sonunda motorlandım?cam siperlik lazımmmm..!

tibet kardeşim hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler dilerim ama sadobey kardeşimin dediği doğru gazete,birde naylon yağmurluklar var kapşonsuz alttan giyeceksin üzerine kazağını yada ne giyiyorsan giyeceksin zımba gibi olur ankaranın soğuğunu iyi bilirim keskin keskin girer insan vücuduna u arada kasksız sakın sakın sakın :rendeer: :rendeer:

Arkadaşlar ben de siperlik taktırttım fakat ilk gün düşen bir civatanın ardından iki gün geçti ve başka bir civata daha düştü. Hani zamanla gevşeyebilir bunu anlıyorum fakat iki günde bir civatanın yolda giderken düşmesi normal midir? Eğer bu kadar dertli bir aksesuarsa sökeceğim de...

hayırlı olsun motorun ama sperlik bir işe yaramaz ankara soğuğuna...

250cclik bi motora cam siper takılmaz kannımca :) rüzgarı çok vurcağı için dayanıksız olur. sen en güzelinden bi mont almalısın bence. :) fermuar kısmı içten ve dıştan kapaklı olsun. :) o da dayanmazsa kışın da binceksen artık karton lazım :) ben koca kış bindim ister bizim mt'ye sor:) karton vardı karnımın üstünde hep :)

Arkadaşlar ben de siperlik taktırttım fakat ilk gün düşen bir civatanın ardından iki gün geçti ve başka bir civata daha düştü. Hani zamanla gevşeyebilir bunu anlıyorum fakat iki günde bir civatanın yolda giderken düşmesi normal midir? Eğer bu kadar dertli bir aksesuarsa sökeceğim de...

motora her binişte elle kontrol etmeni öneririm. benimde sürekli vidaları gevşiyor ve kontrol etmeme ragmen düşüyor. nede olsa hem rüzgar hemde vibrasyon çok fazla. kontra somun önerilebilir. yani üst üste iki somun

Bu konuyu acan arkadasın motorunun durumu ne acaba? :) 2005 yıllında acılmış :S

hortlatan ı gördüm de bu kadarına iilk defa rastladım.
tebrik etmek lazım 2005 de yazılanlar hala duruyormuş demekki geniş bir arşivi var sanırım sitenin

Sanırım hortlatan kişi bu durumda ben oluyorum.

Bu arada forum jargonuna yabancı biri olarak hortlatmak tabirini de sözlüğüme katmış bulunuyorum :)

Arkadaşlar aslında yeni bir başlık açmaya çekindim. Yeni bir başlık açsaydım "niye arayıp taramadan yeni başlık açtın? Zaten aynı konuda açılmış bir başlık vardı" diye düşünülebilir sandım.

motora her binişte elle kontrol etmeni öneririm. benimde sürekli vidaları gevşiyor ve kontrol etmeme ragmen düşüyor. nede olsa hem rüzgar hemde vibrasyon çok fazla. kontra somun önerilebilir. yani üst üste iki somun

Kontra somun önerini uygulayacağım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Google dan cam siperlik diye arattığımda çıkan bu topiği 3 yıl sonra yeniden hortlattım :)

Motosikleti
VFR1200X
Evet o kadar yıl olmuş baya tecrübe olmuştur :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar