evlilik yıl dönümünü untmak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nevet uyku tutmadı yine damladım.. tilkinin dönüp geleceği yer yine kürkçü dükkanıymış.. :)

valla aslında benim de geçenlerde sadece başlık gözüme çarpmıştı. haftasonu evden çıkamayınca kurcaladım bişiler. dün hazırladım, bugün de servis yaptım. canının sıkılmasına üzüldüm ama canımız gerçekten sıkılmalı. sıkılmıyorsa problem var asıl..

alındığım falan yok canım bira içmek istiyor cepte yine metelik yok o hesaptan :)

Hoş değil hatırlamamsı tabi,insan ister istemez bir beklenti içine giriyor.Bayanlar evet,daha duyarlı ve önem veriyor böyle şeylere ama beyler çok dikkat etmiyo,tabi iş,güç,stress,yoğunluk unutulmasına sebep olabilir.
Ama hem unutmuş hemde üste çıkmaya çalışıyo olması,işte bu kabul edilemez.Unuttuysan unuttum de işte,ne gerek var binbir yalana dolana,tabi sonunda küçük bir hediye ile gönlünü almak şartıyla.Zor değil valla,yapabilirsiniz.:cat::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoş değil hatırlamamsı tabi,insan ister istemez bir beklenti içine giriyor.Bayanlar evet,daha duyarlı ve önem veriyor böyle şeylere ama beyler çok dikkat etmiyo,tabi iş,güç,stress,yoğunluk unutulmasına sebep olabilir.
Ama hem unutmuş hemde üste çıkmaya çalışıyo olması,işte bu kabul edilemez.Unuttuysan unuttum de işte,ne gerek var binbir yalana dolana,tabi sonunda küçük bir hediye ile gönlünü almak şartıyla.Zor değil valla,yapabilirsiniz.:cat::p
ne kadar küçük bir hediye. Kendi küçük pahada ağır bir tek taş mı mesela :p:p:queen:

hakkaten şimdi de tek taş modası çıktı..

kadınlar olmasa tüketici toplumu haline gelemezdi insanlık :)

ben hatırlıyorum, eskiden kızlar bi yüzüğe tavdı. arkadaşlarımdan biliyorum; söz yüzüğü bile taksan sevincinden yerinde duramazlardı, şimdi ağzını açan tek taştan başlıyor :)

gülümsemenin değeri bilinmez noldu.. ah o eski günler.. :p

bu tepki çok kötü. Bütün tabakları kırsan kafada bu kadar acıtmaz valla[/QUOTE:
:mrgreen:wallahi abi biz böyle derinden ve aheste can acıtıyoruz da ne oldu değerimiz biliniyor mu hayır:salut: bende bundan sonra cazgır olacağım :cat:nerde benimmm hediyemmmm ulennnnn:queen:

yapılacak hiç bi şey yok!!çünkü ne yaparsan yap yemez:pr:en iyisi ona yardımcı olup,beni assın diye (dırdırına yeğlerim..) gider boğazıma ilmeği geçirmesi için sağlam bir ip bulurum..en masum yüz ifademle "bunu hak ettim.." diyip eline yıldönümü hediyesi diye tutuştururum:)belki iyi niyetimden dolayı cezam müebbete dönüşür;o da belki!..:cat:
dip not;tabi evli olsaydım..

Son düzenleme:
yapılacak hiç bi şey yok!!çünkü ne yaparsan yap yemez:pr:en iyisi ona yardımcı olup,beni assın diye (dırdırına yeğlerim..) gider boğazıma ilmeği geçirmesi için sağlam bir ip bulurum..en masum yüz ifademle "bunu hak ettim.." diyip eline yıldönümü hediyesi diye tutuştururum:)belki iyi niyetimden dolayı cezam müebbete dönüşür;o da belki!..:cat:
dip not;tabi evli olsaydım..

yaaaa ben safım yerim ben bu numarayı kesin yapma bak ağlayacağım kardeşim:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı

ben hatırlıyorum, eskiden kızlar bi yüzüğe tavdı. arkadaşlarımdan biliyorum; söz yüzüğü bile taksan sevincinden yerinde duramazlardı, şimdi ağzını açan tek taştan başlıyor :)

birde taş sayısı azaldıkça yüzük daha pahalı oluyor nedense ben birde bunu anlamıyorum :queen:

hemende tek taşa çevirmişler konuyu,e tamam o kadar demişsiniz madem,alırsınız küçücük,minicik bişey,affettirisiniz kendinizi,bunun üzerine de bidaha unutmazsınız eminim yıldönümünü :p

işte bu yüzden evin bir tarafında daha altın bir alyans veya yüzük sakla,çünkü gün gelcek o senin kurtarıcın olacak , yıldönümünü hatırlamadığını çaktırmadan yüzüğü çıkar ve hediye et , çiçek nerde derse senden daha güzelini bulamadım o yuzden almadım de :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben her ihtimale karşılık bir gün evlenirsem evin bir köşesinde bir hediye paketi saklı tutacağım. Her bir şeyin yıl dönümü olabiliyor. Kendim hatırlamasam bile hatırlattığı anda hiç unuturmuyum hayatım bak hediyeni bile hazırladım yıl dönümümüz kutlu olsun diye çıkartıp veririm hediyesini :p Sadece unutmuş gibi yapmak istedim derim :wiinkk:

beyler bence böyle bir günü unutup da özür hediyesi olarak pahalı yollara başvuracağınıza her yere not alın unutmayın daha ekonomik olur :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok alçak gönüllüyümdür, sağlık olsun, insanlık hali, unutulabilir deyip hediyesini veririm :cherry:

Tabi evde kalmamak için hediyesini verme şeklimin ayrıntılarına burada girmeyeceğim :p

belki iyi niyetimden dolayı cezam müebbete dönüşür;o da belki!..:cat:

Ufo gören masum köylü misali :p

Sadece unutmuş gibi yapmak istedim derim :wiinkk:

Murat abim sen de az değilsin heee :queen:

Son düzenleme:
Topigi okuyup bayaa tecrübe sahibi oldum. İlerde sakat bir duruma denk gelmem. Yani umarım:mrgreen:

Aslında en iyisi evlenmemek. O zaman unutma gibi bir durum söz konusu olmaz:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar