Yeni motorum ve ben....

tugce hayirli olsun cok yakismissiniz..
kac gundur sorucam sorucam hep cikmis aklimdan.
kazasz belasiz

waaayy hayırlı olsun güle güle kullan ama ben genede bir vitesli ile başlardım :cat:

Hayırlı olsunn kaasız belasız.. resimlerin biri yamukk biri buğulu 1 tane adam gibi resim yok 640 çözünürlükte koysaydınız ya sunları :mrgreen:

Allah tatlı tatlı binmek nasip etsin inşallah..... (hayırlı olsun demıcektımde hadı dayanamadım :p)

Canım ben seni yerim yaaa, fındık kurdum benim.. :) Dikkatli ol tamam mı ? Tekrar hayırlı olsunnn.... :rendeer: Haaa haberim olsaydı pembesini aldırırdım biliyosun. :mrgreen: Bu renk de güzel tabiii.. :)

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Gerçekten çok şirin ve kaliteli bi motosiklet üstelik çok da yakışmış:)

ilk önce hayırlı olsun diliyorum kazasız şürüşler dilerim ama motor olmamış bayanlar göre dah güzel ve kulanışlı motorlar var onlardan alsaydınya turbolu hayabusa goldvıng veya boss hoss gibi neden bu kocaman şeyi alıdın almış değilim
:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akşam avcılarda gözlerinden belliydi çok mutlu olduğun motor konusunda,hayırlı olsun yenimotorun kardeşim.allah kazabela vermesin neşeli günlerde gülegüle kullan,eeee artıkın yakında buluşmalara yeni motorunlada gelirsin,sonuçta senonu eve biblo olarak almadın demi,:p:p::queen:

Dün demiştik gerçi ama hadi tekrar tekrar hayırlı olsun tuçi tuçi..

Motora iyice alışmadan trafiğe çıkıyım falan deme, ara sokaklarda okul bahçelerinde falan çalış boş vaktin olduğunda bol bol...:cat:

hayırlı uğurlu olsun,tekerin düz bassın
motor sahibi olmana bizlerde senin kadar sevindik.
güle güle kullan

woow çoooq yakışmış sana valla ama iyi düşünmüşün tuğçe ilk otomatik 'te başlamışın herkes senin gibi düşünse keske

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar