Tankım tokatlandı...

Biraz önce çok büyük tehlike atlattım arkadaşlar. Bir hastama bakmaya hastaneye geliyordum. İzmir Balçova'da alt geçitin çıkışında yanımda seyreden ve bana hava basmaya kalkışan gençlerin sürdüğü arabaya haddini bildirmek için vites küçültüp teker yaptım. Asfalt üzerindeki tırtırların olduğu yerde tam... Hareket şahane oldu. Ön tekerlek indikten sonra da herşey normal gibiydi. Ama ben tırtırların üstünde gaz vermeye devam edince gidon birden sağa sola yalpalamaya başladı. Hem de öyle böyle değil, delirdi sanki. Aklımdan o anda neler geçti neler... Çocukluğum, gençlik yıllarım, üniversite 1'deki sevgilim... Beynimin diğer yarısı da olayı yavaş yavaş kavramaya başladı. Bu bir tank slapping olayıydı. O anda birden sevindim: "Heyo..! Benim de başıma geldi nihayet..!", sonra hemen bir durum değerlendirmesi, okuduğum yazılar, sizlerin katkıları ve tecrübeleri, internetten indirdiğim makaleler, Reşat abinin teori kitabı... Birden Matrix'teki helikopter kullanmayı 2 saniyede öğrenen Trinity gibi oldum. Gidonu hemen serbest bıraktım, gazı azalttım. Slapping başladığı gibi aniden durdu. Kalan tek şey yüzümdeki salak sırıtış... Otomobildeki çocuklar mı? Ağızları açık, gözbebekleri büyümüş bana bakıyorlar... Bir vites daha küçültüp kızımın kıçını sağa sola sallaya sallaya araya 100 metreyi koydum.

Sonuç:

1. Motor kullanmak tehlikelidir.
2. Teker yapmak ta tehlikelidir. Tırtır'da teker yapmaktan kaçınınız.
3. Film şeridi gibi gözünün önünden geçme meselesi gerçekmiş.
4. Motosiklet kitapları, yazılar,forum arkadaşları işe yarıyor.
5. Motorcu asla bozuntuya vermez.
6. Kadayıfa yakın yaşlarda bu tür reklam kokan hareketler bana hiç yakışmıyor, ama elimde değil.

Okuyanlara teşekkür.

Son düzenleme:
çok güzel bi anlatım ile dile getirmişsiniz ama ben yaşanan hadisenin ne olduğunu anlayamadım motosiklet kültürümün yeni ve çok çok eksik olması sebebiyle

ıcı senı yakmıs dısı mılletı yakmıs yaf neyse gecmıs olsun dıyelım

Ne havanız olmuştur bea :cherry: Ama bi hava uğruna hayatı tehlikeye atmamak lazım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olayı süper anlatmışsınız, geçmiş olsun diyeceğim ama şu an gülümsüyorum :)

Aman kardeşim yinede büyük geçmiş olsun.Benim prensibim karşındakinin hareketi ne olursa olsun yolun sonunda hep amacın eve ulaşmak olsun.Seni bekleyenleri düşün ve yoluna öyle devam et.Allah kaza-bela vermesin yolumuz açık olsun

Berkant abim, Allah korumuş Tecrüben göz ardı edilemiyecek kadar çok.. ah yokmu o ara gazcı gençler... kudurtuyorlar motsiklet kullananları bu şekilde işte.. :mrgreen:

Bu hareketleri yapan veya yapmayı düşünen arkadaşlar bu yazıyı okuduktan sonra tekrar düşüneceklerdir sanırım..Ben yapamıyacağıma göre:cherry: Geçmiş olsun .....

Mersin İl Temsilcisi
1-Allah korumuş
2- geçmiş olsun
3- her zaman bu kadar şanlı olmayabilirsin/iz

gülmekmi ağlamakmı işte tüm mesele bu:p:queen:

geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın

Geçmiş olsun. Durmu kurtara bilmen çok iyi olmuş. Kimi Tank Tokatlayan'dan gaz vererek kurtuluna bilir diyor kimi'de gaz keserek diyor. Bu olayı bir açıklığa kavuştura bilirmiyiz ?

Yani abi şimdi ne söylesem.Yaptığın yanlış.Allah sana bir uyarı vermiş olarak algıla bence.Çekirge misali 3.hakkına gelmeden bence sonvermelisin butür hareketlere :)

Rigel baba müthişsin olayı yazış ve anlatış tarzın harika...:cherry:

Şaka bir yana dikkat et kendine kadayıfa yakın yaşlarda böyle tehlikeli hareketlerde bulunma.:p Hem ne işin var senin vitesli motorda dimi al kendine birtane 250 scooter yaşına uygun davran...:mrgreen::p

Çok büyük geçmiş olsun işte o an insan beyninin %100 performansla çaıştığı zamannnn...:bounce::queen::queen:

patlamadığımız sürece bu kelimeleri elimiz kolumuz sağlam yazabildiğimiz sürece sorun yok...buda bir tecrübe olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun sizin adınıza sevindim heyooo rigelin tankı tokatlandı..:mrgreen:

ALLAH'tan tecrübe vardı yoksam bilinçsiz biri yeri öperdi bizim burada alt geçitleri kazımışlar yerler tırtırlı motor virajı dönerken kendini asena gibi sallıyo..:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar