Nine Kawasaki'ye Artçı Olmuş...

ınsanın motosıklet sevgısının nerde ve ne sekılde oratya cıkacağını kımse bılemez demek kı nınemızde artık bu yasta sevgısnı oratya koymus ama bırazda gec kalmıs bunu genclığınde yapmalıydı dıye dusnuyorum
ninenin gençliğinde ZX6R Ninjamı vardı be:queen::queen::queen:

harbiden şart mesela nine diye motora binmemesi gerektigini düşünenler var hala :D

abı gulmekten oldum nınjayı tarlada suruslerını gorsem dahada cok gulerım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ninenin kasa maşallahı var, biz kuruyup gidiyoz :salut:

vay be neneme bak.dünya çok değişmiş ya..benm babaannem görmez insallah bu resmi..wiinkk:

arkadaşlar nene olduğunu nerden biliyosunuz?fotoğraf arkadan çekilmiş..nene dediğiniz hadi 20'lik çıtırsa :D:D:D

Yaw demek benim makinayı satmam gerekiyo öylemi yani ? dede olunca binemicekmiyiz yaw ::pala:::flower:

gerçekten süper. Nene ye sorsan kendini motorun üstünde 20 yaşında zanneder belki :D

hiçte eski değil foto,arac sorgulamada Ninja 2007 model çıktı

ninjavp4.jpg

Bence plaka degismis foto eski bi foto bende hatirliyorum ztn verdigin resimde kırmızı yazıyo plaka sahibi motor icin =)

boşverin resmi motoru olup olmadıgını vs siz neneye bakın :) :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nine yakında Ducati ister kawanın performansı kesmez artık nineyi:queen::queen::queen:Gaz vir len korkak torun elini korkak alıştırma asıl elciğe:queen::queen::queen:Dur nine arka teker kabak,ulen torun alalım şuna bi m3 lastik:queen::queen::queen:

nine akrabam gecenlerde benım hayabusama bındı cok sevmışkı kawasakiye bınıyor bır gun sızın motorunuzada bınebılır:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar