dün caddebostan sahilde motoru yeni alan bir arkadaşta gördüm, bir post yukarıdaki yazımı bu yeni postla birazda editliycem =), hyosung gt250r kullanan biri olarak objektif yorumumu yapıyorum, 130 lastiği duyunca ve fotoları görünce kanuni racer'ın orjinali diye düşünmüştüm, yani bir racing için ince cılız kalitesi üdşük vs. ama gördüm ki hiç ince cılız değil, ilk görüdğümde zx6r sandım, gayet güzel ve kaslı, hyo'ların depodan dolayı birazcık daha kaslı bi görüntüsü var ama buda gayet kaslı, kuyruk kısmı vs. harika, önüne dieğr tarflarına grenaja ztn hiç girmiyorum süper, hyo'ların kuyruk kısmı biraz daha 90 sonları tiplerde kalıyor maalsef ama yakışıyor oda tabii, kawa 250'nin eksileri lastiği ince kalıyor bayagı, arkadan gördüğümde ztn 250 lik oldugunu anladım ve yanına gittim, orjinal egzosunun seside kötü racingle alakası yok ama dğeiştirildiğinde 4 silindirliler kadar olmasada çok güçlü güzle bi ses elde ediliceğine eminim, bizim hyolar gibi, onun dışında direksiyon sport touring, yani yeni başlayanların canını sıkmıycagı daha manevralı ve yüksek rahat, kimileri için dezavantaj veya istemedikelri birşey oalbilir, genel oalrak motor çok güzel bekeldiğimden büyük ve kaslı çıktı, motor siyah renkteydi yeşilinide uzaktan gördüm ve siytahını tavsiye ediyorum kesinlikle, egzos'unu dğeiştirin derim, lastiğide oalilbiyosa en azından 150 taktırın derim.
ayriyetten fiyatı satıcılar açısından tam bir FIRSATÇI fiyatı, büyük cc racinglerin ikinci eline bile en az 12-14.000 veremeyen ama racing sahibi olmak isteyen ve yeni başlamak isteyenlerin tek seçeneği gibi görünen bu motor için fiyat çok çok yüksek, sırf bu yüzden biraz daha kaslı olan hyosung'u tercih ederim.