Onlıne Tavla Turnuvası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan bu turnuvayı daha önce konuştuğum adminin izniyle ve sizlerin de katılımıyla düzenlemek istiyorum . 16 ya da 32 kişinin katılımıyla düzenleyeceğimiz bu turnuvada maçlar Mynet üzerinden yapılacaktır . Turnuva 11 Mayıs - 18 Mayıs günleri arasında oynanıp toplam 8 gün sürecektir .Turnuvaya katılmak isteyen arkadaşların bu konu başlığı altında taleplerini bildirmelerini ve turnuvaya hangi isimle katılmak istediklerini yazmaları gerekiyor .Bu isimler kendi isminiz de olabilir, rastgele bir isim de olabilir .

Turnuvada eşleşmeler vereceğiniz isimlere göre belli olacak.

Örneğin ; Ahmet , Hüseyin , Kemal , Burcu , Murat ,Belgin ,Nihat ,Orhan olmak üzere 8 kişinin eşleşmesi şöyle olacak .

Alfabetik sıraya göre Ahmet ile A harfinden sonra gelen ilk harf olan Burcu ve Belgin ikilisinden birinin eşleşmesi gerekiyor . İlk harfler aynı olduğu için ikinci harflere bakıyoruz .Burcu'nun ikinci harfi R ve Belgin'in ikinci harfi E . Bu durumda Alfabetik sıraya göre E harfi önce geldiği için Ahmet - Belgin eşleşmesi oluyor .Yine alfabetik sıraya göre Burcu ile Hüseyin , Kemal ile Murat , Nihat ile Orhan eşleşmesi oluyor . Aşağıdaki şemada görüldüğü gibi devam ediyor .

Birbirleriyle eşleşen oyuncuların BİRİNCİ TUR maçlarını turnuvanın başlangıç tarihi olan 11 Mayıs pazar -13 Mayıs salı günleri , İKİNCİ TUR maçları 14 Mayıs çarşamba ve 15 Mayıs perşembe günleri , ÜÇÜNCÜ TUR maçları 16 Mayıs cuma ve 17 Mayıs cumartesi ,final maçı 18 Mayıs pazar günler oynanacak olup , bu günler içinde maça gelmeyen taraflar hükmen malup sayılacaktır .Maçlarını yapacak olan arkadaşların bu başlık altında Mynet'te hangi odada maçlarını yapacaklarını bildirmeleri ve daha sonra maçlarına başlamaları , maç yaptıkları masayı özel moduna almamaları gerekmektedir .Maçlar 7 oyunluk olup vido kullanılmayacaktır.

10 Mayıs Cumartesi günü gece 24.00'e kadar isminizi yazdırabilirsiniz .

Birinci olan arkadaşımıza sembolik olarak bir adet Mp3 çalar hediyemiz olacaktır.

Son düzenleme:
Ben katılırım ama myneti sevmiyorum ekolayda olursa gelirim :)

ulen her tür kumar oyununu bilirim , birtek şu tavlayı öğrenmedim :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
11 mayısta kampta olacağım birinci tur maçı 12 mayıs olabilirse ben varım. Birde birinciye ödül var mı :)

HRC

kız tavlasımı :p sembolik olarak bir 600rr verseydiniz katılırdım :) neyse bende gelmek isterdim ama bigün vakit uyuşmaz sonra hükmen malub olur üzülürüm:pale:

tavla mı, bayılırımmm :queen:

:cyclopsan ben pınarr'ı yerim tavlada :mrgreen:

@HRC --> imza süper :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben katılırım ama myneti sevmiyorum ekolayda olursa gelirim :)

mynet'te yapmayı kararlaştırdık. çok kısa bir sürede üyelik alabilirsin .

11 mayısta kampta olacağım birinci tur maçı 12 mayıs olabilirse ben varım. Birde birinciye ödül var mı :)

birinci tur maçları 11 mayıs - 13 mayıs tarihleri arasında olacak zaten . bu 3 gün içinde istediğin zaman oynayabilirsiniz. iki taraf birbiriyle en müsait oldukları zaman için anlaşırsa sorun olmaz .birinciye mp3 çalar veriyoruz en cixinden :)

kız tavlasımı :p sembolik olarak bir 600rr verseydiniz katılırdım :) neyse bende gelmek isterdim ama bigün vakit uyuşmaz sonra hükmen malub olur üzülürüm:pale:

babam fabrikatör olsaydı RR ödüllü turnuva bile yapardım :)

tavla mı, bayılırımmm :queen:

:cyclopsan ben pınarr'ı yerim tavlada :mrgreen:

@HRC --> imza süper :p

seni de bekliyoruz o zaman .

katılmak isteyen arkadaşlar isim yazdırsın lütfen .

Forumdan Uzaklaştırıldı
mynette murty06 nikim yazabilirsin turnovaya ben varım. mp3 ümü isterim ama nasıl olsa 1. ben olacağım :p

batak oynayak yada okey oynayalım olmazmı yaw:p
ordaki nickim : role94

yaw yılardır şu tavlayı ögreniym diyodum keşkede ögrensaymişim yaw hepinizi yenerdim negüzel:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
mynette murty06 nikim yazabilirsin turnovaya ben varım. mp3 ümü isterim ama nasıl olsa 1. ben olacağım :p

murti , seni murat olarak yazıyorum o zaman . mynetteki nıckınızi diil yani , bir isim olarak yazıyorum .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
evet , ben buraya liste olarak yazacağım hepsini .

Forumdan Uzaklaştırıldı
eee kimse katılmıyor mu :silent:

katılabilirim mynette de nickim endurocu01 olabilir oynayabilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
tavla seven yok anlaşılan :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar