2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!

Öncelikle olağanüstü bir gezi olmuş. Allah sağlık sıhhat versin nice kilometrelere. Fotoğraflarda anlatımda çok güzel, sanki gezmiş gibi oldum.

Tarihe baktım, evet gordum eski topik. Yinede hayranlığı, tebriği, gıptayı hak etmiyormu?
Eger hala foruma katılımcıysanız yurekten kutluyorum sizi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah daha nicelerini yapmanı nasip eylesin :)

her birinize teşekkür ederim arkadaşlar ,uzun zaman oldu ben bu geziyi yapalı halen mesaj yazılıyor.Siz şimdi sıradakini bekleyin hele.........ortalama 13.000 km.......

helal olsun abıcım. tek basına o kadar yol. ama hava sogutmalı bır motor nasıl yaptı bu yolu herhalde honda kalıtesıde budur.

Abi hiçbir şey diyemiyorum gerçekten hayranlıkla baktım fotolara ve büyük bir iştahla okudum aralardaki yazıları gerçekten bir insanın 125 cc ile hayal edebileceği en güzel gezi olmuş...Yanlış anlaşılmasın Honda'yı küçümsemiyorum ama ben cesaret edemezdim sanırım böyle bir geziye...Valla HELAL OLSUN abi...Gezilerinin devamını bekliyoruz bir dahaki sefere yolun Eskişehir'e düşerse bir çayımızı içersin artık :rendeer:

her birinize teşekkür ederim arkadaşlar ,uzun zaman oldu ben bu geziyi yapalı halen mesaj yazılıyor.Siz şimdi sıradakini bekleyin hele.........ortalama 13.000 km.......

13.000 km'mii:cyclopsan:silent:

600rr ile Berlin'e gitmeyimi düşünüyorsun:p:mrgreen:

aman abi 13.000 km Cbr 125 ile gitmede şoka sokan bu sefer kalb krizi felan geçiririm :)

hawa soğutmalı mı ?

bu cıbır 125 ler hawa sogutmalı mı oluo ?:pale:

su soğutmalı arkadaşım CBR 125 :)

Hava soğutmalı olur mu hiç cıbır :queen: :mrgreen:

Son düzenleme:
Bir abimizin güzel bir sözü vardı. "Gidemediğimiz yer bizim değildir". Çok tebrik ediyorum. Hep düşündüğüm kapsamlı bir Doğu ve Güneydoğu Anadolu turudur. Ama bunu bir motorla değil en az 50 motorla yapmak gerekir. Hatta bu geziye bir misyon ekleyip bununda basında duyulmasını sağlamaktır.

Kardeşim bende yeni gördüm bu topiği uzun zamandır girmiyordum, nizip tabelasını görünce inan gözlerim yaşardı,özlemişim memleketimi,en kısa zamanda yine düşeceğim yollara.TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN

Son düzenleme:
selam arkadaşlarım.Uzun zaman düşlediğim ve acaba cbr 125 le bu kadar uzun yolu gidebilirmiyim düşenceleri ile başladığım Çanakkale-Van seyahatim nihayet Allah'ın izni ile kazasız ve belasız olarak tamamlanmıştır.İşin başında söylemek gerekirse motoruma çok güveniyordum ki beni tereddütlere düşüren ,motorun gaz yememe sorunu vardı ve İstanbulda veya Eskişehirde yaptırırım ümidi ile çıktığım ve sinirlenip ta urfa ya kadar bu sorunlu hali ile beni yolda bırakmayan motoruma teşekkürler....Ki yolda kalma korkum yoktu ve öyle bir sorunda yaşasam ilk otobüs yada kargo ile motoru gönderirip umudum da]

Hocam bugün bir gezi yaptık...konu döndü dolaştı senin bu uzun gezine geldi...yani sitede efsane olmuşsun...:)

abi 13.000 bın km ne zaman?Allahın ıznıyle onuda Çanakkale Van gezin gibi
sorunsuz bitirirsin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar