mrb arkadaşlar benimde bir windy im var bende gözlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum...
motoru 07,07,2007 tarihinde aldım 2 buçuk ayda 3000 km yaptım
motordan memnunum diğer arkadaşlarındediği gibi diğital vites göstergesini çok beğendim
yakıt tankının 16 lt , gazlı amortisörler benim için bu motoru diğerlerinden ayıran en büyük özellik
ilk bakımını yaptırana kadar en fazla 80 90 vurdum yağ değişiminden hemen sonra motoru zorlamaya başladım ve stabilize hızının 110 olduğunu keşfettim
en son 120 vurdum viteslere göre hız şu şekilde oldu
1,vites 40
2,vites 65
3,vites 85
4,vites 105
5, vites çogunlukla 110-115 görüyorum
motor düz yolda tek kişi 110 görüyor rampalarda 115-120 arası hep değişiyor
gelelim değişen parçalara;devir saati iç teli koptu nasıl oldu anlamadım
bide 4 lü flaşör arızalandı o kadar bakımı haricinde servise gitmedim
yeni başlayanlar için ideal bir motor fabrika verilerinde yol tutuşunun güzel olduğu yazıyor bunu pek galeye almamıştım ama motoru aldıkdan sonra fark ettim motor çok güzel viraj alıyor arka tekeri kalın olmasada çok iyi yatıyor
parasının hakkını veren bi motor
motoru 07,07,2007 tarihinde aldım 2 buçuk ayda 3000 km yaptım
motordan memnunum diğer arkadaşlarındediği gibi diğital vites göstergesini çok beğendim
yakıt tankının 16 lt , gazlı amortisörler benim için bu motoru diğerlerinden ayıran en büyük özellik
ilk bakımını yaptırana kadar en fazla 80 90 vurdum yağ değişiminden hemen sonra motoru zorlamaya başladım ve stabilize hızının 110 olduğunu keşfettim
en son 120 vurdum viteslere göre hız şu şekilde oldu
1,vites 40
2,vites 65
3,vites 85
4,vites 105
5, vites çogunlukla 110-115 görüyorum
motor düz yolda tek kişi 110 görüyor rampalarda 115-120 arası hep değişiyor
gelelim değişen parçalara;devir saati iç teli koptu nasıl oldu anlamadım
bide 4 lü flaşör arızalandı o kadar bakımı haricinde servise gitmedim
yeni başlayanlar için ideal bir motor fabrika verilerinde yol tutuşunun güzel olduğu yazıyor bunu pek galeye almamıştım ama motoru aldıkdan sonra fark ettim motor çok güzel viraj alıyor arka tekeri kalın olmasada çok iyi yatıyor
parasının hakkını veren bi motor