YBR mi dediniz..? Tunning45

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel modifiyeler yapmıssınız...tebrik ederim....

kimse kimsenin zevkine,tarzına karışamaz ...iştedigi gibi motorunun üzerinde degişiklik yapabilir ..sankı siz bineceksınız o ybr lere ...begenmediysenız nie alaycı alaycı mesaj yazıyorsunuz ...

vala emege saygı burda modifiye yapanlar kendi iç dünyalrını yansıtmışlar hepsinde kulanıcının kendi imzası var saradan şeyler degil bence cogu da güzel yapmış zevkler ve renkler meselesi:cat:

çok güzel bir motor mersin de tek herhalde ben ilk defa görüyorum böylesini:cat:

yamaha ybr diil mi o :salut:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Lafını diğerine kitleyen hemen ardından saygı duyuyor, Fotoya bir sövmediği kalıyor Kamilin, sonra da zevkler renkler diyor...

Çok tuhaf bir başlık bu yahu... İlk başta resimler tuhaf gelmişti ama yorumları görünce resimler sıradanlaştı benim için...

"Yaylalı" derler buralarda böyle bol renkli ışıklı, cart renkli şeyleri sevenlere...

Komik... Kara mizah tadında...

digiboy biz zaten lojmanda oturuyoruz halen orda motor sahibide hala benim benim peder askerde

Lafını diğerine kitleyen hemen ardından saygı duyuyor, Fotoya bir sövmediği kalıyor Kamilin, sonra da zevkler renkler diyor...

Çok tuhaf bir başlık bu yahu... İlk başta resimler tuhaf gelmişti ama yorumları görünce resimler sıradanlaştı benim için...

"Yaylalı" derler buralarda böyle bol renkli ışıklı, cart renkli şeyleri sevenlere...

Komik... Kara mizah tadında...

renkler ve zevkler kelimesini ben kulandıgım için üzerime alındım bu yazıyı ...

bak canım kardeşim burda yazılanları nasıl bir ruh halinde okursan öyle anlarsın ben ben cogunu begendim güzel olmuş bazıları demek istedim ve zevklar ve renkler tartışılmaz ortada bir emek var saygı duymak gerekir demek istedim sen yanlış anlamışsın

erdal 3323 senin bu ybr biraz honda yı andırıyor görünüş bakımından:cat:

kimse alınmasın ama modifiye derken neyi kastediyoruz.

benim bildiğim modifiye ya 1950 -80 model araçlara yapılan modifiye.(lcd,bilgisayar vs.)

bir diğeri ise uçak motoru takılan araçlarla oluşturulan modifiye.

ybr nin gücü belli hızı belli.egzosundan f16 sesi duysan ,görünümünü manyak yapsan yine ybr ybr dir.ybr güzel motordur kötülemek için söylemiyorum.

modifiye yapmak için de iyi para gerekir tabi.bu yüzden sizin yaptığınız modifiye yinede şartlarımıza göre modifiyedir..:cat:

ıyı dıyelım ıyı olsun fıkrımı solemım kımse yanlıs anlamasın
emegınıe saygılar

ya neyin tartışması yapılıyoki burda şu güzelim motorları neden çoğu kişi beğenmedi anlayamadım acaba beğenenlermi çok zevksiz yoksa beğenmeyenlermi adamlar bi emek vermiş inanın ben kendi motorumu yıkamaya bile üşeniyorum adamlar uğraşmış didinmiş nasıl olmuş diyincede olmamış derseniz ozaman nerde bu emeğe saygı ben yine söylüyorum aralarında çok geçerli motorlar var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar