Üşenmedim sizler için bu soruyu hazırladım..

spirnof tarzanı rusyada olduğunu bildi ama gerisi yok moldovyadada yapıyorlardır düşün bakalım.... öykümüz ülkemizde geçmiyor size bi ipucu daha neyle ilgili olabilir o halde :p

depoyu temizliyor olmasın ..
+1 +1 +1 :rendeer:
zamanla deponun içinde kahve tevesi benzeri küf oluşur. bunu temzilemek içindepoyu 2ye ayırmak lazım vebu çok zahmetli bir iş , belki karadenizden Rusyaya göç eden lazın biridepoyu temizlemek için böle bi sistem yapmıştır . çünkü depoya bağlı iki hortum var ,biri pisbenzini çekmek için ,diğeride temzikenen benzinindepoya götürülmesi için. ama o sıvı ne anlamadım :silent:

+1 +1 +1 :rendeer:
zamanla deponun içinde kahve tevesi benzeri küf oluşur. bunu temzilemek içindepoyu 2ye ayırmak lazım vebu çok zahmetli bir iş , belki karadenizden Rusyaya göç eden lazın biridepoyu temizlemek için böle bi sistem yapmıştır . çünkü depoya bağlı iki hortum var ,biri pisbenzini çekmek için ,diğeride temzikenen benzinindepoya götürülmesi için. ama o sıvı ne anlamadım :silent:

::lolabove::koop::::koop::::koop::::fool::::fool::::xblink::::xblink::​

Etraf soğuk gibi değil ama; araba mazotla çalışıyor; yakıtı donmuş. Kasa İçinde ısıtıcı var ısınıyor.
Ya da o kasa peltierli bi soğutucu; antifirizin ayarını ölçüyor.

28022908kz0.jpg

makinaya SAP aha böyle kibarca yapılır. matkapla anakart delinmez. :mrgreen:
ilgilisine duyrulur. :bounce::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konuyu okumadan resimlere baktım ama korkutuosun bizi abi :(

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bence adam da ne yaptığını bilmiyor, bizden cevap bekliyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
merak ettim sırf konuya abone olmak için yazıyorum. Dünden beri düşünüyorum mantıklı bir şey bulamadım. Ne zaman açıklanacak sonuç bari :silent::silent::silent:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bence adam da ne yaptığını bilmiyor, bizden cevap bekliyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Yukarıda, sap yapacam diye PC kasasına lönk diye matkabı sokan, anakartı kevgire çeviren, sonra da bilişim dünyasından özür dileyen pandavari bi heyvana taş attım. :wiinkk:
o kendini bilir, okursa anlar. :cherry:

Son düzenleme:

Yukarıda, sap yapacam diye PC kasasına lönk diye matkabı sokan, anakartı kevgire çeviren, sonra da bilişim dünyasından özür dileyen pandavari bi heyvana taş attım. :wiinkk:
o kendini bilir, okursa anlar. :cherry:

Hatırladığım kadarıyla bu olaylar, bilgisayar çalışırken yapıldıydı :mrgreen::mrgreen::queen::cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
konunun başlığı da "bir baltazar olarak bilişim dünyasından özür diliyorum" idi hatırladığım kadarıyla
geriye bu kişinin kim olduğunu söylemek kaldı :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ahanda buldum. Bu aletin arabayla felan ilgisi yok bu bir votka makinesi :p:p:p:p

valla her neyse 12V'la çalışıyor ama benim ilk başta sölediğim yakıt isteminin temizlendiğidir. ama cihaza koyduğu şey de yağ renginde değil ama yoğun bişey. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar