekti yaw :pale:

sahtekisi mutlaka bekleriz usta. Mümkünse R6 yıda getir :)

Son düzenleme:
kardeş bizim paşabahce bura ya gercekten güzel cekmişsin ama keske kaliteli bi fotoğrfa makinası ile cekseydin......

Çocukluğumuzda az bisikletle bu yolları inip çıkmadık gün gelir iki kez bile giderdik suyuda ne serin olurdu çoook özledim birde unutamadığım birşey kaldı aklımda çoğunlukla dönüş patlak lastikle olurdu :mrgreen: :pr::silent:

Çocukluğumuzda az bisikletle bu yolları inip çıkmadık gün gelir iki kez bile giderdik suyuda ne serin olurdu çoook özledim birde unutamadığım birşey kaldı aklımda çoğunlukla dönüş patlak lastikle olurdu :mrgreen: :pr::silent:

Evet genelde hep lastik parlar. :)

Cümleten selemün aleyküm... Anamur-MT olarak :)

Aleyküm selam Sivas-mt olarak :rendeer:

kardeş bizim paşabahce bura ya gercekten güzel cekmişsin ama keske kaliteli bi fotoğrfa makinası ile cekseydin......

Fotoğraf makinem yok. İmkanlar el verdiğince yaptık bir şey. İnşallah daha iyilerine yapmak nasip olur.

lancet mesajını aldım...şu an şehir dışındayım....dönünce görüşürüz inş.

mslck abi almina abi'den haber bekliyorum. Yinede hafta içi müsait olursanız, hafta içi'de yapıla bilir. Eğer olmazsa hafta sonu cumartesi, pazar ayarlarız. Bu iş yattı sanırım. Müsait bir gün ayarlayamadık gitti. Neyse inşallah ayarlarız bir güne belki.

Son düzenleme:
lancet kusura bakma çok yoğundum ben....bugün den itibaren burdayım inş...yine de kısa bi tur yapmak isterseniz katılırım....

Yok abi ne kusuru... Bakalım bir şeyler ayarlaya biliriz inşallah. Benim motor burada olmayınca pek bir şey yapamıyorum.

Sivas buluşmasından görüntüler :)
94019528il0.jpg

37028342kn9.jpg

18949628lm5.jpg

img3984nm7.jpg

img3982xj8.jpg

img3983ba4.jpg

Son düzenleme:
Paylaşım için sağol murat abi. Bayağı eğlenceli geçmiş. Zaten gördüm sizleride...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar