YBR mi dediniz..? Tunning45

:) birader bunu yapcak para olsa saten bunlarla uğraşmayızz çekeriz R6 bakarız dalgamıza :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırmızı siyah ybr biraz güzel olmuş emeğe saygı insanları aşağılamamak lazım..:rendeer:

ybr mopetlerin yerini alacak bu gidişle bir zamanlar mopetleri modifiye eden gençlik artık ybr modifiye ediyor devrin motoru ybr

güzel güzel ....

ya kusura bakmayın arkadaşlar ama bu ybr ler bana dede motoru gibi geliyor. Çocukluğumda falan mahallede dedeler binerdi bu tipte motorlara şimdi biz gençlerin altında ne kadar modifiye vs de edilse ben yakıştıramıyorum. Hadi Honda CBF serisi fena değil ama YBR ...

Dewamı Gelecek Inş. Teşekkürler

HİÇ BİTERMİ USTA
BİZDEKİ BU AŞKI HEVES Mİ SANDIN
daha resim çokkk

y1pcfkpukraqvcvjlaepd0mgs3.jpg

y1pcfkpukraqvclhaoklo7rvl8.jpg

y1pcfkpukraqvfobtlqmqnfog6.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam olmamış ya..Hepsi birbirinden iğrenç..Oldu bitti sevemedim şu modifiye olayını..:p

valla bence gayet güzel olmuş zevk ve renk meselesi zaten sitedeki çoğu kişi orjinal seviyor ondan arkadaşlar beğenmemiş olabilir ama yinede herkese saygı duymak lazım

al arkadaşım buda benim motor buda modifiyeli aynen dediğin gibi modifiye hastalıktır özenti değil yaşam tarzımız :))

Son düzenleme:
çingene işine döndürmüşler işi :pr:

bu motorları görünce nedense aklıma çiçek abbasın minibüsü geldi :queen:

Son düzenleme:
Modifiyeler zevk meselesi de, şu ekzosları açıyorlarya pancar motoru gibi ses geliyor; hadi racing motorların sesi gibi çıksa neyse. Racing motor sesini oturduğum yerde sanki müzik dinliyormuşum gibi dinlerim. :bounce:
Ama tabi ondan da rahatsız olan olur onu bilmem çünkü hastası olan olur, küçük çocuğu olan olur...

Emeğinize Sağlık Bazıları Güzel Olmuş,renkler Ve Zevkler Tartışılır O Ne Denle Aksasür Yakıştırma Meselesidir Ben Modifiye Ye Bayılırım
Yakışmadımı Yakışmı Yor...teşekkürler..

Açıkçası bende beğenmedim.Sade olsa modifiyeler güzel olurmuş ama bana aşırı geldi.Yine de aşağılayanlar gibi de düşünmüyorum.Herkezin imkanı belli.:bounce:
ya kusura bakmayın arkadaşlar ama bu ybr ler bana dede motoru gibi geliyor. Çocukluğumda falan mahallede dedeler binerdi bu tipte motorlara şimdi biz gençlerin altında ne kadar modifiye vs de edilse ben yakıştıramıyorum. Hadi Honda CBF serisi fena değil ama YBR ...

Zevkler tartışılmaz, belki inanmazsınız benimde cbf'e bakışım böyle.Ama insanları kırmamak için bunları dile getirmiyorum.Ybr'ye söylenincede ifrit oluyorum:pr::pr:
Kalitesinden bahsedin, gücünden yakıtından bahsedin, ama dede motoru iğrenç vs demeyin hiç bir motora.Bütün ybr alanlar zevksiz mi yani:pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar