gel ben sana 1600 e benim motoru vereyim sinyal sorunu dışında sorunun olmasın....

sinyal için flashör alıyorum bozuluyo alıyorum bozuluyo kaç tane flashör aldım bilmiyorum hep bozuldu....

onun dışında ikinci bi sorunuda şu uzun yolda giderken önde siperlik olmadıgı için hem çok rüzgar yiyorsun hemde sinekler kaskını ve en önemlisi üstünde ne varsa hepsini sineklik haline dönştürüyor....

Moındial 150 KN motorun deposunun üzerindeki mondial yazısını söktüm beğenmediğim için daha sonrada orada iz oldugu için hoşuma gitmedi ve madem boyatcam siyah olsun deyip siyaha boyadım

yanlara bagaj taktım onlarıda siyah yaptım öndeki farların orjinalini begenmediğim için söktüm YBR farı taktım ön dişli ve arka dişli değiştiği için şuanda kalkışlarda orjinal dişlilerine göre az bi fark olsada son süratte yaklaşık 30 km lik bir fark ortaya çıktı ve doğal olarak rampada çekişten biraz düştü...ama düşünürsen ön ve arka dişlilerin orjinalleride var onları takar veririm
konuya bak yaa nereye çektim...sen alayımmı diye soru sordun ben sana benim motoru satmaya çalışıyorum...ha bu arada 2006 nisan trafiğe çıkışlı...falan filan...başka bi arzunuz???
telefonumumu sordun benmi yanlış duydum?

belki sormuşsundur diyte söyleyeyim 0555 624 85 67 kazasız belasız kardeşim