Adana mt 'nin Adana-Hatay operasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun bacım ALLAH mutluluğunuzu herdaim etsin..:rendeer:

valla ne desem gözlerinin altında cukuru görünce isoya kızacaktım kıza bakmıyomu diye..:cat:

bunlar reklam kokan hareketler gittiğiniz yerin reklamınımı yapıyonuz söyleyin kaç para teklif ettiler ben 2 katını vericem..:queen:

saol abim amin inş. :rendeer:
gözlerimdeki çukurların isoyla pek bi alakası yok taam biras çökmüş olabilirim onun sayesinde ama :p genel olarak benle alakalı

reklam falan deil abii yaa gerçekler bunlar her hafta sonu gidebilirim wallaa künefe yemeyee :p

Önce hayırlı olsun demek isterim :rendeer: sonrada resim kareleri süper olmuş derim :cat: bir günde hep beraber hataya gidelim derim :queen:

tesekkürler abii
unutma bu lafını hep beraber gideces hataya künefe yemeye

güzel gezmişsiniz aksiyonlarınızın devamını dilerim :cat: öz adana mt olayını da kınıyorum iki tane motorsuz.. pöççük ismail le orangutan latif ten öz möz olmaz ki bilader:farao:

hep beraber devam edelim kanka aksiyonlaraa :wiinkk:

isocan, latifcan, ferdacan
başarılarınızın devamını diler, esenlikle kalın derim :rendeer:

bir sonraki geziye motorla gitmenizi temenni ederim :cherry:

Ulan ne zamandır mt ye mensupsunuzda öz oluyorsunuz :p bu ne terbiyesizlik :p
Şaka bi yana çok güzel resimler :p Bu hafta sonuda Has Adana MT gezisi düzenlicem :p

hepsi özenti malicim hepsi özenti :p

Titatnik Adana da hastalık olmuş yav :mrgreen:

hepsi özenti abicim hepsi özenti :cherry:

güzel gezmişsiniz aksiyonlarınızın devamını dilerim :cat: öz adana mt olayını da kınıyorum iki tane motorsuz.. pöççük ismail le orangutan latif ten öz möz olmaz ki bilader:farao:

manda yuva yapmış sööögüt daalına ameeeyynn daaaalınaa::blusssh:::blusssh:::blusssh:

hepsi özenti cengizcim hepsi özenti :queen:

çok güzel resimler var kimileri ne gülmekten kırıldım.:mrgreen:

iso kankam fotolar süper olmuş elinize ayagınıza sağlık..:rendeer:

sigaralı foto istemiyoruz olm biz yeşil ay cıyız istemeyiz öle sigaralı foto ya kaldırın yada sansürleyin..:rendeer:

latifden uzak dur olm bah herif insan azmanı gibin seni çiğ çiğ yer baksana dalın tepesine kadar kovalamış..:queen:

orda biri daha vardı yazık kızcagıza hep foto çektirmişsiniz ayuuu 2 karede gördük sonra kız yok uçmuş sıcagın altında eziyet etmişsiniz kızlara..:queen:

kafanızdaki şapkalara ne demeli ormantik ayuu olm o tişörtten ne zaman vazgececen senelerdir sırtında..:queen:

gelelim sizeee
ferdaa ile birbirinize cok yakışmışsınız olm bah gızı üzersen seni dolmalık biber gibin oyarımm bacımız bize havadisleri verir eh bi şikayet duyarsam o zaman gorürsün..:queen::queen:

O kız ben oluyorum galiba
iso sana kendi fotoğraflarımdan yollamamışım sanırım
ellerine sağlık çok güzel olmuş

bilmezmisinizmi isoo kendi reklamini yapmak icin 4 kisilik bi gezide 50 fotodan 45 ini kendinin fotosunu 3 unu kendisinin ve ferdanin fotolarini koydugunu kalan ikiyide paylastirdigini:p

Hayret iso RedBull'u giymemiş. :) Paylaşım için sağol iso ağabey. Güzel olmuş. Bu arada msn de hiç göremiyorum ağbi seni. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bencil deyyuz yapar o böyle adana mt buluşması diyor ama hep kendi fotosu var..:pr::pr:

bilmezmisinizmi isoo kendi reklamini yapmak icin 4 kisilik bi gezide 50 fotodan 45 ini kendinin fotosunu 3 unu kendisinin ve ferdanin fotolarini koydugunu kalan ikiyide paylastirdigini:p

iso bu çok görmücen zırto kendini ön plana koyuyo ama ne güzel kovalamışsın tıvıs tıvıs kaçıyo sağol orangutan kardeş ellerin ayakların dert görmesin..:rendeer::rendeer::queen:

Son düzenleme:
gezinin güzel olmuş okadar iskenderuna kadarda gelmişsiniz daha önceden belirtseydiniz sizi sahilde karşılardık :queen:

gezinin güzel olmuş okadar iskenderuna kadarda gelmişsiniz daha önceden belirtseydiniz sizi sahilde karşılardık :queen:

ben okadar dedim saxafon ama ismail yok didi.. :rendeer:

bencil deyyuz yapar o böyle adana mt buluşması diyor ama hep kendi fotosu var..:pr::pr:

iso bu çok görmücen zırto kendini ön plana koyuyo ama ne güzel kovalamışsın tıvıs tıvıs kaçıyo sağol orangutan kardeş ellerin ayakların dert görmesin..:rendeer::rendeer::queen:

ne orangutanı len lopopo :farao: :farao: :farao:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Karşılıklı atışma niteliğindeki mesajlar silinmiştir. Kendini Bir MT üyesi gören her motorcu MT lidir. Dolayısıyla Adana gibi bir yerde birden fazla MT grubu olması normaldir. Dolayısıyla başlıkta ki Öz ibaresi kaldırılmıştır.

"Makine" nikli Arkadaşımız MT adana sorumlusudur.

Son düzenleme:
bende zionun başının altından cıktı bunlar cok yuklendınız adama şikayet etti sizi :farao::p

Karşılıklı atışma niteliğindeki mesajlar silinmiştir. Kendini Bir MT üyesi gören her motorcu MT lidir. Dolayısıyla Adana gibi bir yerde birden fazla MT grubu olması normaldir. Dolayısıyla başlıkta ki Öz ibaresi kaldırılmıştır.

"Makine" nikli Arkadaşımız MT adana sorumlusudur.

ben anlamadım nden yaptğını bunu ama saçma buluyorum biz her gexiye 20 motor giden bir grubuz kimse yol uzun diye gelmek istemediği ve baska yerlere gittiği için sadce o haftaya mahsus 2 gruba ayrıldık die öle bi başlık acılmıştı
yaptığınızı gereksiz buluyorum

Hasan abi hakkında hepimiz senin gibi düşünüyoruz

SAYGILAR

ben anlamadım nden yaptğını bunu ama saçma buluyorum biz her gexiye 20 motor giden bir grubuz kimse yol uzun diye gelmek istemediği ve baska yerlere gittiği için sadce o haftaya mahsus 2 gruba ayrıldık die öle bi başlık acılmıştı
yaptığınızı gereksiz buluyorum

Hasan abi hakkında hepimiz senin gibi düşünüyoruz

SAYGILAR

açıklama yapmana gerek yok ferda...

ancak açılan bir konunun başlığını 4 gün sonra görebilen modlarımıza teşekkür etmek istiyorum...:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar