lütfen okuyun ve bana açıklama getirin şu duruma

Dön arkanı koşarak kaç bence. Sağından solundan duman çıkaran motora para verip başına bela alma.

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işallah makara olsun diye açmışsındır topici
eger ciddiysen bişi diyemicem hala almayı dusunmen bile ...

ben otomotıv sektorunde satıs temsılcısıyım.tecrubem sunu soyler...hayatta ıkı seyden uzak dur 1 bır urun değerınden dusukse 2.ise kullanılmıs bır arac motor araba bısıklet almak...tercıh senın

Benim ilgimi en çok çeken birşey var bu konuda. Şimdi bu dostumuz satıcıya motoru servise göstermeyi teklif etmiş, satıcı ise istememiş v.s.
Bak kardeşim, türkiye denilen bir ülkede motosikletten anlayan yetkili servis ustalarının sayısı 2 elin parmağı kadardır. yani senin çelik motor servisi dediğin adam, çin malı motorlar piyasaya çıkmadan önce mobilet ve minsk gibi motorlardan başka bişey hayatında görmedi.

Sen şimdi mondial e git, veya çelik motor a git sana 1 günde yetkili servis belgesi versinler tamam?
Yani çin malı motorların servis olayı sahte olduğu gibi servis ustası olayı da tamamen sahtedir, motorun kendiside sahte zaten. benimde 2000 liram vardı ama ben yamaha bile almaya korktum bu servis skandalları yüzünden.
Aklın varsa Honda al, gerisi yalan yalan yalanoğluyalan

cok tesekkurler ılgın ıcın saol ama ben 100 kıloyumbnm hatunda 70 falan yanı baya agırız bız bu motor bıze kucuk gelır dıye dusunuyorum yanılıyormuyum? yanı zat 150 yada asya 150 t1 gıbı oturma koltugu yok, sorunyaşarmıyım?

vallahi ben 85 artçımda 55kg 1 yıldır kullanıyorum ve sorun çıkarmadı dostum ve hala kullanmaktayım.düşün,taşın olmazsa olmaz zaten.teklif var ısrar yok yani:wiinkk:

ßen Sana ßaşıma geLeni anLatayım,
MotosikLetim çaLınmıştı ßuLduk. ( çok Şükür )
Şase motor numaraSı taşLanmış,
FarkLı pLaka takıLmış,
Tüm grenajLar takıLan pLakaya ait oLan Renkte Yani maVi Siyah.
Ruhsat ßir Şirket aDına KayıtLı,rehinLi....
anLıyacağın Dış Görünümü Değiştirip, Başka ßir motosikLetin pLakasını Ruhsatınmı kuLLana biLiyorLar DeniLdiği gißi Şase motoR numaraSına Bak.
asLında hiç aLmasanda iyi oLur.
ßüyük ihtimaLLe Sana piyasaSının aLtında bir fiyatLa Satıcak, Sende uYgun oLduğu iÇin aLıcaksın.
iLLede aLıcakSan:
Temiz Raporu iSte.
RuhSatı üStüne Geçir.
ama ßana SorarSan aLma...

ayrıCa Wardır Her Şeyde ßir Hayır Dimi.
o DumanLarı Çıkartmasaydı Sen ServiSe Götürmek iStemicektin, ßeLkide aLmıştın ALLah Korusun...

Son düzenleme:
neden böyle bir motorda ısrar ediyorsun sahibinden com da bi milyon tane satılık motor var

yamaha falan al derim.çin malına aldanma.kaliteden şaşma.az para vereyim die başına iş alma.nedir bu çin merakı anlamadım.bende 2005 de mondial Kt 125 aldım.akıl veren olmadı.çin malı işte.vibrasyon çok,kalite yok,o yok bu yok...gerek yok.o zaman 1000 ytl daha verip bi ybr almalıydım.hata işte.araştırmadık sormadık.sen yapma aynı hatayı.
Saygılar...

esp

hepinize çok teşekkür ederim samimi konuşmalarınızdan ötürü, açıkçası bu kadar ilgileneceğini düşümemiştim..hakkaten duygulandım.. Çok saolun...

peki kuzenıme 2 kişilik hanı maxıscooter tarzı olan (gerçi o modellerde maxi değil ama sele arkaları yüksek) başka model varmı önerebileceğiniz..
benim bildiklerim asya 150 t1
mondial zat 150

?
varsa en asından önerebilirmisiniz. 2.el japon italyanda olabilir ama limit 2.000

Parça durumu ve kalıtesı nedır çok detaylı bılgım yok ama model olsun dıye söylüyorum dostum kanunı storm dıe bı model var 150 cc sıfırı 2400 ytl ıkıncı el temızı ne kadardır tam bılemıyorum ama görünüşü benım hoşuma gıtmıştı :)

ben otomotıv sektorunde satıs temsılcısıyım.tecrubem sunu soyler...hayatta ıkı seyden uzak dur 1 bır urun değerınden dusukse 2.ise kullanılmıs bır arac motor araba bısıklet almak...tercıh senın

::plus1:: Aynen katılmakla yakın bı arkadaşıma dostum dedığı adamdan satın aldığı 2.el motor yaklaşık 6 ayda 400 ytl kadar masraf çıkardı bence de almamalısın o motoru ama tercıh hala senın :mrgreen:

Son düzenleme:
dostlar gerçekten sağolun vazgeçtim, sizin sayenizde hem konuyla ilgili bilgiye sahip oldum hemde gözüm biraz daha açıldı her zaman derim herkez herşeyi bilemez, ve güven dolu mesajlarınızdan ötürü teşekkür ederim..

okadar yalan dolanın üzerine hala arkadaşlar tanıdığınız motorcu varmı diosun çoğu kiş motorun markasını bilmior bende dahil uzak dur memlekette motormu kalmadı ...

Dostum saglam motorun bir hafta yatti boyle oldusu olmaz , duman cikmaz , teklemez ve tokezlemez. Tek marsta calisir ve gider. Ben bir sene calismayan motorun tek marsta calistigini gordum bakimli oldugu icin. Duman demek sorun demektir birde scooter eger Suzuki yada honda degilse zaten Cin malidir , yerli uretim diye bir sey yok. Bu biraz supheli bir ticaret en azindan hakkini iste fiyati kirsin tamir ettirirsin fiyati dustukten sonra.

bende motoru alma hem kaç paraya alacaksin ilk basta sitemize bak sonra 2 el motosiklet satan siteler bak tavsıye etmem motoru almana... zaten cocukta yarın gelmez :D

gel ben sana 1600 e benim motoru vereyim sinyal sorunu dışında sorunun olmasın.... :) sinyal için flashör alıyorum bozuluyo alıyorum bozuluyo kaç tane flashör aldım bilmiyorum hep bozuldu.... :) onun dışında ikinci bi sorunuda şu uzun yolda giderken önde siperlik olmadıgı için hem çok rüzgar yiyorsun hemde sinekler kaskını ve en önemlisi üstünde ne varsa hepsini sineklik haline dönştürüyor.... :) Moındial 150 KN motorun deposunun üzerindeki mondial yazısını söktüm beğenmediğim için daha sonrada orada iz oldugu için hoşuma gitmedi ve madem boyatcam siyah olsun deyip siyaha boyadım :) yanlara bagaj taktım onlarıda siyah yaptım öndeki farların orjinalini begenmediğim için söktüm YBR farı taktım ön dişli ve arka dişli değiştiği için şuanda kalkışlarda orjinal dişlilerine göre az bi fark olsada son süratte yaklaşık 30 km lik bir fark ortaya çıktı ve doğal olarak rampada çekişten biraz düştü...ama düşünürsen ön ve arka dişlilerin orjinalleride var onları takar veririm :)

konuya bak yaa nereye çektim...sen alayımmı diye soru sordun ben sana benim motoru satmaya çalışıyorum...ha bu arada 2006 nisan trafiğe çıkışlı...falan filan...başka bi arzunuz???

telefonumumu sordun benmi yanlış duydum?:p belki sormuşsundur diyte söyleyeyim 0555 624 85 67 kazasız belasız kardeşim :)

Mersin İl Temsilcisi
bütün bu anlatılanlardan sonra ve hala ısrarının anlayamadım.
1- böyle bir marka duymadım, varsa da çin ötesi bişeydir
2- hala kafa yorman gerçekten şaşırtıcı
3- hala da alacaksan ( eğer yakınımda olsaydın) ayağına o motoru bağlayıp seni denize atardım ama greenpeace denizi kirletyom diye beni protesto ederdi
4- şöyle bir araştır, piyasada 1000ytl altında zibil gibi motor var.
5- hay senin aklına e mi ............

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar