[Eskişehir - MT]

selamun aleykum arkadaslar nasilsiniz ,, gecmis sayfalari okumadim turkiyede neler olup bitiyor ondan da pek haberim yok insallah hersey guzeldir.. burda net. zor buldum ve ilk bu siteyi actim,, zamanim oldukca gecmis sayfalari takip ertmeye caliscam,,

burda 1 tane 08 beyaz r1 gordum bircok ta chooper var

gezdiginiz yerlerin bol bol fotolarinizi yukleyin

benden simdilik bu kadar sonra gorusuruz ..
iyi aksamlar esk.mt,
patom uvidimsiya,, paka,

nbr len çakal en sonunda girebildin sana laptop ayarlıyorum az kaldı . olum chooper ayrı bır tutku cok olacak tabı :d

iyi günler Eskişehir MT.

pazar günü havada güzel olunca eşimle biraz gelzelim dedik. başlamadan önce ufak bi kaza yaptık ön firene yüklenince motor altımdan kaydı bıraktım motoru. zaten yavaştık. eşim nasıl yaptıysa asfalta değmeden ayaktaydı ben yerdeydim:cherry:. neyse bursa yolu taraflarından bi yerlere gittik neresi olduğunu bilmiyorum. küçük bi baraj vardı çiftlik evleri falan güzel bi yerdi yani iyi oldu gittiğimiz. ayrıca köpekler kovaladı korktuk. bi kaçta foto çekildim

abi sen kaç gibi gittin o baraja aksam uzerı 6-7 gıbı bende araba ıle gıttım oraya senın gırdıgın yerlere bende gırmıstım neyse nasıp degılmıs

bugun sehırde 48 plakalı kanun tiger 250 vardı goren varmı

Son düzenleme:
bugun sehırde 48 plakalı kanun tiger 250 vardı goren varmı

o motor o.g.ü'de bi öğrencinin. ben hep görüyorum sürekli aynı yere koyuyor güze parkediyor üstelik:) hatta sisibar'ında da çanta takılıydı nson gördüğümde.

akşam hamit abiyle nihayet tanıştık. :) motoru sattığından arabasıyla gelmiş. :)

o motor o.g.ü'de bi öğrencinin. ben hep görüyorum sürekli aynı yere koyuyor güze parkediyor üstelik:) hatta sisibar'ında da çanta takılıydı nson gördüğümde.

akşam hamit abiyle nihayet tanıştık. :) motoru sattığından arabasıyla gelmiş. :)

hem hastayım dıyorsun hem dısarı cıkıyorsun hem habersız bır yerlere gıdıyorsun ıyı bakalım oyle olsun

.......................................................................................................

Merhaba Arkadaşlar Birkaç Gündür Giremiyordum Sonunda Geldim...Umarım İyisinizdir...Ersin Sonunda Bi Ses Seda Verdin :) İyisin dimi sende :rendeer:

Valla Millet Yine İyi Gezmiş...Hepinizin Tekeri Düz Bassın :cat:

slm verdik 2 kisi almis ya unutulduk mu arkadazslar ben iyiyim hamza kardesim hemde cok ii :) yeni motor aldin mi bilmiorum ama ins. gonlundekini alirsin erayim sende laptop isini biliosun sana dedigim gibi halledersen cok tesekkur ederim iyi aksamlar

hem hastayım dıyorsun hem dısarı cıkıyorsun hem habersız bır yerlere gıdıyorsun ıyı bakalım oyle olsun

çalışıyoz olm sende ala alaa. bu pazar yattık işte evde:pr:

slm verdik 2 kisi almis ya unutulduk mu arkadazslar ben iyiyim hamza kardesim hemde cok ii :) yeni motor aldin mi bilmiorum ama ins. gonlundekini alirsin erayim sende laptop isini biliosun sana dedigim gibi halledersen cok tesekkur ederim iyi aksamlar

seni unutan ölsün bee ersinim:p:cherry::cherry: gelde gezmeye gidem yaz geldi bak motor lazım gezmeye:rendeer::p:mrgreen::bounce:

selam arkadaslar herkes ıyıdır ınsallah sınavda cok kotu dustum anlatamam rezıllık bı yana tum ozguvenımı yıtırdım o sınırle alpu yolunda kendı motorum dan cıkarttım acısını

bu arada herkezın hbası sagolsun

Son düzenleme:

Yok kardeşim daha almadım ama az kaldı eee sende gelde beraber gaz açalım :wiinkk:

Buyrun Eskişehir MT...Güzel Bir Organizasyon Olması Dileğiyle...:rendeer:

http://www.motosiklet.net/forum/duy...s-cumartesi-arkadaslarimizi-karsiliyoruz.html

sen en çok neyi düşünürsün ? ya da senin ağır basan noktan nedir ? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1iyimserbm4.png

2grecegk1.png

3snrlarjr5.png

4iknare6.png

5nyargwr4.png

6uurhl3.png

7frsatzg0.png

8yetenekrh3.png

9merakqg0.png

10hevesfh0.png

11grntys4.png

12terfibd1.png

13igdmm7.png

hoşçakalın :rendeer::cat:

Son düzenleme:
ersin abii:) Sonunda bi msj. yazabildin abi ya.Nasılsın keyfin nasıl inş. iyisindir.Bu arada sinan abi sana da çok teşekkür ederim bu resimlerle içimizdeki bazı değerleri tekrar hatırlattığın için:cat:

Herkese hayırlı akşamlar dilerimm...

Beyler gezi gerçekten çok güzel olmuş tebrikler imrendim doğrusu bu arda karükatürlerede baya güldüm

oguzhan daha ıyı bılır 50 cc den daha kucuk hacımlı motor oluyormu.
hamza al artık su motoru be kardesım bnm dukkanın ordakı hondayı alalım sana
bugun honda 929 cc ye bındım racıng harbıden ayrı bır olay

Sinan; böyle güzel bir paylaşım için teşekkürler... :cat:

Engin ve Ersin ; gurbetteki motorcu dostlarımız, sizleri unutmadık... :cat:

Sinan Abi hepsi harika şeyler...Tekrar tekrar okudum paylaşım için sağol abicim :rendeer:

.Bu arada sinan abi sana da çok teşekkür ederim bu resimlerle içimizdeki bazı değerleri tekrar hatırlattığın için:cat:

Herkese hayırlı akşamlar dilerimm...

Sinan; böyle güzel bir paylaşım için teşekkürler... :cat:

ben teşekkür ederim ilginiz için :mrgreen:

hacı o parmak motorlar 25cc işte dimi. :) ufacıklar varya cızzzzz diye gidenler :p:mrgreen::mrgreen:

selam arkadaslar,, fazla geyik yapmayin ya neler oluyor bitiyor anlayamiorum burda gec acioorum net i saat 8 bucuk ta da kapnior zaten ustelik saatide 3ytl ye gelior... gecmis sayfalari hala okuyamadim ..durmusabimden ses soluk cikmor nerdedir nabar bilen var mi ??

cbf yi cok ozledim,,

cuneyt abinin cbr da masalahi var allah nazardan saklasin....

iyi aksamlar esk.mt yollarda gorusmek dilegiyle

добра вичир друзя пака :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar