10-11 Mayıs // MT'nin cesur yürekleri Büyükoturak'ta buluştu!

mg0511111db3.jpg

Muhteşem bir kampın ardından evime gelebildim :)

Hemen kampı özetliyeyim, ardından arkadaşlar çektikleri fotoğrafları yükleyecekler.

İlk gelen en uzaktaki Ankara oldu, 7 motosiklet-8 kişi şeklinde kamp alanına ulaştık. Daha sonra 2 motosiklet-2 kişi ile orta uzaklıktaki İzmir ulaştı kamp alanına. En son olarak da en yakındaki Kütahya 3 motosiklet-3 kişi olarak geldiler :cherry:

Belirli bir sistematik içinde olması için, şu şekilde fotoğraf yükleyelim.

1) murti06 elindeki tüm fotoğrafları anlatımlı olarak ekleyecek (tüm konuların yer aldığı tüm fotoğraflar onda).

2) Kütahya grubu elindeki fotoğrafları yükleyecek.

3) İzmir'den AK47 ( :p ) ve alp_tunay fotoğrafları yükleyecek.

4) Son olarak eksik noktaları bart1969 tamamlayacak.

5) Tek tük ve dağınık şekilde fotoğraflara sahip olanlar fotoğrafları yükleyecek.

Şu durumda murti06 fotoğrafları yükleyene kadar lütfen diğer arkadaşlar fotoğraf yüklemesin. Sizler de bu arada elinizdeki fotoğrafları ilgili upload sitelerine yükleyip verilen kodları word ya da benzeri bir programda saklayabilirsiniz.

Biraz özet vermek gerekirse:

1) Ankara grubunun' Büyükoturak'a varması.
2) Yağmur atıştırıyor.
3) İzmirli arkadaşların (ki benim abilerim olurlar :p ) rötar yapmalarına rağmen 2. olarak varmaları.
4) Yağmur yağıyor.
5) Çadır kurulma ve yatak şişirme merasimleri :queen:
6) Bu yağmur da sıktı artık.
7) Pararescue'den arazi taraması.
8) Yağmura razıytdık bu dolu nerden çıktı :cyclopsan
9) Kütahya MT'nin kamp alanına varması.
10) "Ver odunu, ver sucuğu, ver geyiği" filmi :p
11) "Yalnız artçı Cemo ile sıcak saatler" filmi :mrgreen: +18 :mrgreen:
12) Sabah oldu uyanın, yine sucuğa dayanın.
13) Kütahya MT'nin kamp alanını terk etmesi.
14) Üç silahşörlerden mini enduro.
15) Silahşörün atı tekledi.
16) At kurtarma operasyonu.
17) At ameliyatı.
18) Ankara MT'nin ve İzmirlilerin kamp alanından ayrılması.

mg0516av4.jpg

supersınız bende orda olucaktımm ama ahh su ısler yokmu.... procan banlar sımdı ıcımden soyledıklerımı yazarsam:p

arkadaşlar resımler gayet super iyi bır gezi olmus gidenler gitmeyenlere anlatsın şimdiden:cyclopsan

tanıştığımıza memnun olduk.....geziye katılan herkese teşşekkürler.......

tanıştığımıza memnun olduk.....geziye katılan herkese teşşekkürler.......

asıl biz memnun olduk :p süper bir kamptı; bol kahkahalı, bol sucuklu :mrgreen:

En kısa zamanda tekrarlayalım :cherry:

Ufak bir tanışma diyalogu. Kütahya MT'den, sanırım Alpaslan'dı; Ankara MT elemanlarıyla tanışıyor. Bizde 3 tane Murat olduğu için sanırım dalga geçiyorlar sandı :cherry:

- Merhaba ben Alpaslan
- Ben Murat.
- Alpaslan.
- Murat.
- Alpaslan.
- Murat.
- Merhaba, sen de mi Murat?
- :queen:

hersey guzel zuper herkese HLL ama o başlık nee yaaa =)

fotolari heyecanla bekliyorum...

sizlerin kazasız belasız evlerinize dönmenize sevindim .bide bizimkilerin geldigini duysak ii olacak :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amanınnn eve dönmüşler :) hadi murat abi fotolar nerde :):)heyecan yaptım :mrgreen:

haaa haaa yorulmuşlar bunlar hepsi uyudu galiba ::157::

Son düzenleme:
Abooow.... Bunlar cidden vurup kafayı yatmışlar.... Bizde resim bekliyoruz hala.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hiçbir hazırlığım olmadığı için sabah 05:00 da kalktım. Penceremden dışarı baktım hava nefis. Keşke hazırlığımı geceden yapmış olsaydım dedim. Gerçi bu seferde sabahın o büyüleyici saatinde uyanmış olmayacaktım, en az 1 saat daha fazla uyurdumhazırlandım aşağı indim delimavi yülendi ve bir gün önce küçük bir kaza geçiren Emrah'ı (küçük olan) almak üzere yola çıktım. Beraber akşam Metin ustaya bırakmış olduğu Yamaha YBR 125 RR ını :p ( kazadan sonra motorun kuyruk kısmı havaya kalmıştı ve YBR tam bir ss bakine olmuştu) almaya gittik. Ellerine sağlık Metin usta makineyi orjinal haline getirmiş akşam geç saatlere kadar uğraşarak. Aslında o saatlere kadar çalışmıyor ama Emrah'ın kamp heyecanını gördüğü için bitirmiş işte.

IMG_1478Small.jpg

IMG_1479Small.jpg

Emrah'ın motorunuda aldıktan sonra buluşma yerimiz Eskişehir yolu Opet'e doğru yol aldık. Bir kaç kişi gelmemiş. Ali abi'yi aradık telefonu kapalı. Emre izin alamamış erken çıkmak için biz Onur'la onu bekleyeceğiz. Küçük cc li motorlar yola koyuldu Sivrihisar'da buluşmak üzere

IMG_1480Small.jpg

saat 08:00 oldu Emre' aradım Oran sitesinde daha biz artık yola çıkmalıyız doğru Sivrihisar'a gel dedim ve bizde koyulduk yola. Telefonum ısrarla çalmaya başladı durduk Ali abi arıyor onalarada doğru Sivrihisar'a gelmelerini söyleyerek devam ettik

IMG_1481Small.jpg

IMG_1481Small.jpg

IMG_1483Small.jpg

Sivrihisarda kahvaltımızı yaptık çaylarımızı içtik Ali abi ve saz ekibide geldiler Emre mesaj yazmış gelmiyorum diye ekip tamam

IMG_1484Small-2.jpg

IMG_1490Small.jpg

IMG_1491Small.jpg

aman doktor canım cicim doktor :p derdime bir çare :p

IMG_1493Small.jpg

Birinci ekibi yolladık Afyon'da buluşup mola vereceğiz yine
hava yolda yer yer kapanır gibi ama henüz yağmur yok. Yol çok zevksiz. Dümdüz sıkıcı ama mola yerlerinde o kadar keyifli bir sohbet varki her şey güzelleşiyor

IMG_1494Small.jpg

Afyon'da buluşma yerimize geldik. Hiç vukuat yok

IMG_1504Small.jpg

IMG_1505Small.jpg

IMG_1506Small.jpg

yine çay şamata gırgır günün adamı Cemo (tek artçı :p) o bizim herşeyimiz :rendeer:

IMG_1507Small.jpg

IMG_1508Small.jpg

IMG_1509Small.jpg

IMG_1510Small.jpg

depolar fullendi yeniden yola çıkıyoruz.

IMG_1511Small.jpg

Özdilek'e gidip alış veriş yapacağız. Hep birlikte çıktık yola ve şehir içinde geçiyoruz. Afyon'nun dört tekerler çok saygısız bizimde grup sürüşümüz eklenince kısa ama zor bir seyahat oldu 8-10 km yol bitmeyecek gibiydi. Kaybetmemek için bir birimiz grup sürüşüyle gittik ama bir daha olmaz sanırım özellkle 8 motor şehir içinde grup asla

IMG_1512Small.jpg

IMG_1516Small.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Amanınnn eve dönmüşler :) hadi murat abi fotolar nerde :):)heyecan yaptım :mrgreen:

haaa haaa yorulmuşlar bunlar hepsi uyudu galiba ::157::

yorulduk haliyle eee uyuyacağız tabi bügün bir kısmını eklemiş olurum fotoların :wiinkk:

Abooow.... Bunlar cidden vurup kafayı yatmışlar.... Bizde resim bekliyoruz hala.

lem senin pastane fotolarını bile göremiyoruz :p

güzel kamp ve gezi olmuşa benziyor da :) cesurluk nerede hani hani...

o reklam amaçlı ilgi çeksin diye :p:p:p yağmurda felan ıslandık doluya tutlduk, çamurda motora bindik onlar işte cesurluğumuz :p

resimler güzel olmuş.bakalım bizim sıramız ne zman gelecek

asıl biz memnun olduk :p süper bir kamptı; bol kahkahalı, bol sucuklu :mrgreen:

En kısa zamanda tekrarlayalım :cherry:

Ufak bir tanışma diyalogu. Kütahya MT'den, sanırım Alpaslan'dı; Ankara MT elemanlarıyla tanışıyor. Bizde 3 tane Murat olduğu için sanırım dalga geçiyorlar sandı :cherry:

- Merhaba ben Alpaslan
- Ben Murat.
- Alpaslan.
- Murat.
- Alpaslan.
- Murat.
- Merhaba, sen de mi Murat?
- :queen:

:mrgreen:

Eeee hadi bu kadarmı foto ?
Nerde kamp alanı fotolari =)

Cokmu aceleciyim, neyse bekleyip gorelim...

Hoş geldiniz cesur yürekler.Nasıldı diye sormuyorum güzelmiş yarasın.İyi hoş güzelde şu foto yükleme işine acayip kıl oluyorum yaaa!.. yokmu bunun pratik bir yolu.Bir kerede yüklenemiyormu bu? tek tek yükle tek tek kopyala yapıştır.Resmen eziyet yavvv.Hadi murti sende yükle şu fotoları sabırsızlanıyoruz artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
dediğim gibi şehir içinde sıkıntılı bir grup sürüşü oldu. Neyseki Özdilek fazla uzak değil. Orda alış verişimizi yaptıktan sonra yine iki grup halinde yola çıkacağız. Özdilek'te Afyon'lu iki motorcu arkadaş geldi yanımıza motorları görünce. Birisi SedatTı daha önceden tanıyordum kendisini. Ne zaman görüşsek yağmura yakalanıyoruz :p Diğer arkadaş öğretim görevlisiymiş adını unuttum ::utangac: Özdilek sonrası Büyükoturağa kadar bize eşlik ettiler sağolsunlar.

ilk karede fotoğraf makinenin penceresi tam açılmamış

IMG_1517Small.jpg

IMG_1518Small.jpg

IMG_1519Small.jpg

IMG_1520Small.jpg

IMG_1521Small.jpg

IMG_1522Small.jpg

IMG_1523Small.jpg

iki grup olarak çıktık yola ama yolda ilk çıkan grubu yakaldık arkadan giden doktor öndeki arkadaştan bir şeyler düştüğünü görmüş çanta çüzdan gibi bir şeye benzetmiş durdu bende durdum. Önemli bir şey değilmiş. Tabi doğal olarak gruptan koptuk. Kamp yerinin yol ayrımında bekliyorlardı. Bu arada yolda hafiften bir yağmura yakalndık avanak ıslatan cinsinden :p avanak biz oluyoruz bu arada en büyük avanakta benim sanırım. Bu yıl yağmur bulutları hep tepemdeydi :queen::queen::queen:

IMG_1524Small.jpg

IMG_1525Small.jpg

IMG_1526Small.jpg

IMG_1528Small.jpg

IMG_1529Small.jpg

IMG_1530Small.jpg

IMG_1532Small.jpg

IMG_1534Small.jpg

IMG_1535Small.jpg

ve grubun assolistleri :p assolistler arkadan gelir :rendeer: izlemek için üzerine tıkılayın

ve kamp alanına doğru hep beraber giriş yapıyoruz. Gölet görünmeye başlayınca cennetten bir köşeye geldik diye geçiyor içimden. Gerçi Yurdumun bir çok yeri öyle. Cidden çok güzel bir yer. Hatta belki yazın çok daha büyük bir etkinlik yapılabilecek imkanlarıda sunuyor

IMG_1538Small.jpg

IMG_1539Small.jpg

IMG_1541Small.jpg

IMG_1544Small.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar