GV250 deki motoru caracala monte etsek? ne dersiniz sizcede güzel olmazmı? biz buna kısava GV250Caracal deriz.:mrgreen:
bazı şeylerin orjinaline dokunmamak lazım.ben seviyorum motorumu arkadaşlar. ilerde allah sağlık sıhhat versin alırız bakalım bir st.ya nasip!!
enjeksiyonlu motor hoş olur sanırım.
ne yani ; caracal motosiklet i olmayana yasak mı ? bu topik ...
Zaten Caracal ı da tartışmadım seninle...
madem ki caracal topik i burası ..
CBf yi sen niye konu ediyorsun?
Çin lini güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
Ayrıca,yazdıklarım büyük ihtimal le işine gelmedi..
Diken siz gül bahçesi olmuyor işte ne yaparsın !!!!!
caracalı olmayana yasak demedım , caracalı tartısmadık cbf yı tartıstık , cbf yı konu etmedım hakkındakı goruslerımı yazdım , çinli miş hahaha sankı altında kı cbf japon 2004 yılından sonra cıkanların buyuk bır bolumu çinli nerden anladın dersen ybr 125 ve cbf 150 vs kataloglara baktıgımda MADE İN CHİNA yazıyordu .
dikkat ette o diken eline batmasın sonra cıkmaz allah korusun ve allah sana da japon motorunla kaza bela vermesın
daha yeni çıktı bunlar biraz yaygınlaşşın ,forumlara takılsın,yakıtı,sorunu ,artısı eksisi ne varsa anlarız zaten .şuan en karizmatik motor caracaaaaall![]()
yakıtı sehır ıcı basabas 3.8 sakin git 3.5 lt
caracal'a bir görüşte aşık olanlardanım ben ..rüyalarıma girer olmuştu artık :wiinkk: onunla çok süper ikiliyiz şu aralar ben ona iyi bakıyorum o'da bana ister çinli olsun ister japon sonuçta benim motorum bizim motorumuz :cat: