Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilmeneyenmi? Hocam Beni Tanıyormusun yada benimle ilgili bi bilginmi var? Kanuninin neyini savunuyorsun bana? Ayrıca babamın malımı demişsin, tabiki babanın malı diil ama kanuni kullanıyosun sanırım belli oluyor, insan kullandığı motoru kötülemek istermi? İnsan psikolojisi anlayabiliyorum seni. Ayrıca Kanuninin Hyosungla yakından uzaktan alakası yoktur. Granaj aynıdır sadece asıl siz bilmeden yorum yapıyorsunuz. ben bir dost tavsiyesi yaptım karar senin paranı bağla kanuniye satarkende RAHATLIKLA SATARSIN EMİN OL :mrgreen:
KANUNİ var,honda cbr 600f var.suzuki gs 500e var..dahada saymama gerek yok sanırım,sen idda ediyorsun madem tamam git bi st bayisine şu verdiğim yerlere bak;
1_deponun altına şasenin kenarından bak hyosung etiketini görürsün,
2-aynaların altında kazınmış hyosung yazılarını görürsün,
3-egsozun üstündeki ve ön farın kenarındaki kazınan yerlerede dikkatet,
4-dahada inanmadıysan motor bloğunda kocaman hyosung amblemi var altındada GV 250 yazar
5-jantlarda küçük küçük hyosung yazar,
6-depodaki st kanuni yazısına 75 derecelik bi açıyla bak altında hyosung görürsün,hyosung yazısı boyanmış üstüne st kanuni yzısı yapıitırılmış,
dahada sayarımda bunlarlada inanmıyosan yapacak pek bişey herkesin tabiki kendi tercihi,bence hyoda kanunide japonlara göre kalitesiz ama prası uygun,ve malesef suzukiye hondaya parça bulamazken kanuniye buluyorum,suzukinin hondanın garantiden değişmediği parçayı kanuni değiştiryor,ve ikinci elide altın gibi değerli:cat: