[İzmir MT] 16 MAYIS 2008 ** Teras Kazan, Biz Kepçe Buluşması :)**

Yoğun istek üzerine topic açmak bana nasip oldu:p Her hafta olduğu gibi geleneksel cuma toplantımız Teras Cafede ve herkezi bekliyoruz:cat:, özellikle yeni arkadaşlarımızın katılımlarınız bekliyoruz.:wiinkk: Şöleeeeeeeee bahçede açık havada çaylarımızı içelim sohbetimizi yapalım beaah :bounce:

Buluşma Yeri : Teras Cafe, Bornova

Buluşma Tarihi: 16.05.2008

Buluşma Saati: 19:30 * sonrası

Not: Bu hafta bazı arkadaşlarımız yeni imajlarıyla aramızda olacaklar, biz buna sezon style diyoruz :p

Cuma akşamı Teras Cafede görüşmek üzere :rendeer:
Katılım Listesi
1.VaScO1925
2.Wallace
3.HızlıCesi ve hızlıcesi2
4.Stain ( bir tepsi baklava ile bizlerle :mrgreen: )
5. gitardando
6. karmacoma
7. drinsu
8. uglychild
9. tr.davutak+1
10. memoli35
11. VİKİNG + 1
12. dynner
13. chatkut
14. böcek
15. yurtdas
16. csalgin +1
17. malcolmx
18. ybasaran
19. handsome_boy
20.oğuz çatal +1
21.Özer +1(herzaman beraber o yanında olmasada :p)
22.?

Liste güncellenecektir yeni isimlerde... :cat: eklediklerim orda olucaklar herhalde? herhalde deil olmalılar :queen:

Yeni arkadaşlarımız için Mekanın kısa tarifi. Konak yönünden bornova ya gelirken Ege üniversitesi hastanesini geçin, metro istasyonunu geçin ve metro yolunun sonundan 90° lik bir sol dönüşle teras kafe sokağına çıkabilirsiniz. Zaten sıra sıra motorları göreceksiniz :cat:

krok6ov.png

birgün gidersem buralardan haritam kalsın :p powered VaSCo1925 in the MAP :p

terastv9.jpg

Son düzenleme:
cuma akşamı görüşmek üzere. yeni imajları çok merak ettim doğrusu. Gitarları da getirelim mi gelirken. Madem bahçede çay kahve keyfi yapacağız gitarlarda iyi gider.

Bu arada Mt tshirtü, gömleği ve şapkalarıyla ilgili liste yapacağız ve Skullhunter Erhana listeyi ve bedenleri göndereceğiz. O da bize istanbuldan kargo ile tshirt, şapka ve gömlekleri geri gönderecek. O yüzden yok ben duymadım ben okumadım işitmedim demeyin. Biz tüm yaz şapka tshirtle gezerken sizler kahrolmayın

Katılım Listesi
1.vasco1925
2.Wallace
3.
4.
5.

Son düzenleme:
Hadi ikinci msj ben yazayım. GELEMİORUMM :pr::pr::pr:...
Hafta sonu ve pazartesi de Antalya da olacak olmam dan dolayı katılamıcam aranıza :salut::salut:.. Yeni gelen arkadaşlara hoş geldin der, hepinizin gözleriden öperim :mrgreen:.. Bu Arada motor yıkayacaklar heralde kowalarla gelecler deilmi. Aman, toplantıda olmasam da unutmasınlar. HAftaya da nede olsa bende olacağım :cherry::cherry:..

Bu arada Wallace'm bende istiorum o yazdıklarından ama bi şekilde özelden ulaşırım ben sna :wiinkk:..

Katılım Listesi
1.vasco1925
2.Wallace
3.HızlıCesi ve hızlıcesi2:)
4.
5.

balkondan gürültünüzü duyar damlarım bi ara

sizin halen MT tişört ve köyneğiniz yokmu,

ürünleri tanımanız için sadece bakma amaçlı gömleğimi giyer gelirim sizin için ama yok kumaşı nasılmış ayağı çeken olursa karışmam ona göre...

Katılım Listesi
1.vasco1925
2.Wallace
4.Stain

bu sefer %100 ordayım motor çok salam oldu :)

salam olmuş sosis yaptıramadın mı len :p biz sucukcuyuz senin motorun bize gelmez :p

o zaman sosis yaptıram sen iste yeter :p

harbi türkçe katiliyim :)

Biz ne salam motorlar gördük. Bak ama cüneyt doğru söylüyor böyle giderse Yamaha o motoru senden geri alacak ve sana beldeyama marka bi bisiklet verecek. Ne iş şimdi de şarküteri mi oldu senin motor? Bi diversion a bu kadar eziyet etmek cehennemlik olmak demektir yaw stain.

Son düzenleme:
ne zaman metro geldi bornovaya bee hayda demekki baya olmuş gitmeyeli izmire :p

senın bılmemen normal ben izmirli olarak 5 yıldır daha 2 kere binmişliğim var :mrgreen:

ama şimdi resmen heryerde metro çalışması var havalimanına kadar, ve aliağa ya kadar gidicek baya geniş çaplı bi çalışma. akında istanbula kadar olursa atın motosikletleri metroya gelin abi :mrgreen:

senın bılmemen normal ben izmirli olarak 5 yıldır daha 2 kere binmişliğim var :mrgreen:

ama şimdi resmen heryerde metro çalışması var havalimanına kadar, ve aliağa ya kadar gidicek baya geniş çaplı bi çalışma. akında istanbula kadar olursa atın motosikletleri metroya gelin abi :mrgreen:

inş. benim niyetim var zati gelmeye bu yaz ege akdeniz turu yapıcam
senin 5 senedir 2 kere tramvaya binmen normaldir izmirli olupta
hiç teleferiğe binmeyen bile var ama teleferik de baya bi kefiyli oluyor
yalnız yazın kocaman arılar olmasa bide orada insanı baya bi ürkütüyor...

Görüşürüz orada... Ben ve saçlarım da geliyoruz :p

Katılım Listesi
1.vasco1925
2.Wallace
4.Stain
5.Gittardando+Saçları:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar