- Konu Yazar
evet arkadaşlar yanlış duymadınız bugun sürücü kursunun motoruyla kaza yaptım..:cherry: Kısaca özetliyim dün motorumu çalıştıramadığımdan dolayı bugun sürücü kursunun motoruyla gireyim diye karar verdim.. Gittik tam sınav yerine gidicektik motor kullanmayı bilen yok, yardım istediler rica ettiler tamam dedim ben götürürüm. Götürdüm ,sınava girdim, sınavıda geçtim sonra motorun anahtarlarını teslim etmek üzere yetkili kişiye uzattım, sürücü kursu oturdugum semmte oldugundan dolayı tekrar rica etti geri götüreyim.. Peki eyw. dedim gayet normal bir şekilde tam gittim derken 150m kala göbekte ( afedersiniz ) hıyarın biri cıktı önüme, ben yolumda gayet düzgün bir şekilde seyrediyordum ki yandan birden arac onune bakmadan cıktı.. (mercedes-vito) - Fren ve manevra mesafesi olmadıgından motoru hafif kırarak ve altıma alarak güvenli bir şekilde sırtüstü arabanın üstüne atladım. Motorda ve arabada hafif hasarlar söz konusu.. Ben o sinirle kaskı adamın kafaya parcalıcaktım ki yaklasık 100m geride polis oldugu aklıma geldi ve ehliyetim yok. neyse caktırmadan olayı sonlandırmaya karar verdim ve öle olduda.. Gittim motoru servise verdim sonra geri teslim ettim, bende ufak çizikler söz konusu..
Ayrıca önemli bi konuya acıklık getirmek istiyorum, Kaskın arabanın kapısına vurdugu yer Derin Bir Göçük icinde kaskım olmasaydı beynim dağılmıstı.. Kaskım sayesinde 1-2 ufacık çizikle atlattım. Burdan tekrarlıyorum Kaskınızı takın.. !!!!!!!
Ayrıca önemli bi konuya acıklık getirmek istiyorum, Kaskın arabanın kapısına vurdugu yer Derin Bir Göçük icinde kaskım olmasaydı beynim dağılmıstı.. Kaskım sayesinde 1-2 ufacık çizikle atlattım. Burdan tekrarlıyorum Kaskınızı takın.. !!!!!!!
Son düzenleme: