Brad Pitt ‘in Motosikletleri

Emree canım nerdesinnn bu cümleyide okuman lazım kanımcaaa:cherry:

okur okur merak etme sen :mrgreen: o her şeyin farkındadır her zaman :queen: kaldı ki fesat olmayalım sadece görüş bildirmişliğim vardır brad beyle ilgili yoksa yakından uzaktan aalakamız yoktur yanii :mrgreen: aarrttttııı benim sefgilim herkesten yakışıklıdır benim gözümde bu da böylecene bilinsin :rendeer:

Evet, ben yine herşeyin farkındayım tabiki:cherry: Üstelik Yengeç burcu erkeğinin dayanılmaz cazibesinin, yay burcu erkeğine baskın gelişini de canlı olarak görüyorsunuz şu anda:bounce: Ayrıca benim canım sefgilim de Angelina' yla kıyaslanamaz bile benim gözümde, onu da söylemeden geçemeyeceğim:rendeer::rendeer::rendeer:

kesınlıkle cok kıskanılacak bı adam...baska soze gerek yok hem angelına hem bu kadar motor...

motorları da kasklarıda çok çirkin kendisi yakışıklı angelina süper

Cok guzel motorlar en kotusu benim olsun şikayetim olmaz valla :D

vay anasını motora bak .. :)
11vn2.jpg

Allah arttırsın ne diyelim.

parası var huzuru var her tarzda motoru var.

Biraz hortlak olmuş fakat ;

hem o kadar çocuğa evlat edinip baktıkları, birçok yardım organizasyonunda görev aldıkları ve en sonda haitiye 1 milyon $ bağışladıkları için tebrik ediyorum. Kaç sinema yada televizyon yıldızı sizce bunları yapıyor ?

bu yüzden allah onada daha çok versin diğer iyi insanlarada...

burda en şanslı benim 26 yaşındayım onlar milyon dolarlarını verse benim yaşıma gelemezler ama ben para vermeden onların yaşına gelirim :))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar