Nine Kawasaki'ye Artçı Olmuş...

vışş, oldukça eski fotoğraf
haluk bu babaannem
antalyada yazlıkta bu çocuğu tavlamış,
teker yapıp gelicez die sahilden ayrılırkene benim çektiğim bi fotoğraf:p:p
(ne sıktım gece gece:queen:)

:queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper ya:mrgreen: bende ferrariden inen dede resmi vardı. bulursam koyacam.

hiçte eski değil foto,arac sorgulamada Ninja 2007 model çıktı

ninjavp4.jpg

usta orada OMI yazıo KAWASAKI değil hemde kırmızı :mrgreen:
demekki motor artık yaşamıyo arkadaşlar :salut: acaba ne oldu ona:silent: :mrgreen:

demekki motor artık yaşamıyo arkadaşlar :salut: acaba ne oldu ona:silent: :mrgreen:

Ne alaka? Markasında OMI yazıyor. Kawasaki degil.. :queen:
Demek ki motor satılmıs plaka da baska bir motosiklete takılmıs..
Bu daha komik bi durum oldu ya...

salak kafam:p , hiç bakmadım,hatta omi die bi motosiklet oldugunu bile bilmiyodum :queen:

Super Moderator
SmirnouF' Alıntı:
hiçte eski değil foto,arac sorgulamada Ninja 2007 model çıktı

ninjavp4.jpg

SmirnouF' Alıntı:
hurricane_cbr' Alıntı:

SeRHaTeKiNci' Alıntı:
Ne alaka? Markasında OMI yazıyor. Kawasaki degil.. :queen:
Demek ki motor satılmıs plaka da baska bir motosiklete takılmıs..
Bu daha komik bi durum oldu ya...

salak kafam:p , hiç bakmadım,hatta omi die bi motosiklet oldugunu bile bilmiyodum :queen:

Kırmızı diye bir renk olduğunu da mı?:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Nereden bulursunuz bu bayat fotoğrafları bilmem ki...?
Ama muhabbeti sevdim ha.. İyi gidiyorsunuz valla, devam.. devam... :mrgreen::cat:

Eklemeden geçemeyeceğim. Bu fotoğraf için benzer yorumlar yıllar önce de yapılmıştı ve ben en çok nine, teyze türü yorumlara itiraz etmiştim. Yahu nereden anladınız kadının yaşını? Siz hiç mi Anadolu görmediniz? Her başı örtülüyü babaanneniz mi sanıyorsunuz? Bu kadın sürücünün eşi ya da kardeşi, hatta yavuklusu falan olamaz mı? şeklinde kötü fırçalamıştım yorumcuları. Hey gibi günler heeey...

Son düzenleme:
fotoğraf eski değil 2007 model diyorsun ama Yeşik renkli Ninja nın rengi de sorgulamada: KIRMIZI diyor.

"Bu ne perhiz, ne lahana turşusu" derler buna:)

aramıza hoş geldin arkadaşım :queen:
sen gelirken biz gidiyoduk.. sen aramıza hoş geldin asıl :) bazen motor modelleri farklı geçiyor ruhsatta mesela mct 250 jc 250 diyemi ne geçiyo benim xf 200 üm QM 200 geçiyo daha bilmiyosan bişey diyemem :( + omi diye bir motor markası var zonkşenle aynı fabrikada üretiliyor :)

Nine kawasakiye artci olmus derkene, birinci sayfada bir arkadas Nine'yi yabanci kelime sandigini soylemis. Benim de ilk tepkim, "9 kawasaki ne ya?"olmustu :)

bu arada, ilave etmeden edemeycem. Babamin 1960larda motosikleti varmis, ninemi saga sola goturmek zorunda kaliyormus bazen. Tahminime gore o da boyle bir manzara yaratiyordu :)

edit motorun ne olduğu belli değil önceden verilmişti

böle mesaj yazılmaz foruma tamammı okay...:farao::pr:

Nine kawasakiye artci olmus derkene, birinci sayfada bir arkadas Nine'yi yabanci kelime sandigini soylemis. Benim de ilk tepkim, "9 kawasaki ne ya?"olmustu :)

bu arada, ilave etmeden edemeycem. Babamin 1960larda motosikleti varmis, ninemi saga sola goturmek zorunda kaliyormus bazen. Tahminime gore o da boyle bir manzara yaratiyordu :)

o da büyük ihtimalle ya minsk ya da kara jawa'mıştır :) burdaki racing yav. nine ömründe görmediği motora biniyo baksana:queen::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar